Stoepborden

Trek de aandacht met behulp van een stoepbord. Stoepborden bestellen doe je bij Drukwerkdeal.nl in combinatie met het aanleveren van het ontwerp van jouw poster. Een bord kan voor meerdere bedoelingen ingezet worden. Op de poster kan je een speciale actie verkondigen. Het bord zet je wel voor jouw plek neer, maar het trekt de aandacht van voorbijgangers. Mochten ze aangetrokken worden tot de boodschap, dan lopen ze direct naar jou toe. Of je nou bezoekers naar een winkel wilt trekken of een stand op een markt of beurs. Je zal merken dat jouw bord zeker van toegevoegde waarde gaat zijn. Helemaal als ze zien dat je er aandacht aan besteed hebt. Stoepborden bestellen en samenstellen kan bij de website van Drukwerkdeal.nl. Er worden drie uitvoeringen aangeboden:

  • Swingbord met vulbare watertank die verrijdbaar is.
  • Swingbord met aluminium dwarspoten.

Alleen het klapbord is niet volledig waterdicht. Wel is deze spatwaterdicht, maar de posters zijn hierin niet goed beschermd tegen een grote regenbui. Mocht je dus buiten staan of het bord buiten willen plaatsen, dan is het klapbord geen goede optie. Wel zijn deze stoepborden bestellen geschikt als ze binnen geplaatst worden, als je bijvoorbeeld in een zaal staat voor een beurs of evenement.

Stoepborden bestellen: bepaal het formaat en materiaal

Zorg ervoor dat jouw dienst of actie niet gemist wordt en ga stoepborden bestellen met de geschikte posters. Heb je alleen een bord nodig, dan kan je ook alleen het bord bestellen. Het enige wat jou dan nog rest is jouw voorkeuren voor het bord doorgeven.

  • Formaat: Allereerst selecteer je het formaat van het bord. Het swingbord met de watertank en de uitvoering met de aluminium dwarspoten zijn verkrijgbaar in de formaten A0, B1, A1 en B2. Voor het klapbord gelden de formaten A1, B1 en B2.
  • Materiaal: Het swingbord met de watertank en met de aluminium dwarspoten zijn te bestellen in de kleuren zilver en zwart. De zilveren uitvoeringen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. De zwarte versie is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het klapbord is alleen te kopen in het zilveren geanodiseerde aluminium.

Nadat je het formaat en het materiaal hebt geselecteerd voor stoepborden bestellen, kies je of je de posters meegeleverd wilt hebben. Bij stoepborden bestellen kan je waterbestendige PVC posters laten meeleveren. Deze is volledig weerbestendig en voorkomt dat de poster beschadigd wordt bij slechte weersomstandigheden. Met een blueback poster wordt voorkomen dat het licht door de poster heen schijnt. Mocht je een lichte poster in de bord plaatsen, dan is deze blueback poster aan te raden. Jouw eigen ontwerp is dan beter zichtbaar voor de bezoekers.

Laat je poster meeleveren

Je ontvangt alles in een bestelling bij stoepborden bestellen via Drukwerkdeal.nl. Alles wordt op elkaar aangesloten als jij jouw bestelling zo goed mogelijk doorgeeft. Lees indien nodig de aanleverspecificaties door in de informatiesheet. Er is een specifieke beschrijving beschikbaar, zodat Drukwerkdeal.nl direct aan de slag kan gaan met het afdrukken van jouw poster voor jouw stoepbord. Allemaal worden ze in full color digitaal afgedrukt door middel van groot formaat printers of industriële inktjetprinters. Binnen drie werkdagen kan jij jouw bord ontvangen zoals je hebt doorgegeven. Wil je meer stoepborden bestellen, dan is dat geen probleem. Je kan een oplage van 10 of hoger doorgeven en Drukwerkdeal.nl gaat voor jou aan de slag. Het kan ook zijn dat je een bord moet bijbestellen, maar geen nieuwe poster nodig hebt. Ook dan kan je stoepborden bestellen. Zonder poster leveren wij jou het bord om jouw dienst, actie of bedrijf op iedere plek te promoten waar jij dat wilt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn