Registreer alles wat er in de auto gebeurt met een dashcam

Een dashcam wordt tegenwoordig steeds noodzakelijker. We leven helaas in een maatschappij, of een wereld, waarin mensen leven die er op gebrand zijn om te profiteren van andere mensen. Daar is vrij weinig aan te doen, want dit soort mensen zullen er altijd blijven. Dieven, criminelen, fraudeurs, oplichters en noem het allemaal maar op. Nu zou je denken dat je daar niets mee te maken hebt, omdat deze mensen zich in een andere laag van de samenleving bevinden. Niets is echter minder waar, want hoewel deze groep mensen deel uit maakt van een sub samenleving, zoeken ze hun slachtoffers in de gewone burgerlijke maatschappij. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld fraudeurs in Nederland die met opzet een aanrijding veroorzaken. Vervolgens ben jij natuurlijk het slachtoffer en door de schrik van het moment zal het natuurlijk niet in je opkomen dat de aanrijding met opzet is veroorzaakt. De fraudeurs zijn vaak vriendelijke mensen en er lijkt dan ook niets aan de hand. Maar dan moet je de verzekering opeens betalen. In principe is het jouw schuld niet, maar het kost veel meer moeite om de schuld toe te kennen aan de juiste partij, dan om gewoon maar de schade door je eigen verzekering te laten betalen. Dat is op zich niet zo erg, behalve dan natuurlijk het idee dat je wordt opgelicht, maar je kunt wel je no-claim verliezen waardoor je verzekeringspremie omhoog gaat. Dat is natuurlijk erg vervelend. Vervelender is misschien nog wel het idee dat er mensen zijn die je zo gewetenloos hebben opgelicht. Met een dashcam kun je dit soort praktijken voorkomen, want je hebt hard bewijs dat je kunt gebruiken om aan te tonen dat het ongeluk niet jouw schuld was. Een dashcam registreert namelijk alles wat er gebeurt in uitstekende beeldkwaliteit. Dus met een dashcam weet je zeker dat je niet bij de neus wordt genomen. En als ze je proberen op te lichten dan druk je ze gewoon de beelden onder de neus. Misschien kunnen we er met zijn allen ook voor zorgen dat dit soort praktijken niet meer voorkomen. Als iedereen immers een dashcam in de auto heeft, dan kunnen de oplichters nooit meer een ongeluk in iemand anders zijn of haar schoenen schuiven. Dus je doet jezelf en anderen een groot plezier als je een dashcam aanschaft. Tevens is het zeer goed om via een dashcam wat aan de georganiseerde misdaad te doen.

Een dashcam voor eigen doeleinden

Natuurlijk hoef je niet alleen een dashcam te kopen om fraudeurs tegen te gaan. Het is ook gewoon handig voor dagelijkse gebeurtenissen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het fijn dat je een dashcam aan boord hebt, zodat je dat kleine hoekje altijd goed vast kunt leggen met de dashcam. Het is dus voor jezelf ook gewoon erg handig om een dashcam in de auto te hebben. Soms gaat het allemaal zo snel dat je moeilijk kan inschatten wat er nu precies is gebeurd, laat staan dat je kunt beoordelen wiens schuld het is. Soms is de schuldige ook niet duidelijk aan te wijzen. In zulke gevallen is het altijd goed dat je de beelden van de dashcam kunt gebruiken. Op die manier kun je rustig bekijken wat er nu precies is gebeurd en waar het mis ging. Daarna kun je dan ook met bewijs aan de verzekering uitleggen dat het jouw schuld niet is en dat je premie dus ook niet omhoog hoeft. Een dashcam is dus altijd handig om in je auto te hebben. Nu is het alleen nog even zaak dat je weet waar je een dergelijk cameraatje kunt kopen. Om daarachter te komen kun je hieronder verder lezen voor allerlei informatie over verschillende soorten camera’s.

De camera voor op het dashboard vind je op 123camera.nl

Op 123camera.nl vind je logischerwijs erg veel camera’s. Als je de website bekijkt, dan merk je al snel dat je uit camera’s kunt kiezen van allerlei verschillende soorten en maten. Voor elk budget is er dus wel een dashcam te vinden. Je kunt het ook zo kwalitatief hoogstaand krijgen als je zelf wil. Je hebt camera’s met enorm veel pixels en camera’s met een wat meer bescheiden aantal pixels. Als je besluit om een dashcam via deze website te bestellen dan zijn er enkele voordelen waar je natuurlijk ook gebruik van kunt maken.

  • Levering uit eigen voorraad
  • Voor 16:00 besteld, diezelfde dag verzonden
  • Bezorging met PostNL
  • Vanaf 60 euro worden de camera’s gratis verzonden
  • Je kunt snel en vooral veilig betalen
  • Je kunt de artikelen ook op afspraak komen afhalen.

Het voordeel van de levering uit eigen voorraad is dat je de artikelen altijd snel thuis hebt. Er zit immers geen levering tussen van het ene bedrijf naar het andere. Daarom kunnen ze bij 123camera.nl ook garanderen dat je de producten de volgende dag al in huis hebt, mits je voor 16:00 uur bestelt natuurlijk. De bezorging gebeurt gewoon via PostNL, dus ook daar kun je gerust zijn op adequate service. Het is natuurlijk ook goed om te weten dat camera’s van boven de 60 euro niet nog duurder worden door de verzendkosten. Soms loont het dan ook de moeite om direct al je apparatuur te kopen, zodat je niet ook nog eens verzendkosten hoef te betalen. Als alles rond is kun je veilig en vertrouwd afreken met bijvoorbeeld iDEAL of creditcard.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn