Op zoek naar mooie Lapland reizen

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar vijf jaar getrouwd en wilden graag een mooie reis maken om het te vieren. Na onze bruiloft hadden wij niet veel geld over voor onze huwelijksreis en konden daardoor destijds niet iets speciaal doen. Dit jaar wilden wij het een beetje goed maken en naar Lapland reizen. Wij wilden graag het Noorderlicht zien en hadden gelezen dat dit een goede plaats is om het licht te zien. Wij wilden graag de reis via een reisbureau boeken en hadden dit via Xplore The North gedaan. Mijn vrouw en ik zijn bijna tien jaar samen en zijn vijf jaar geleden getrouwd. Wij wilden ons graag destijds in de echt verbinden, ook al hadden wij niet veel geld voor een grote bruiloft. Wij wilden er echter wel een mooi feest van maken, daarom besloten wij om te besparen op onze huwelijksreis en wat meer geld uit te geven aan het feest. Wij hadden een zeer mooie dag en hebben goede herinneringen aan de bruiloft en dachten dat wij de huwelijksreis nog wel een keer konden goedmaken. Een huwelijksreis kwam er de afgelopen jaren niet van, maar wij vonden dat het dit jaar tijd was voor de speciale reis. Wij hadden verschillende bestemmingen besproken, maar besloten om naar Lapland te reizen. Wij wilden graag iets unieks doen, iets dat ons lang zou bijblijven, daarom kozen wij ervoor om het Noorderlicht te zien. Wij willen al jaren het licht zien en dit staat al lang op onze bucket list. Wij hadden online onderzocht wat goede locaties zijn om het licht te zien en zagen dat Lapland een goede plaats is. Daarom gingen wij op zoeken naar reisbureaus die Lapland reizen aanbieden. Wij hadden misschien ook de reis zelf kunnen regelen, maar wilden dat niet doen voor onze speciale vakantie.

Veel mooie Lapland reizen bij Xplore The North

Toen wij online naar Lapland reizen zochten, kwamen wij verschillende reisbureaus tegen. Een van de reisbureaus die wij vonden was XploreTheNorth.nl en wij waren zeer onder de indruk van hun mooie website. Op hun website zagen wij verschillende mooie reizen, waardoor wij besloten om contact met het reisbureau op te nemen. Wij legden uit wat wij allemaal wilden doen en bezoeken en kregen daarna advies van de medewerker. Het programma sprak ons erg aan en wij waren erg te spreken over de prijs, daarom besloten wij om via dit reisbureau naar Lapland te reizen.

Een onvergetelijke ervaring

Vorige maand was onze reis naar Lapland en wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad. Wij reisden af met een kleine en leuke groep en hadden al snel contact. Het Noorderlicht was fantastisch om te zien en het hele programma zat goed in elkaar. Elke dag waren er interessante dingen te doen en de begeleiding was goed. Wij waren erg tevreden over dit reisbureau en raden Xplore The North aan voor hun Lapland reizen.

  • Op de website staan verschillende mooie reizen
  • Wij kregen goed advies van de medewerker
  • Wij konden voor een goede prijs de reis boeken
  • Wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad
  • Het programma en de begeleiding was erg goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn