Recruitment clinical research

Personeel vinden voor een bedrijf dat actief is in clinical research kan een behoorlijke klus zijn. Recruitment clinical research van SIRE Life Sciences kan uw onderneming hierin steunen. Dankzij het grote netwerk van SIRE heeft u de mogelijkheid toegang te krijgen tot een CV database en de bedrijfsportfolio. Regelmatig sturen zij nieuwsbrieven uit waarin zij de samenwerking bekend maken met diverse bedrijven. Door uw samenwerking met de recruitment clinical research van SIRE Life Sciences genereert u op deze manier ook naamsbekendheid. Dit betekent dat werkzoekenden u ook kunnen vinden, waarmee er meer mensen op uw vacatures afkomen. Het is duidelijk dat dit bedrijf niet zomaar een recruiter is. Zij doen veel meer voor bedrijven, waaronder het zoeken van personeel voor openstaande functies. Voor meerdere niveaus binnen bedrijven gaan zij erop uit om hier de beste persoon voor te vinden. Door hun kennis over clinical research weten zij gedegen onderzoek te doen en de beste CV’s te selecteren. Niet alleen kijken zij naar de persoon en de vacature, maar ook het bedrijf.  Zo bent u ervan verzekerd dat alleen professionals tegenover u komen te zitten bij de sollicitatiegesprekken. Als recruitment clinical research kunnen zij van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Recruitment clinical research, bekendheid voor uw bedrijf

Door de sollicitatie-selectie over te laten aan recruitment clinical research bespaart u ook werk voor de afdeling personeelszaken. Op deze manier kunnen zij zich met het huidige personeel bezighouden en de recruiters van SIRE Life Sciences met het vinden van nieuw personeel. Eerst zal er een gesprek met u volgen en worden uw wensen in kaart gebracht. Daarnaast bespreken zij ook met u de eisen voor de vacature. Ook uw bedrijf wordt besproken. Tenslotte moet uw bedrijf voorgelegd worden aan de kandidaat en hiervoor zetten zij een bedrijfsprofiel neer. Hiervoor willen zij graag weten waar uw organisatie voor staat, zodat zij dit ook over kunnen brengen op de kandidaat. Dit betekent ook dat uw bedrijf bekend wordt bij kandidaten en professionals binnen deze bedrijven. Het is duidelijk dat SIRE Life Sciences een groot netwerk heeft waar zij de CV’s uit kunnen selecteren. Ondanks dit grote netwerk krijgt uw bedrijf de aandacht die nodig is om de recruiting optimaal uit te voeren. Dit wordt op diverse manier gedaan zoals de vacaturebank maar ook via sociale media. Denk daarbij aan bekendheid binnen het netwerk van bedrijven en professionals en de ruim 90 vacaturebanken die SIRE Life Sciences weet te raadplegen. Deze werkwijze zorgt wel voor veel reacties op de vacature en het bedrijf. Alleen met de juiste aandacht kan het juiste resultaat tenslotte worden behaald door de recruitment clinical research.

Focus op de kerntaken

Of het nou gaat om een tijdelijke kandidaat of een die voor langere tijd kan blijven? Recruitment clinical research kan voor alle functies een professional vinden. SIRE Life Sciences is van alle markten thuis en kunnen uw bedrijf op meerdere manieren vooruit werken. Onder meer met het zoeken van de kandidaten die hieraan kunnen bedrijven. Dit bereiken zij op verschillende manieren. De wijze waarop zullen zij altijd met u overleggen. Ook als u op korte termijn een werknemer zoekt, kan met de recruitment clinical research binnen 48 uur een lijst met potentiële kandidaten gegeven worden. Voor alle omstandigheden vinden zij de beste professionals die werkzaam en ervaren zijn binnen clinical research. Doordat de zoektocht door de recruiters van SIRE Life Sciences wordt opgepakt, kunnen voor u de dagelijkse gang van zaken vervolgd worden terwijl er een nieuwe professional wordt gevonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn