Over Aukje van Kalsbeek

Nederland kent heel veel ondernemers. Vaak zijn zij op allerlei gebieden betrokken bij de maatschappij en daarom is het handig om wat meer van deze ondernemers af te weten. Bij ondernemerslijst.nl vindt u bijna alle ondernemers met uitgebreide informatie. Ondernemers als Aukje van Kalsbeek zijn door de ondernemerslijst goed te vinden. Aukje van Kalsbeek werd geboren in Leeuwarden. Na haar tienerjaren in Dokkum ging ze psychologie studeren in Groningen. In Groningen heeft ze enkele jaren later dan ook haar diploma gekregen in de afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie. Tijdens haar studie heeft Aukje van Kalsbeek beslist niet stilgezeten. Ze was voorzitter van de KEI-werkgroep en organiseerde de introductietijd voor de nieuwe studenten in Groningen. Ze is tevens lange tijd  lid geweest van commissies en besturen van de subfaculteit psychologie en de faculteit sociale wetenschappen. Aan het eind van haar studie is ze ruim een jaar als docent werkzaam geweest op een MBO school met een experimenteer status in Zwolle. Een leuke en leerzame tijd, een stevige basis voor haar verdere loopbaan.

De carrière van Aukje van Kalsbeek

Aukje van Kalsbeek heeft ruime ervaring in diverse functies zowel in het bedrijfsleven als in de zorg.. Ze groeide door van adviseur naar manager en directeur. Ze begon in het bedrijfsleven bij een rechtsvoorganger van het bedrijf dat nu Friesland Campina heet. Ze maakte na twaalf jaar een weloverwogen overstap naar de zorg.  Ze is inmiddels directeur geweest in meerdere sectoren van de zorg. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan en ook veel geleerd over de sectoren zelf en de dynamieken die er spelen. Naast de diverse functies is Aukje van Kalsbeek maatschappelijk betrokken. Ze is actief in commissies, besturen en/of Raden van Toezicht. Al deze informatie over Aukje van Kalsbeek en haar carrière is te lezen op ondernemerslijst.nl. wanneer u kijkt onder het kopje zorg. Op de website vindt u bijvoorbeeld:

  • Ondernemers uit verschillende sectoren
  • Mogelijkheid om zelf als ondernemer aan te melden
  • Informatie over de nieuwste profielen

De website doornemen

Wanneer u ook graag meer informatie over ondernemers wilt lezen kunt u dit doen door per sector te zoeken. Het is namelijk niet alleen mogelijk om meer over ondernemers in de zorg te weten te komen, maar ook is informatie te vinden over ondernemers  in andere sectoren zoals vastgoed, kunst of technologie. De website is uitgebreid en informeert u over deze mensen en hun carrière, maar ook over hun achtergrond en leven. De nieuwste profielen worden uitgelicht en hierdoor ziet iedereen meteen in één oogopslag de nieuwste aanmeldingen. Voor veel mensen ook heel handig, omdat ze hiermee hun netwerk uit kunnen breiden. Meld u als ondernemers dus snel aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn