Snel uw boot verkopen?

Bootgevraagd - Boot verkopenWilt u uw boot verkopen? U had het misschien niet gedacht, maar tegenwoordig is het boot verkopen net zo eenvoudig als het kopen ervan. Dat komt omdat er een goede website is die voorziet in de belangen van diegenen die van hun vaartuig af willen. De naam van deze webpagina is Bootgevraagd.nl. In de praktijk kan het lastig zijn om van dat ding af te komen. Veel bieders zijn er vaak niet op de plaatselijke markt voor boten. Het risico is ook nog eens dat sommige van de kopers louche figuren zijn met wie u bij voorkeur geen zaken doet. Om te voorkomen dat u op deze manier met de problemen opgescheept blijft zitten, kunt u het beste online uw boot verkopen. Het wereldwijde web geeft u toegang tot duizenden, zo niet miljoenen geïnteresseerde bieders. Wij maken daar gebruik van door een bod te doen op uw schip. U krijgt bij ons altijd binnen 24 uur, dat is dus binnen één dag, een bod. Het boot verkopen is dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het nadeel van de bekende jachtmakelaar zijn de onnodige kosten die u eraan kwijt bent. Hij vraagt immers een deel van het verkoopbedrag en soms ook liggeld of andere kosten. Dit maakt het voor u extra vervelend, want u wilt natuurlijk zo veel mogelijk overhouden als u nota bene iets verkoopt. Nog een voordeel van het via ons uw boot verkopen is dat u na de verkoop niet meer aansprakelijk bent voor eventuele gebreken. Zo kan het zijn dat er een storm komt en die schade toebrengt aan het schip. Is de koop al rond, dan heeft u daar geen last meer van in de vorm van onverwachte kosten. Dit is reden te meer om, als u eenmaal besloten heeft dat u uw boot verkopen wilt, hier zo gauw als mogelijk is achteraan te gaan.

Hoe gaat het boot verkopen in z’n werk?

Begrijpelijk is dat u na het lezen van voorgaande paragraaf enthousiast geworden bent over het boot verkopen via ons. Maar een op zichzelf gerechtvaardigde vervolgvraag is dan: hoe gaat dit boot verkopen precies in z’n werk? Gelukkig kan ik u dat precies uit gaan leggen. U kunt beginnen met het invullen van het daartoe bestemde formulier op onze site. Daar maakt u de wens kenbaar van uw boot af te willen. In dat formulier kunt u al een boel gegevens kwijt, zoals het merk, type, soort, materiaal, type motor et cetera, plus natuurlijk een prijsindicatie. Heeft u het ding al elders online staan, dan kunt u ook gewoon het formulier overslaan en ons mailen op welke andere site u uw boot verkopen wilt. Wij beoordelen vervolgens de boot aan de hand van de informatie die u ons heeft aangeleverd. Binnen 24 uur krijgt u van ons een bod. De volgende stap is dan natuurlijk dat u hiermee akkoord moet gaan. Houd daarbij in het achterhoofd dat wij altijd een eerlijke prijs zullen geven. Het is dus onwaarschijnlijk dat u elders een beter bod ontvangt. En als dat toch zo is, moet u niet vergeten dat er dan vaak nog een addertje onder het gras schuilt in de vorm van extra kosten. Enfin, laten we dus even aannemen dat u het met de prijs voor het boot verkopen eens bent. We plannen dan samen een afspraak in voor de bezichtiging. Die dient ertoe kennis te maken en het vaartuig nog eens te kunnen inspecteren. Wordt ook hier alles in orde bevonden, dan wordt er gelijk een overeenkomst tot koop opgesteld volgens een betrouwbaar standaardmodel. Tot slot natuurlijk de koopsom: deze ontvangt u binnen vijf werkdagen op uw rekening. Ook wordt de boot dan bij u opgehaald, zodat u er verder geen werk meer van heeft.

Ga voor de beste service

Natuurlijk is het boot verkopen ook mogelijk via een jachtmakelaar, maar voor de beste service moet u toch echt bij Bootgevraagd.nl zijn. Dat heeft alles te maken met onze speerpunten, die erop gericht zijn het boot verkopen voor u zo simpel mogelijk te maken. Deze speerpunten zijn:

  • binnen 24 uur een bod
  • geen extra kosten en kleine lettertjes
  • de boot wordt bij u opgehaald

In precies deze drie punten onderscheiden we ons van jachtmakelaars, die u niet zulke goede service zullen bieden. U kunt onbezorgd met ons in zee gaan. Maar naar wat voor typen boten zijn wij nu zoal op zoek? Welnu, het gaat hier om een groot aantal verschillende vaartuigen. Motorkruisers, speedcruisers, speed-sportboten, vis-consoleboten, sloepen en zelfs rubberboten van meer dan 4 meter lang kopen wij graag op. Maar ook als u bijvoorbeeld een rubberboot van 3 meter lang heeft, kunt u bij ons terecht voor het boot verkopen. Dit komt omdat wij goede connecties hebben binnen het wereldje. Wij zullen in dat geval onze uiterste best doen via een van onze afzetkanalen uw schip aan de man te brengen. De ervaring wijst uit dat wij hierin ook een van de besten zijn. Wilt u dus zorgeloos uw boot verkopen, dan weet u nu waar u moet zijn. Zelfs als u grote haast heeft, kunnen wij u gewoon helpen. Er zijn voorbeelden bekend van mensen die binnen een dag van hun boot af waren. Om over goede service te spreken! Sluit uzelf aan bij de rits aan tevreden klanten die wij hebben en zeg vandaag nog tegen uzelf: het boot verkopen moet ik nu echt gaan doen. Succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn