Sloopauto verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen bij sloopauto.net? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers, of laat u terugbellen. Dan kunnen we snel met u een afspraak maken voor het ophalen van uw auto, zodat u uw cash kunt ontvangen. Maar hoe werkt dat precies, uw sloopauto verkopen? Waar moet u op letten en wat kunt u verwachten? Wij leggen het graag voor u uit.

Hoe uw sloopauto verkopen

We beginnen bij het begin. Het eerste wat u doet is contact opnemen met sloopauto.net door te bellen naar 06-42 52 14 79. U krijgt dan gelijk een medewerker aan de lijn, die u verder helpt. U kunt ook op onze site een terugbel-service bericht invoeren. U wordt dan binnen tien minuten gebeld door een medewerker, zodat u snel uw sloopauto kunt verkopen. Deze helpt u verder, wat begint met het bepalen van de restwaarde van uw sloopauto. Deze is afhankelijk van veel verschillende factoren, waarvan gelukkig een groot gedeelte telefonisch vast te stellen is. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tot wanneer is de APK geldig?
  • Wat is het merk?
  • Wat is het bouwjaar?
  • Wat is het kenteken?

Deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden door middel van de gegevens in de autopapieren deel I, II en III. Houdt deze dus bij de hand als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij u snel helpen uw sloopauto te verkopen. Uw sloopauto verkopen doet u overigens niet direct via ons, maar wij geven de gegevens van uw auto door aan de partijen waar wij mee samenwerken. Zij bepalen de waarde van uw auto en doen dan een bod, wat u kunt accepteren of niet. Naast de gegevens die u kunt vinden op de autopapieren deel I, II en III zijn er vaak ook andere gebreken die belangrijk zijn. Het is van belang dat u deze duidelijk aangeeft, zodat we een goede richtprijs kunnen geven. Uiteindelijk wordt de daadwerkelijke waarde bepaald bij het ophalen van uw auto door de chauffeur, die alles met u afhandelt, gewoon bij u thuis. U maakt een afspraak met de buitendienst, die beschikken over diverse takelwagens en dus alle soorten auto’s op kunnen halen. Zij komen bij u thuis en handelen alles af. Dat betekent dat ze de daadwerkelijke waarde van uw auto bepalen en u uw geld contant overhandigen. Daarnaast krijgt u ook gelijk het RDW vrijwaringsbewijs. Dit heeft u nodig om de auto van uw naam af te halen en wordt gewoon gratis voor u geregeld, dus dat scheelt u weer werk.

Uw sloopauto verkopen en de afhandeling

Als de auto is opgehaald door een van onze chauffeurs dragen wij verder zorg voor uw auto. De auto wordt gedemonteerd volgens de strenge milieu wetten en regels, want al onze partners en wijzelf zijn aangesloten bij de brancheorganisaties op basis van vakkennis en technische inrichting van de demontage-inrichting. En als uw auto nog goed genoeg is, is er ook een kans dat we de auto weer opknappen en de weg opsturen of exporteren. Als u dus uw sloopauto wilt verkopen weet u zeker dat er op een duurzame manier met uw auto om zal worden gegaan. Als u dus uw sloopauto wilt verkopen op een gemakkelijke en snelle manier bent u bij sloopauto.net zeker bij het juiste adres. Wij regelen alles voor u en u hoeft alleen maar de auto op laten halen. U krijgt gewoon cash betaald voor uw sloopauto. Heeft u nog vragen of wilt u uw sloopauto verkopen? Neem dan contact op met sloopauto.net en verkoop uw sloopauto snel en gemakkelijk. Of uw auto total-loss is of juist nog kan rijden, wij kopen alles. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn