Overstappen op EPDM dakbedekking

Afgelopen jaar besloten mijn vrouw en ik de huisjes op ons vakantiepark op te knappen. De vakantiehuisjes hadden een houten dak, en we merkten dat die daken aan vervanging toe waren. Ik ben zelf heel handig dus we konden dat prima zelf doen, met wat hulp van onze klusjesman. Na wat zoekwerk en na me verdiept te hebben in verschillende soorten dakbedekking kwam ik uit op EPDM dakbedekking. Eigenlijk is het vreemd dat onze huisjes nog niet waren voorzien van EPDM dakbedekking want deze soort wordt al jaren toegepast op daken. In de zomer knap je natuurlijk geen vakantiehuisjes op want dan is juist het hoogseizoen, maar in de laatste maanden van dit jaar zijn we begonnen met het vervangen van de daken. In totaal moeten we zo’n veertig huisjes nieuwe dakbedekking geven. EPDM is een materiaal dat waterdicht is en de huisjes als het goed is prima zou moeten afsluiten voor weer- en windinvloeden. Het is  mogelijk om EPDM zelf aan te brengen, als je enigszins handig bent. Ik heb samen met onze klusjesman een verdeling gemaakt van de aan te pakken huisjes. Elke week doen we er een stuk of drie, en als het lukt natuurlijk meer. Het ligt er ook aan welk weer het is. De zomer zou in dat opzicht een beter seizoen zijn, want dan heb je veel beter weer uiteraard. Dat is alleen het moment dat we moeten incasseren met ons park, dus dan gaan we natuurlijk niet verbouwen. Het weer moet dus een beetje mee zitten, maar dan kunnen we ook goed aan de slag met de EPDM dakbedekking. De vaste gasten hadden tot nu toe geen last van lekkages of andere klachten, maar ik en mijn vrouw zijn van mening dat je altijd beter kunt voorkomen dan genezen en kiezen ervoor om herstelwerk op tijd uit te voeren.

EPDM dakbedekking op rol bestellen

Nu moest ik natuurlijk nog aan de materialen voor de EPDM dakbedekking komen. EPDM dakbedekking kun je prima bestellen op rol, via epdmxl.nl. Daarnaast verkopen ze ook alle toebehoren voor het aanbrengen van EPDM dakbedekking. Daar hebben we ook twee sets van gekocht zodat we direct konden starten. Ik heb nog navraag gedaan bij een kennis die ervaring had met de EPDM dakbedekking die we online hadden besteld, en hij heeft ons geholpen bij het vervangen van het dak van de eerste huisjes. Dat ging zo voorspoedig dat we zelf verder zijn gegaan. Het resultaat is er zeker naar! 

Voordelen van online bestellen

EPDM dakbedekking online bestellen is voor ons een echte uitkomst. Via epdmxl.nl betaal ik standaard de laagste prijs en heb ik keus uit diverse soorten en maten EPDM dakbedekking. Daarnaast profiteer ik van: 

  • Snelle levering
  • Bestellen zonder de deur uit te hoeven
  • Goede klantenservice
  • Voordelige levervoorwaarden 

Dat kun je van de meeste bouwmaterialenhandels niet zeggen. Ik ben dus zeer tevreden over deze oplossing. Onze klus op het vakantiepark zit er bijna op. Volgend jaar kunnen onze gasten genieten van hun oude vertrouwde zomerhuis, met een compleet nieuw dak. Ik kan iedereen die een nieuwe dakbedekking zoekt aanraden eens te kijken naar de mogelijkheden met EPDM dakbedekking. Een goedkope en functionele dakbedekking voor alle soorten gebouwen vind je bij EPDM XL. De webshop is bovendien een prima startpunt voor het inwinnen van informatie over dit materiaal. Dat hebben ik en mijn vrouw ook gedaan. Bij vragen kun je altijd terecht bij medewerkers van EPDM XL. Die service vind ik lang niet overal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn