Radiatoren online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

Deallergoedkoopste - RadiatorenAfgelopen zomer ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en alles moest nog geïnstalleerd worden. De muren moesten nog gestuukt worden en geverfd, laminaat moest worden gelegd en, wat voor mij voor het eerst was, er moesten nieuwe radiatoren geplaats worden. Voorheen, tijdens al mijn vorige verhuizingen, waren de radiatoren eigenlijk altijd wel aanwezig. Behalve toen ik verhuisde naar een woning met vloerverwarming waar uiteraard geen radiatoren nodig waren. Dus ik moest voor het eerst op zoek naar radiatoren. Ik wil mijn zoektocht graag delen via deze recensie, want ik ben uitermate tevreden over het resultaat van mijn zoektocht. Uiteindelijk ben ik namelijk terecht gekomen bij de allergoedkoopste.nl. Deze website biedt verschillende soorten radiatoren voor erg voordelige prijzen. Ze claimen de goedkoopste van Nederland te zijn en ik moet eerlijk zeggen, ik denk dat ze daarin gelijk hebben. Tijdens mijn zoektocht ben ik namelijk geen enkele site tegengekomen die goedkopere radiatoren aanbiedt. In de fysieke winkels is het altijd duurder. Online winkelen is volgens mij per definitie goedkoper dan winkelen in de fysieke winkels. Online webshops hoeven immers geen huur te betalen waarin bijvoorbeeld de producten kunnen worden bekeken. Webshops hebben enkel een opslagruimte nodig waar ze het ruime assortiment kunnen opslaan. Tevens is het niet nodig om in de weer te zijn met showrooms en wat al niet meer en dat drukt de kosten enorm. Hoe dan ook, het feit dat deze webshop zo goedkoop is, was natuurlijk al reden genoeg om de site serieus te nemen, maar dat is nog lang niet alles. Gezien het feit dat ik voor de gehele woning radiatoren nodig had was het fijn om in ieder geval keuze te hebben uit een zeer divers aanbod. Zo kon ik verschillende radiatoren bestellen voor de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer en badkamer. Zelfs voor in de keuken had ik de mogelijkheid om een kleine radiator te bestellen zodat het ook in de kleine keuken van mijn appartement toch lekker warm is.

De vele voordelen en de verschillende soorten radiatoren

Om te beginnen en tevens om aan te sluiten bij het vorige wil ik graag kort even iets zeggen over het aanbod van dellergoedkoopste.nl. In alle huizen waar ik in heb gewoond ben ik eigenlijk alleen de meer traditionele radiatoren tegen gekomen. Dat wil zeggen, de horizontale radiatoren die je vaak onder de vensterbank geplaatst ziet. Deze radiatoren kun je dan ook bestellen op de website van deallergoedkoopste.nl. Ze zijn te verkrijgen in een smalle hoge editie als een brede langwerpige editie. Tot zo ver was er dus nog niets nieuws onder de zon. Maar vervolgens zag ik dat je ook verticale radiatoren kunt bestellen. En gezien mijn appartement volledig nieuw is gebouwd heb ik in de woonkamer twee smalle muren tegenover elkaar waar deze verticale radiatoren perfect passen. Tevens heb ik geen vensterbank onder het raam, dus een traditionele horizontale radiator was voor mijn appartement niet de beste keuze. Het was dan ook erg fijn dat deallergoedkoopste.nl deze verticale radiatoren in het assortiment hadden. Waar ik trouwens ook blij mee was waren de design radiatoren. Deze ben ik al gewend, want ik had een design radiator in mijn vorige woning in de badkamer. Dus ik heb precies dezelfde besteld bij deallergoedkoopste.nl. Als het bevalt, moet je niet veranderen. Overigens was er veel keuze qua verschillende designs. Al met al heb je bij de allergoedkoopste.nl erg veel keuze. Daardoor kun je de juiste radiatoren kiezen die passen bij jou en jouw woning. Op de site vind je tevens een erg handige rekenmachine. Dit was voor mij erg handig want hiermee kun je de capaciteit die je nodig hebt berekenen en ik wist natuurlijk helemaal niet wat voor capaciteit ik nodig had, omdat ik een volledig nieuwe woning introk. Via deze rekenmachine kun je de afmetingen en inhoud van de kamers invoeren, de gewenste temperatuur en of je woning goed of slecht geïsoleerd is. Vervolgens wordt er een berekening gemaakt waaruit blijkt hoeveel capaciteit je nodig hebt om de desbetreffende kamer op te warmen. Zo weet je dus ook meteen of je meerdere radiatoren nodig hebt voor je kamers of dat één voldoende is.

De perfecte service zonder extra kosten

Ook wat betreft de service kan ik niet anders dan tevreden zijn. Wat vooral erg fijn is, is dat de prijzen zoals je die te zien krijgt op de site ook de daadwerkelijke prijzen zijn. Je hebt niet te maken met administratie kosten of iets dergelijks. De BTW zit er al bij in en als je in Nederland woont hoef je ongeacht je bestelling geen verzendkosten te betalen. Je komt dus niet voor verassingen te staan en dat is zowel goed qua service en ook in de zin dat deze website de reputatie als goedkoopste volledig waar maakt. Verder hebben ze bij de allergoedkoopste.nl een zeer uitgebreid assortiment aan radiatoren en is het meeste altijd wel op voorraad. Ik had in ieder geval mijn volledige bestelling binnen 2 werkdagen in huis netjes zoals dat op de site werd beloofd. Bij kleine bestellingen bestaat de mogelijkheid om achteraf te betalen. Maar aangezien ik een vrij grote bestelling had geplaatst, was dat niet mogelijk. Dat is begrijpelijk wanneer het om zulke grote bedragen gaat. Gelukkig kon ik wel gewoon gemakkelijk online betalen via iDEAL. Tot slot kan ik hier nog opmerken dat ze bij de allergoedkoopste.nl een fabrieksgarantie bieden van 100%. Dus ik was er redelijk gerust op dat ik producten van hoogstaande kwaliteit zou ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn