Pellets zijn een stabiele brandstof

teswood - pelletsAls u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw huis te verwarmen omdat u niet langer afhankelijk wilt zijn van de fluctuerende prijzen van gas en dergelijke, dan is een pelletkachel die verwarmd wordt door middel van pellets een uitstekend idee. Uiteraard zijn er nog veel meer verschillende opties die u kunt gaan overwegen, maar pelletkachels zijn erg toegankelijk en de prijs van pellets, die erin moeten, is constant. Op die manier weet u waar u aan toe bent, u heeft een zekerheid die u anders niet zou hebben. En dit is een goede reden om hier op over te stappen. Uw pellets kunt u dan vervolgens vinden bij de firma teswood.nl. Dit is een webwinkel in ecologische brandstoffen, waar u ze tegen aantrekkelijke prijzen aan kunt schaffen. Op die manier weet u zeker dat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Misschien is het echter ook zo dat u al de trotse eigenaar bent van een heuse pelletkachel en dat u op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar adres voor uw voorraad pellets. Ook in dat geval is het heel goed dat wij u even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over onze rijk gesorteerde webshop met ecologische brandstoffen. Want daar vallen de pellets ook onder. Dus niet alleen de instabiele prijs van gas kan een reden zijn om over te stappen op een alternatieve verwarming, maar ook het milieu. Het zit namelijk zo dat pellets bestaan uit schoon afvalhout, dat over is gebleven in productiebossen die een certificaat hebben dat ze milieuvriendelijk beheerd worden door de beheerders. Dit zijn nog weer twee garanties dat u een milieuvriendelijkere keuze maakt als u kiest voor een ander soort kachel. Al met al is dit onderwerp zeker de moeite waard om u eens in te verdiepen. En als u dat al gedaan had, dan is deze tekst alsnog erg nuttig voor u, omdat u hierin meer te weten komen over de voordelen van kiezen voor Teswood. Wilt u meer weten? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, want daarin wordt dit u allemaal uitvoerig uit de doeken gedaan.

Bent u ook op zoek naar betaalbare pellets voor in de kachel?

Als u graag een nieuw adresje zou willen vinden voor pellets voor in de kachel, dan kunt u niet meer om de website van teswood.nl heen. Hier vindt u ze namelijk heel erg voordelig. Wij snappen als geen ander dat u liever niet al te diep in de buidel wilt moeten tasten voor een dergelijke aanschaf en daarom houden wij de prijzen laag. Op die manier weet u zeker dat u voor een dubbeltje op de eerste rang komt te zitten. Pellets hoeven dus helemaal niet duur te zijn, althans, dat bewijzen wij bij teswood.nl. Gelukkig gaan de zachte prijsjes niet ten koste van wat dan ook. De kwaliteit is erg hoog, wat ervoor zorgt dat ze een hele hoge energiewaarde hebben en dus goed branden. U kunt er lang mee doen en hoeft te pelletkachel dus niet vaak bij te vullen. Bovendien zijn er geen andere toevoegingen, pellets bestaan echt alleen uit hout. U hoeft zich er dus ook geen zorgen over te maken dat er een of ander vulmateriaal gebruikt is of iets dergelijks. Voorts is het ook nog zo dat pellets de CO2 uit de lucht, die ze tijdens de groei opgenomen hebben, recyclen en inzetten voor het verbrandingsproces. Er komt dus geen nieuwe CO2 vrij, waardoor pelletverbranding een CO2 neutrale manier van stoken is. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten!  Verder komt er ook geen rook vrij, wat ook een prettige bijkomstigheid is. U krijgt dus geen roetaanslag in huis en op meubels. Ook een meevaller.

Aanvullende informatie voor u

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor pellets van Teswood te kiezen. Ze zijn solide, laag geprijsd en komen snel bij u thuis. U kunt ze ophalen, maar ook thuis laten bezorgen. Zo hoeft u helemaal de deur niet uit om uw voorraad aan te vullen. U hoeft dus niet als een houthakker het bos in te gaan, maar kunt gewoon lekker in uw huisje vanuit een luie stoel bij de kachel een nieuwe voorraad pellets bestellen. Ja, in dit soort tijden leven we nu. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor ons gaat kiezen? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan sneller wat u zoal van ons en onze pellets kunt verwachten. U kunt ons op vele manieren bereiken, bijvoorbeeld door:

  • Ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag
  • Het contactformulier op teswood.nl in te vullen
  • Even te bellen met de telefonische klantenservice, waar u gelijk een uitgebreid antwoord krijgt op al uw vragen over de pellets die wij leveren.

In ieder geval hopen zij zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u van de juiste informatie kunnen voorzien. Heeft u andere ecologische brandstoffen nodig? Ook die kunt u eenvoudig via onze webwinkel bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn