Permanent ontharen met de LightSheer laser

Permanent ontharen laat u gewoon uitvoeren door Madeleine Duval. Waarom, dat leggen we u graag uit. Wanneer u kwaliteit belangrijk vindt én niet teveel wilt betalen voor permanent ontharen, kunt u het beste contact opnemen met deze praktijk. Alle ongewenste haren worden duurzaam verwijderd en de behandelingen zijn absoluut veilig. Hier hoeft u zich dus totaal geen zorgen over te maken. Wat ook fijn is om te weten, is dat de praktijk wordt erkend door uw zorgverzekeraar. Madeleine Duval behandelt door gebruik te maken van de LightSheer laser. Wat zijn hiervan de voordelen:

  • meest effectieve wijze van ontharen
  • geringe belasting voor de klant
  • snel (gemiddeld 3 tot 5 behandelingen)
  • lange termijn werking
  • kosten effectief

Wilt u nog meer voordelen lezen, dan verzoeken we u om eens een bezoekje te brengen aan de website Laser-ontharingspraktijk.nl. Heeft u ook interesse in permanent ontharen, neem dan vooral eens contact op met deze praktijk. Vraag vandaag nog een intakegesprek aan!

Permanent ontharen laten uitvoeren door Madeleine Duval is om meerdere redenen een uitstekend besluit

Permanent ontharen is echt een aanrader wanneer u verlost wilt worden van uw overtollige haar. Natuurlijk wilt u het permanent ontharen alleen laten uitvoeren door een echte professional op dit gebied, maar waar vindt u zo’n professional? We verwijzen u graag naar de website Laser-ontharingspraktijk.nl. Hier vindt u alle informatie over permanent ontharen en kunt u ook gelijk een afspraak maken voor een intake. Wanneer u permanent ontharen laat uitvoeren door Madeleine Duval dan zult u een aantal behandelingen ondergaan. Dat is niet om het voor u zo duur mogelijk te maken, maar omdat er nu eenmaal een aantal behandelingen noodzakelijk zijn om er voor te zorgen dat het permanent ontharen ook echt slaagt. U krijgt standaard te maken met ongeveer drie tot vijf behandelingen. We leggen u graag uit waarom er meerdere behandelingen nodig zijn, zodat u een veel beter beeld krijgt van hoe het permanent ontharen precies in zijn werk zal gaan. Tijdens het intakegesprek zal Madeleine u ook precies vertellen welke haren er verwijderd zullen worden. Het is namelijk zo dat alleen haren in de actieve fase gevoelig zijn voor het licht dat afkomstig is uit de laser. De haren die in de overgangsfase en in de rustfase zitten reageren dus niet op de behandeling. Tijdens de behandeling voor het permanent ontharen worden dus alleen de haren die in de actieve fase zitten aangesproken. Om die reden is het dus nodig om meerdere behandelingen te ondergaan. Het aantal behandelingen dat u zult ondergaan is mede afhankelijk van het gebied waar de haren verwijderd moeten worden. Afhankelijk van het gebied zitten er tussen de behandelingen zo’n vier tot acht weken. Om een voorbeeld te noemen vraagt een behandeling van oksels om een wachttijd van ongeveer vier weken, terwijl de tijd voor het behandelen van bijvoorbeeld de rug naar ongeveer acht weken toe kan gaan. Misschien bent u bang om verdoofd te moeten worden tijdens het permanent ontharen. We kunnen u geruststellen als u daar bang voor bent, want verdoven is helemaal niet aan de orde bij permanent ontharen. Het is allesbehalve pijnlijk en wordt door iedereen goed verdragen. Het kan alleen zo zijn dat uw huid een beetje rood verkleurd. Dit is vergelijkbaar met wanneer u even in de zon heeft gezeten. Ook dan kan uw huid wat rood verkleuren, al is dat sterk afhankelijk van het huidtype dat u heeft. Gelukkig verdwijnt deze roodheid snel en is het ook echt niet ernstig. Het is een veelvoorkomend iets na het permanent ontharen. Wat u ook tijdens het intakegesprek zult horen is dat het wordt afgeraden om vier weken voorafgaand aan het permanent ontharen via welke vorm dan ook haren te verwijderen. Epileren en plukken wordt afgeraden om voor een zo goed en zo snel mogelijk resultaat te kunnen gaan. Het kan even vervelend zijn om vier weken niet aan de haren te mogen komen, maar het resultaat zal vervolgens prachtig zijn. U moet er even wat voor over hebben om een heerlijk zachte huid te kunnen hebben.

Een goede service heeft ze hoog in het vaandel staan

Madeleine Duval is niet zomaar een specialist. Zij heeft namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van permanent ontharen. Zij weet dus alles over dit vakgebied en is hier erg goed in. Zij was zelfs één van de grondleggers van het elektrisch ontharen in ons land. Ze zal er alles aan doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de behandelingen. U bent bij haar altijd in goede handen. Dit zult u onmiddellijk ervaren wanneer u een intakegesprek zult hebben met haar. Zij weet precies wat u nodig heeft en luistert ook goed naar u. U kunt alle vragen aan haar kwijt, welke ze zeer kundig zal beantwoorden. De praktijk is gevestigd in Voorburg. Op de website leest u precies hoe u met het openbaar vervoer hier kunt komen. Uiteraard kunt u ook gewoon de auto gebruiken. Wilt u gelijk een afspraak maken bij haar, kijkt u dan op de website bij de contactinformatie. Hier vindt u het telefoonnummer en het e-mailadres. Natuurlijk kunt u ook uw naam en telefoonnummer achterlaten om vervolgens te worden terug gebeld op een tijdstip dat u het beste past. Er bestaat geen twijfel over dat ze het leveren van de beste service hoog in het vaandel heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn