Speel nu de leukste spelletjes op je mobiel

fairplayspelletjes - spelletjes mobielWat te doen als je in de trein zit en je hebt even niks te doen? Je hebt geen boek bij de hand en geen muziek op de telefoon. Niets is saaier dan een tijdlang in de trein zitten zonder een activiteit. Beter is het dus om gewoon leuke spelletjes op je mobiel te spelen. De tijd vliegt altijd razendsnel voorbij als je met je spelletjes op je mobiel speelt. Vooral leuke verslavende spelletjes die je geest echt vasthouden en je in het scherm zuigen zijn heerlijk om te spelen. Met zulke spelletjes vergeet je de wereld om je heen en heb je er nauwelijks erg in dat je in de trein van A naar B reist. Je bent eerst op locatie A, dan stap je in de trein en speel je spelletjes op je mobiel en voor je het weet ben je opeens op locatie B aanbeland. Reizen wordt iets om naar uit te kijken, want zodra je een loos momentje hebt in de trein of in de bus, dan kun je je mobiel tevoorschijn halen en de hele reis lang spelletjes spelen op je mobiel. Niets is leuker dan digitaal vermaak op je smartphone of tablet. Nu zijn niet alle spelletjes even leuk om te spelen en soms moet je er ook voor betalen. Het is dus lastig om de juiste spelletjes voor je mobiel te vinden. Zeker als je gewoon naar de appstore gaat en daar willekeurige spelletjes download. Je weet dan immers nooit of het wel leuk is en of je er niet voor moet betalen. Soms zijn spelletjes voor de mobiel weliswaar gratis om te downloaden, maar als je wilt spelen moet je vaak allerlei extra features aanschaffen. De meeste spellen hebben de optie om extra features te kopen, maar dit is bij sommige spellen optioneel. Dat betekent dat je gewoon gratis verder kunt spelen en als je wel meer wilt, dan kun je zelf kiezen of je meer functies koopt. Hoe de spelletjes op je mobiel eruit zien is dus niet altijd van te voren duidelijk. Daarom kun je het beste spelletjes voor je mobiel downloaden via fairplayspelletjes.nl

De spelletjes voor je mobiel van fairplayspelletjes.nl

Het mooie aan de bovenstaande website is, is dat er al een selectie van goede spelletjes voor je mobiel is samengesteld. Je kiest dus altijd voor games die al getest zijn en die door vele andere gebruikers gespeeld worden. Je loopt dus geen risico op het verspillen van je tijd met een inferieur spelletje. Daarnaast heb je enorm veel keuze en je kunt direct op de website lezen wat voor soort spelletje het betreft en of het iets voor jou is. Houd je van bepaalde spelletjes, dan kun je ook zoeken op genre. Op deze manier krijg je alle spelletjes te zien die passen bij jouw voorkeur. Voor op je mobiel kun je spelletjes spelen zoals:

  • Beach Sudoku
  • Duckpond Mahjong
  • Arabian Tales
  • Cleopatra’s Coins
  • Dog Pound
  • Hobos Board

Natuurlijk heb je de keuze uit nog vele andere spelletjes. Per spel kun je lezen wat het is en hoe je het kunt spelen.

Verschillende genres

Als je op zoek bent naar leuke puzzel games, dan ben je bij deze website aan het goede adres. Bovenaan de homepage vind je namelijk het kopje ‘puzzels’. Als je hier op klikt krijg je een overzicht te zien van alle leuke puzzelgames die je kunt downloaden. Vind je het leuk om met anderen te spelen, dan kun je ook multiplayer spelletjes vinden op de website. Daarvoor vind je op de website ook weer een speciaal kopje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn