Textieldruk voor bedrukken bedrijfskleding

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om medewerkers gekleed te laten gaan in bedrijfskleding, met daarop aangebracht, door middel van textieldruk, het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. In veel gevallen is dit ook erg handig om te dragen, het komt de herkenbaarheid zeker ten goede. Uiteraard is het wat overbodig als iedereen binnen de onderneming op kantoor werkt, er is dan immers geen sprake van klanten, zakenrelaties of opdrachtgevers die geen idee hebben van het feit dat iemand voor het bedrijf werkt. De aanwezigheid op de werkvloer spreekt in dat geval voor zich. Maar speciale kleding uitzoeken voor medewerkers en deze laten bedrukken door middel van textieldruk is in veel andere sectoren wel heel erg handig. Denk bijvoorbeeld eens aan grote warenhuizen, als personeel daar geen speciale bedrijfskleding zou dragen, zouden klanten geen idee hebben wie er werkt en wie niet, vooral in de zomer, wanneer ook de klanten geen jassen dragen. Ook voor veel andere sectoren kan het handig zijn om van textieldruk gebruik te maken, bijvoorbeeld in het geval er huisbezoeken gepleegd worden of als men samen met andere bedrijven op een grote bouwplaats werkt. Het is dan meteen duidelijk bij welke onderneming iemand hoort.

Textieldruk biedt diverse mogelijkheden

Het bedrukken van bedrijfskleding is dus een van de manieren waarop textieldruk ingezet kan worden en we hebben net gezien dat dit voor de herkenbaarheid van het personeel erg nuttig kan zijn. Maar herkenbaarheid is niet de enige reden om hiervoor te kiezen en ook is kleding bedrukken niet het enige dat er mogelijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de volgende zaken laten bedrukken door middel van textieldruk:

  • schorten
  • tassen
  • caps
  • veiligheidshesjes

Bij veiligheidshesjes gaat het vaak toch in meer of mindere mate ook om bedrijfskleding, net als bij schorten. Maar tassen en caps kunt u ook heel goed gebruiken om reclame voor uw bedrijf te maken. U kunt hier uw naam of logo op laten drukken en vervolgens caps of tassen als relatiegeschenk uitdelen. Doordat klanten de cap of tas in de publieke ruimte gebruiken, zien veel mensen die zij tegenkomen ook de naam van uw onderneming voorbij komen en dit vergroot de naamsbekendheid natuurlijk sterk. Hetzelfde geldt voor personeel dat in werkkleding op straat loopt, dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor vergroting van de naamsbekendheid. Gebruik maken van textieldruk kan dus om verschillende redenen aan te bevelen zijn en het kan dus ook op verschillende producten gebruikt worden.

Iets laten bedrukken? Kies voor een specialist!

Wilt u met hulp van textieldruk kleding, caps of tassen laten bedrukken, dan is het altijd aan te raden om dit door een echte specialist te laten doen. Op die manier bent u er van verzekerd dat u een goede kwaliteit krijgt en dat u kunt genieten van een lange levensduur. Nu zijn er verschillende bedrijven die bedrukking van kleding aanbieden, maar een echt goede keus is VK Print, specialist op het gebied van bedrukken. Bij hen kunt u terecht voor textieldruk, een techniek waar zij veel ervaring mee hebben en waar zij u verschillende mogelijkheden voor aan kunnen bieden. Naast deze druktechniek, kunt u bij hen ook terecht voor vlakzeefdruk, rondzeefdruk, blinddruk of tampondruk. Welke techniek de beste keus is, hangt af van het materiaal waar de bedrukking op moet komen. Zo is het een geschikt voor aardewerk of glas en het ander juist voor kunststof of blik. Vraag hen gerust wat voor u de beste optie is. Of u nu wilt kiezen voor textieldruk of een andere druktechniek, VK Print kan het altijd leveren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn