U kunt hier een badkamermeubel van hout op maat laten maken

Een tijd geleden hebben wij plannen gemaakt om onze badkamer aan te pakken. Deze was namelijk sterk verouderd en het leek ons daarom een goed plan om een keer te kijken of wij deze met ons budget konden opknappen. Wij hebben twee jaar geleden ons dak laten vervangen en dat heeft al ons spaargeld opgesnoept. Dat was geen probleem, maar daardoor konden wij nu geen fortuin meer gaan uitgeven aan onze nieuwe badkamer. Gelukkig zijn wij niet van gisteren en zijn wij goed in het vinden van voordelige adresjes die wel heel goede kwaliteit weten te leveren. Zo ook in dit geval. U moet weten dat wij een lastige badkamer hebben. Deze heeft een heel ongebruikelijke vorm en dat betekent dat wij niet zomaar even naar de bouwmarkt kunnen gaan om bijvoorbeeld een kastje te kopen dat wij in de douche kunnen zetten. Doorgaans moeten wij alles op maat laten maken. Vandaar dat wij nu ook graag een badkamermeubel van hout op maat wilden laten maken. Wij zijn erg fan van natuurlijke materialen en daarom wilden wij ook graag een badkamermeubel van hout op maat laten maken. Wij hebben toen op het internet gezocht en daar lazen wij op diverse pagina’s dat wij een keer naar de site van Hetambacht-Losser.nl moesten gaan. Deze site zag er inderdaad heel interessant uit en wij zagen dat wij hier een badkamermeubel van hout op maat konden bestellen. Vandaar dat wij eens gekeken hebben wat zij in het verleden allemaal hebben gemaakt. Dit kun je op hun site heel goed bekijken want ze hebben hier meerdere foto’s van hun producten gemaakt. Zo kun je zien waartoe ze in staat zijn en ik kan u zeggen dat dat niet voor de poes is. Wij hebben dan ook meteen contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen wanneer het gaat over een badkamermeubel van hout op maat laten maken.

Wij lieten hier een prachtig badkamermeubel van hout op maat maken

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de mensen van HetAmbacht-Losser, hebben wij gevraagd of zij voor ons een badkamermeubel van hout op maat konden maken. Wij hebben hen uitgelegd waar wij het meubel wilden hebben in onze badkamer en wij hebben hen ook laten zien hoe lastig deze hoek was. Je moet namelijk echt heel goed meten om ervoor te zorgen dat het meubel goed past. Gelukkig zijn deze mensen expert op het gebied van een badkamermeubel van hout op maat en zij hebben al heel snel een ontwerp voor ons kunnen maken. Wat ons opviel was dat zij daarbij heel goed gebruik wisten te maken van de beschikbare ruimte. Wij waren dan ook zeer tevreden over het ontwerp en wij hebben toen groen licht gegeven voor het badkamermeubel van hout op maat laten maken. Nog geen twee weken later kregen wij al bericht dat het badkamermeubel van hout op maat maken geslaagd was en dat zij het eindresultaat graag bij ons wilden komen bezorgen.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij hebben het meubel nu al enige tijd in onze badkamer staan en wij zijn uitermate tevreden over dit meubelstuk. Het staat heel goed in onze badkamer en wij hebben ook nog meer ruimte weten te genereren dankzij dit meubel. Kortom:

  • dit bedrijf heeft prachtig maatwerk geleverd
  • de mensen van dit bedrijf hebben ons voor een heel goede prijs geholpen
  • wij hadden ons meubel al heel snel in onze badkamer staan

Wilt u meer over dit bedrijf weten? Kijk dan even op HetAmbacht-Losser.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn