Organisatieadviesbureau

Staat jij onderneming aan de vooravond van veranderingen? Dan is het raadzaam om een organisatieadviesbureau in te schakelen, zij kunnen het proces in goede banen leiden en de mensen meenemen in wat hen te wachten staat. Er zijn namelijk niet veel mensen die uitkijken naar een verandering, of dit nu op het werk of in hun privéleven is. Mensen hebben vaak moeite met zich aanpassen aan iets nieuws, het duurt vaak even voordat iedereen weer aan de nieuwe situatie gewend is. Als je jouw werknemers niet goed meeneemt in het proces, dan kan het zijn dat er strubbelingen ontstaan, dat mensen zich niet op hun plek voelen en overrompeld voelen. Maar als jij een organisatieadviesbureau inschakelt, dan kan deze ervoor zorgen dat het proces van verandering zo soepel mogelijk verloopt. Op die manier weet een ieder waar hij of zij aan toe is en dat is wel zo prettig. Nu kun je denken, waarom per se veranderen? Kunnen zaken niet gewoon zo blijven als ze zijn? Maar iedereen weet dat stilstand achteruitgang is, dat het af en toe echt gewoon noodzakelijk is om zaken aan te pakken en anders in te richten. Op die manier blijft je bedrijf bij de tijd en blijf je de concurrentie voor. Met de hulp van een organisatieadviesbureau hoeft een veranderproces bovendien ook helemaal niet vervelend te zijn!

Organisatieadviesbureau Q-Consult Progress Partners

Ben jij van plan om wijzigingen in jouw bedrijf door te voeren en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is het een aanrader om Q-Consult Progress Partners hiervoor in te schakelen! Zij hebben veel ervaring met dergelijke processen en dit organisatieadviesbureau kan jullie dan ook als geen ander door de transitie leiden. In onzekere tijden bieden zij heen helpende hand en de nodige ondersteuning. Daarbij belooft dit organisatieadviesbureau altijd de volgende uitgangspunten te hanteren:

  • de ontwikkeling staat centraal
  • ze hebben een persoonlijke aanpak, werken met plezier en zijn betrokken
  • ze bieden duidelijke afspraken en schetsen heldere verwachtingen
  • hun aanpak is flexibel en wordt afgestemd op jullie specifieke situatie
  • samenwerking levert het beste resultaat
  • ze communiceren eerlijk, direct en open

Je weet met hen dus echt waar jij aan toe bent, waar je op kunt rekenen en wat je van hen mag verwachten. Door hun aanpak halen zij goede successen, zij hebben al vele ondernemingen succesvol kunnen begeleiden in transitiesituaties. Als jij de hulp nodig hebt van een organisatieadviesbureau, dan zijn zij dus zeker een goede keus!

Verschillende diensten

Hierboven noemden we wat je van dit organisatieadviesbureau mag verwachten, wat hun uitgangspunten zijn. Maar wat voor diensten leveren zij nu precies? Een van de zaken waarvoor je bij hen terecht kunt, is verandermanagement. Voor werknemers is een duidelijk proces van belang, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Het bureau zal de mens centraal stellen, zodat zij zo goed mogelijk in de transitie meegenomen worden. Een ander traject dat zij aanbieden, is teamcoaching. Als er veel in teams gewerkt moet worden, dan is het belangrijk dat er goed samengewerkt wordt. Het organisatieadviesbureau kan bij bestaande teams kijken hoe dit verloopt en hier verbeteringen in bewerkstelligen. Zij kunnen helpen bij het uit de weg nemen van obstakels, zodat er beter gecommuniceerd en samengewerkt kan worden. Maar ook bij het oprichten van nieuwe teams kunnen zij van dienst zijn, zij kunnen er dan vanaf dag één voor zorgen dat het team gestroomlijnd wordt. En zo zijn er nog veel meer zaken waarbij organisatieadviesbureau Q-Consult Progress Partners jouw organisatie kan ondersteunen. Op hun website vind je meer informatie over de verschillende diensten die zij aanbieden en wat je daarbij van hen mag verwachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn