Spray brandblussers

Brandblusstore - Spray brandblusserEr is nu iets bijzonders op de markt: spray brandblussers. Zoals de naam al zegt werken deze spray brandblussers met een drukknop waarmee u de brand als het ware mee uitsprayt. Vergelijk het met een grote fles deodorant of scheerschuim want dat is ook de grote waarin deze spray brandblussers geleverd worden. Dat betekent dus niet dat u er hele grote branden mee kunt uitmaken maar wel huis-, tuin-, en keukenbrandjes mits u er op tijd bij bent. De vlam in de pan, een omgevallen kaars maar ook nog wel een oververhitte motor in uw auto, boot of camper. Dankzij deze spray brandblussers kunt u ze afkoelen en ook het vuur doven. Gaat een barbecue maar niet uit? Gebruik dan deze spray brandblussers. Het handige van deze spray brandblussers is niet alleen het formaat maar ok het feit dat ze universeel in gebruik zijn. De wat grotere brandblussers hebben vaak of water of schuim of en andere substantie en zijn daardoor niet voor elk type brand geschikt. Misschien wist u dit niet eens maar er zijn vele soorten brand mogelijk. Metalen branden op een andere manier en zelfs tussen de diverse metalen verschilt het qua hitte en intensiteit en ook op de manier waarop u ze moet branden. Maar zeker ten opzichte van vloeistoffen zoals oliën en ga zo maar door, voor elke brand is er een verschillende vorm van blustechniek nodig. Een opleiding bij de brandweer zal u dat doen leren maar voor u als burger is het ook verstandig om u hier over in te lezen. Dit leert u dan ook tijdens een bhv-training. Bent u niet bhv’er bij uw bedrijf maar wilt u hier graag wat meer over weten? Vraag het dan aan uw collega die wel dit certificaat heeft moeten behalen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zeggen wij altijd maar. En wilt u graag spray brandblussers kopen? Dan moet u eens op onze website kijken want wij zijn gespecialiseerd in alle artikelen ter voorkoming van brand. Vandaar de naam van onze website: brandblusstore.nl.

Koopt u eens spray brandblussers voor uw bedrijf of voor thuis

Het kan zeker geen kwaad om aan brandpreventie te doen. Zeker als u jonge kinderen hebt, u zelf niet al te handig bent in de keuken of van u zelf weet dat u weleens de neiging hebt om spullen van de tafel te stoten. En laat u nou net een kaars aan hebben gestoken, u wilt niet dat u dan geen spray brandblussers bij de hand hebt. Zet uw spray brandblussers dan ook op strategisch slimme plekken in uw huis. Bijvoorbeeld in de keukenla, op het nachtkastje maar verberg ze niet in kastjes of in een inloopkast, plekken waar u niet zo snel bij kunt komen of aan denkt in dit soort situaties. De meeste huizen met een openbare ruimte moeten verplicht een echte brandblusser hebben maar dan nog kan het geen kwaad om in uw eigen appartement spray brandblussers te hebben liggen. Als huisbaas is het misschien een goed idee om deze spray brandblussers massaal in te slaan en uit te delen aan nieuwe huurders. Zo hebt u niet alleen een leuk welkomstcadeau maar is het tevens erg praktisch en pragmatisch zodat we allen met een veilig gevoel kunnen leven en slapen. Deze spray brandblussers kunt u aldus via onze website kopen en dat gaat op dezelfde manier als menigeen webshop. U komt dan ook naar de website toe en zoekt naar de spray brandblussers door dit in te typen in de ingebouwde zoekmachine of door te klikken op de categorie “brandblussers”, dan zult u de spray brandblussers ook snel gevonden hebben. Geeft u aan hoeveel u er hebben wilt en vul vervolgens uw naam en adres in. Ook moet u uw e-mailadres en telefoonnummer achterlaten en dan bent u al bijna klaar met bestellen. Het enige dat dan nog rest is het betalen en dat gaat ook in zijn geheel online. Maak dan ook gebruik van uw PayPal en iDEAL of uw creditcard. Het is maar net wat u het prettigst vindt, wij accepteren het allemaal en het is dan ook allen even veilig in zijn gebruik. We sturen u een bevestiging toe en u kunt de spray brandblussers de volgende dag al thuisbezorgd verwachten.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op

Hebt u verder nog vragen over deze spray brandblussers? Dan kunt u op de site alle informatie over deze brandblussers terugvinden. Schroom niet om bij vragen even contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch en ook via de mail bereiken. Naast deze spray brandblussers kunnen we u ook veel uitleggen over brandpreventie en dat is zeker iets waar niet te licht over gedacht mag worden. Ten slotte willen u nog wat voordelen van deze spray brandblussers meegeven dus leest u even mee?

  • Verstikt het vuur in slechts enkele seconden.
  • Werking door een simpele druk op de knop.
  • Simpel, compact, handzaam.
  • Veroorzaakt geen of minimale omgevingsschade.
  • Niet schadelijk voor mens en dier.
  • Onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, recyclebaar.
  • Is eenvoudig te reinigen, biologisch afbreekbaar.
  • Beschikt over het verplichte Rijkstypekeur.

U leest het, deze brandblussers zijn van alle markten thuis en kunnen vele soorten brand aan. Maar let wel dat als het echt per ongeluk uit de hand loopt u er een echte brandblusser of een brandslang bij moet pakken. Lukt ook dat niet, bel dan snel het alarmnummer en schakel de brandweer in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn