Turkije visum

Evisumdienst - Turkije visumEen Turkije visum is noodzakelijk wanneer u het land wilt bezoeken. Een visum is 180 dagen geldig. U kunt dus een half jaar van het visum gebruik maken. Tijdens dit half jaar mag u maximaal 90 achter elkaar Turkije verblijven. Binnen deze 180 dagen mag u wel vaker naar Turkije toegaan. Een Turkije visum is dus niet geldig voor één vakantie, maar meerdere bezoeken binnen een periode van 180 dagen. Een Turkije visum aanvragen kan soms erg vervelend zijn. Dit heeft verschillende redenen:

  • De kosten van de aanvraag
  • Aparte aanvragen per soort document
  • Site is het Engels
  • U kunt alleen met creditcard betalen

Een Turkije visum moet worden aangevraagd bij de Turkse regering. Hier zijn aanzienlijke kosten aan verbonden. Een aanvraag kost soms meer dan 20 dollar. Ook komt hier nog een “behandelfee” bovenop. U betaalt daarom een aanzienlijk bedrag om de aanvraag aan te voeren. Een aanvraag geldt maar voor 1 geldig reisdocument. Wilt u een Turkije visum voor een identiteitskaart en een paspoort, dan zult u twee aanvragen moeten doen. Wanneer u een klein foutje maakt in de aanvraag is deze niet geldig. Dit kan voor hele vervelende problemen zorgen. Wanneer u bijvoorbeeld een spelfout heeft gemaakt kan het zijn dat het Turkije visum niet geldig is. U mag dan niet legaal het land in. Het is ook niet langer mogelijk om een visum aan de grens te halen. U zult dus een nieuwe aanvraag moeten doen en hopen dat deze op tijd aankomt. Dit kan betekenen dat uw vakantie niet kan doorgaan. De kans op fouten in de aanvraag wordt nog versterkt door het feit dat de volledige Turkse website in het Engels is. Niet iedereen spreekt goed genoeg Engels om een rechtsgeldig document te kunnen aanvragen. Toch is het document, ook bij een simpele fout in het Engels, niet geldig. Tot slot is het alleen mogelijk om op de Turkse website een Turkije visum aan te vragen met een creditcard. Hiervoor moet u zelf in het bezit zijn van een creditcard, een kaart gebruiken van een vriend of partner wordt niet aangeraden. De betaling staat dan immers op de naam van een ander, wat later in het proces weer voor problemen kan zorgen. Kortom: er zijn heel veel problemen die de kop opsteken bij het aanvragen van een visum voor Turkije. De Turkse regering houdt onvoldoende rekening met uitzonderingssituaties.

Turkije visum; het kan makkelijker!

Gelukkig zijn er speciale bedrijven die het hele proces een stuk makkelijker voor u maken. Deze bedrijven kunnen voor u een visum aanvragen, zodat u zelf helemaal niets hoeft te doen! Hiernaast bieden zij hun service aan tegen een zeer redelijke prijs. We hebben gezien hoeveel een Turkije visum ongeveer kost bij de Turkse regering. Bij particuliere bedrijven kost dit vaak niet veel meer. Een particulier bedrijf doet namelijk ook gewoon een aanvraag voor een visum. Ze zijn dus altijd net zo veel geld kwijt als u, wanneer u zelf een aanvraag zou doen. Dit bedrijf zorgt er echter voor dat er geen fouten worden gemaakt in het hele proces. Hierdoor hoeft u zich na de aanvraag geen zorgen te maken over uw toegang tot het land. Voor een kleine meerprijs bent u dus verzekert van een Turkije visum dat helemaal correct is aangevraagd. Een bijkomend voordeel is dat u een visum voor meerdere documenten tegelijk aan kunt vragen. Het probleem waar we eerder tegen aanliepen, namelijk het indienen van meerdere aanvragen voor meerdere documenten, is hiermee verholpen. Bij veel bedrijven is het mogelijk een aanvraag te doen voor wel 4 documenten tegelijk. U wilt simpelweg alle gegevens één keer in en het proces kan gestart worden. Bij een particulier bedrijf wordt dus, anders dan bij de Turkse regering zelf, niet moeilijk gedaan over het type identiteitsbewijs. Een Turkije visum is dan zo binnen! De werknemers van een visumdienst beheersen hun talen vaak uitstekend. Hierdoor zullen zij zelden tot nooit een fout maken in hun aanvraag. De Engelse taal is voor de werknemers geen enkel probleem. Wanneer u zelf dus niet zo veel vertrouwen heeft in uw eigen taalvaardigheid is het altijd handig om deze professionals in te schakelen. Tot slot is het bij veel visumdiensten ook mogelijk om op andere manieren te betalen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook met IDEAL een aanvraag indienen. Hiervoor is het enkel noodzakelijk om een Nederlands rekeningnummer te hebben. Contant betalen blijft helaas ook bij veel particuliere bedrijven niet mogelijk. Dit om te voorkomen dat een Turkije visum wordt gekocht door iemand die hiervoor zwart geld gebruikt. Alle voordelen van een visumdienst staan nu op een rij:

  • Een zeer schappelijke prijs
  • Een aanvraag die altijd goed is
  • Eén aanvraag voor verschillende documenten
  • Eenvoudig te betalen

Hulp van professionals

Voor een Turkije visum van hoge kwaliteit kunt u dus gebruik maken van diverse visumdiensten. Een goede optie is bijvoorbeeld de eVisumdienst. Op hun site, https://www.evisumdienst.nl, kan men snel en eenvoudig een visum aanvragen voor Turkije. De aanvraag is binnen 24 uur verwerkt, u kunt de aanvraag dus zelfs nog kort voor vertrek indienen. De aanvraag die u opstuurt wordt gecontroleerd door het bedrijf en vervolgens opgestuurd naar de Turkse regering. Geen rare fratsen dus, u krijgt binnen zeer korte tijd een geldig visum in huis en dan kunt u vertrekken. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen om al uw dringende vragen te laten beantwoorden. Ga dus vlug naar deze site en regel alle zaken vandaag nog. Fijne vakantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn