Op zoek naar portretfotografie van personeel?

Als je op zoek bent naar een professionele fotograaf om de portretfotografie van personeel aan uit te besteden, dan ben je bij JLF zeker aan het juiste adres. Deze fotostudio is gevestigd in Hengelo, maar hun fotografen werken ook op locatie, dus je kunt ze ok inhuren om op de zaak foto’s te komen maken. Portretfotografie van personeel is geen vak apart, maar je hebt er wel een fotograaf met oog voor detail voor nodig, en geen hobbyist. Je wilt namelijk de foto’s van jouw personeel op de website van je bedrijf gebruiken en dus is het belangrijk dat alle foto’s goed bij elkaar passen en met een matchende compositie zijn gemaakt. De belichting moet overal nagenoeg gelijk zijn, zo creëer je namelijk een eenheid tussen alle beelden. Bij JLF (wat overigens staat voor ‘Je leukste Foto’) hoef je je daar geen zorgen over te maken. Daar werken ze alleen met professionele, vaste fotografen die precies weten hoe ze jouw werknemers het beste op de foto zetten. Foto’s maken klinkt makkelijker dan het lijkt. Het is namelijk deels een knopje indrukken, maar de fotograaf moet ook zorgen voor de juiste instellingen. Bovendien moet de persoon die gefotografeerd wordt soms een beetje geinstrueerd worden. Niet iedereen weet namelijk hoe hij/zij het beste op de foto staat en veel mensen vinden het bovendien behoorlijk ongemakkelijk om gefotografeerd te worden. Portretfotografie van personeel laat je daarom het beste doen door een fotograaf van JLF. Dan weet je namelijk zeker dat je met een professional te maken hebt die jouw werknemers op de juiste manier gerust weet te stellen. 

Waarom portretfotografie van personeel?

Je zult je misschien afvragen waarom portretfotografie van personeel zo’n veelgevraagde dienste is bij JLF. Dat zit als volgt: Je kunt als bedrijf natuurlijk iedere werknemer vragen zelf een foto aan te leveren voor de website, maar dan ziet het geheel er simpelweg niet mooi uit. Ten eerste heeft elke foto een andere compositie en belichting, en ten tweede beschikt nu eenmaal niet iedereen over mooie, professionele foto’s van zichzelf. De portretfotografie van personeel inschakelen van JLF is dan de ideale oplossing. Je krijgt dan van iedereen mooie beelden, die allemaal bij elkaar passen en jouw bedrijf dus online een professionele uitstraling geven. Bovendien kan iedere werknemer deze zelfde foto ook op zijn/haar linkedin profiel gebruiken en daardoor betere connecties maken met bedrijven of ondernemers die iets voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen. Twee vliegen in één klap dus!

De diensten van Je Leukste Foto

Je kunt bij JLF niet alleen terecht voor portretfotografie van personeel, maar ook voor vele andere fotografie-gerelateerde diensten, zoals:

  • Newborn fotografie
  • Fotografie van bruiloften en jubileums
  • Fotografie van grote evenementen
  • Bedrijfsfilms

Zoals je ziet kun je ze ook inschakelen als je een bedrijfsfilm nodig hebt. Je kunt daarbij denken aan een filmpje van jezelf, dat je kunt gebruiken voor een sollicitatie. Maar je kunt ze ook het proces op de werkvloer laten filmen zodat je dat op je website kunt showen. Samen met de portretfotografie van personeel bieden ze zo een compleet pakket voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en de look en feel van hun website willen verbeteren. 

https://www.jlf.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn