Opzoek naar een verpakkingsbedrijf in Haaksbergen? Handmatig Verpakken is uw partner!

Bent u opzoek naar een verpakkingsbedrijf in Haaksbergen? Dan staan wij van Handmatig Verpakken Haaksbergen voor u klaar. Dienen er regelmatig goederen te worden verpakt voor uw bedrijf, dan zorgen wij dat dit veilig en nauwkeurig gebeurd, zodat het zorgvuldig op transport kan. Al decennialang verpakken wij voor bedrijven in Twente en omgeving variërende producten. Welke verpakkingswensen u ook heeft, het wordt bij ons omgezet in realiteit. Met meer dan twintig jaar ervaring helpen wij opdrachtgevers uit verschillende branches met het verpakken van hun producten als het verpakkingsbedrijf in Haaksbergen!

Voordelen verpakkingsbedrijf Haaksbergen

Het correct verpakken van goederen vraagt om specialistische kennis, tijd en een ruim aanbod aan materialen. Het is al met al een flink kostenplaatje dat met verkeerde materialen alleen maar duurder wordt. Denk bijvoorbeeld aan retour- en omruilkosten, omdat producten gebrekkig overgekomen. Dat wilt u niet. Wij nemen daarom het verpakken van uw producten graag over in Haaksbergen. Uit de diversiteit van ons portfolio blijkt welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Ons verpakkingsbedrijf is gevestigd in Haaksbergen. Is uw bedrijf in de omgeving? Dan bent u gegarandeerd verzekerd van snelle dienstverlening en levering. Daarbij hanteren wij voordelige tarieven, zodat het verpakken van uw producten de kosten niet omhoog jagen. Waarom zou u zelf nog uren blijven verspillen aan het verpakken van uw producten? Om de hoek bevindt zich ons verpakkingsbedrijf al in Twente. Wij garanderen u hoge kwaliteit verpakkingen, die uw klanten zeker waarderen!

Groot verpakkingsbedrijf Haaksbergen voor al uw producten

Het veilig verpakken van producten en klaarzetten voor transport klinkt als een eenvoudige opgave. Toch blijkt uit praktijkervaringen dat dit niet het geval is. Producten die u produceert of verhandeld, wilt u graag veilig op transport kunnen zetten. Daarbij is het verpakken op grote schaal van producten een complexe discipline, waarvoor vakmanschap en kennis is vereist. Het team van verpakkingsbedrijf Handmatig Verpakken Haaksbergen, heeft voor u alle kennis en specialiteiten in huis om uw producten snel en kundig te verpakken.
Heeft u enorm grote ordes of afwijkende verpakkingen nodig? Dan ben u van harte welkom in onze grote bedrijfshal. Er is voor meer dan 700 vierkante meter ruimte, dat wij efficiënt hebben ingericht. Hierdoor kunnen vrijwel alle producten verpakt worden. Een grote capaciteit verpakken, is dan ook zeker geen probleem voor ons als verpakkingsbedrijf in Haaksbergen. Uw product laten verpakken in Twente is het specialisme van Handmatig Verpakken Haaksbergen. Sinds onze oprichting begin jaren 90 hebben wij ons verder ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie dat vele andere werkzaamheden kan verzorgen voor uw bedrijf. Zo kunnen wij uw producten bijvoorbeeld tevens assembleren, reconditioneren en sorteren. Ideaal als u opzoek bent naar uw partner in Haaksbergen voor het verpakken van uw producten en meer!

Verpakkingsbedrijf Handmatig Verpakken Haaksbergen

  • Gespecialiseerd in het snel en vakkundig verpakken van producten
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Grote bedrijfshal van ruim 700 vierkante meter voor grote of afwijkende orders
  • Assembleren, sorteren en reconditioneren is tevens mogelijk
  • Goedkope tarieven
  • Gemotiveerd team dat graag aan de slag gaat
  • Snelle levertijden

Bent u nog opzoek naar een verpakkingsbedrijf in Haaksbergen en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres met uitgebreide mogelijkheden bij Handmatig Verpakken Haaksbergen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op onze website: handmatig-verpakken.nl. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan als verpakkingsbedrijf Haaksbergen voor u klaar! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn