Op zoek naar vergaderruimte in omgeving Utrecht?

Als u op zoek bent naar ruime, betaalbare en goed bereikbare vergaderruimtes in de omgeving van Utrecht, dan bent u bij LearnWise aan het juiste adres. LearnWise biedt geschikte lokalen aan voor verhuur. Perfect voor vergaderingen, trainingen of opleidingen. Specifieke informatie over deze ruimtes vond ik op learnwise.nl. 

Sfeervolle vergaderruimtes te Utrecht

LearnWise beschikt over de meest perfecte vergaderruimtes en lokalen in de omgeving van Utrecht. Vergaderruimtes hoeven natuurlijk niet alleen voor vergaderingen te dienen. Er zijn veel meer mogelijkheden voor deze ruimtes, denk hierbij aan trainingen, groepslessen, korte besprekingen, enzovoorts. De vergaderruimtes van LearnWise zijn daarnaast anders dan andere vergaderruimtes. De ruimtes van LearnWise bevinden zich in een erg sfeervolle omgeving. Bij de prachtige lounge bieden ze u gratis thee, koffie en frisdrank aan. Zelfs voor een hapje eten zit u hier goed; bij het inpandige restaurant is er dagelijks een lunch, borrel en diner beschikbaar. Zo kunt u na een vergadering nog even gezellig met elkaar een drankje doen. Dit zijn nog lang niet alle voordelen van de vergaderruimtes in Utrecht. 

 Waarom de vergaderruimtes van LearnWise?

  • Ruimtes voor maximaal 25 personen
  • Stoelen en tafels in de door u gewenste opstelling
  • Laptops, PC’s, HD-beamer, whiteboard en flipover tot uw beschikking
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Uitgebreide gratis parkeergelegenheid
  • Gratis Wifi

Dankzij de ruim opgezette vergaderzalen kunnen ze ruimte bieden aan bedrijven voor groepen, teams en verenigingen van tot wel 25 personen. De opstelling van de stoelen en tafels kan tijdens een vergadering erg belangrijk zijn, al helemaal als je met een grote groep bent. Daarom denken ze met u mee en zullen ze de vergaderruimtes indelen naar uw wensen. Hierdoor hoeft u daar vlak voor de vergadering niet meer druk mee te zijn. De technische ruimtes bieden u 16 werkplekken met PC’s. LearnWise is in staat voor u de gewenste of benodigde software op deze PC’s te installeren. Dit bespaart u een hoop tijd. De vaardigheidsruimtes bieden u maar liefst 25 werkplekken met laptops. Laptops en PC’s zijn ideaal in combinatie met de gratis WiFi. Met de beschikbare beamer, whiteboard en flipover, zorgt LearnWise ervoor dat de vergaderingen een stuk makkelijker kunnen verlopen. Zeker met grote groepen komt een HD-Beamer erg goed van pas.

Aangezien de vergaderruimtes zich in Utrecht bevinden, ligt het erg centraal in het land. De vergaderruimtes liggen dichtbij de A2, waardoor het complex goed bereikbaar is, bovendien is het ver genoeg van de A2 om geluidsoverlast te vermijden. Ligt uw voorkeur bij het openbaar vervoer, dan zijn de vergaderruimtes in Utrecht ook via trein en bus uitstekend bereikbaar. De bussen rijden 4x per uur van en naar Utrecht Centraal Station. Bij de vergaderruimtes in Utrecht zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar, volledig kosteloos. Zoals eerder genoemd is het gehele complex voorzien van gratis Wifi. Erg handig met de laptops, PC’s, of bij uw eigen telefoon of tablet.

Zoals u ziet zijn er ontzettend veel voordelen bij de LearnWise vergaderruimtes in Utrecht. LearnWise zorgt ervoor dat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met de vergadering, training of les. De ruimtes worden naar uw wensen ingericht en zelfs de PC’s en laptops kunnen van te voren correct ingesteld worden. Bovendien bevindt het complex zich op een ideale plek. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn