Uitvalschermen

Sungo-zonwering - UitvalschermHebt u grote ramen aan de zuidzijde van uw woning? Dan kan het op zonnige dagen erg warm worden in huis. Dit is natuurlijk niet altijd even prettig. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat de zon niet uw woning binnen kan dringen, u kunt dan denken aan het gebruik van verduisteringsgordijnen, lamellen, luiken of uitvalschermen. Een groot voordeel van luiken is natuurlijk dat zij er echt voor zorgen dat er geen zonnestraaltje uw huis in kan komen, hetzelfde geldt voor lamellen en verduisteringsgordijnen. Hierdoor zorgen zij ervoor dat de koelte echt zo veel mogelijk bewaard wordt en dat het niet te heet wordt in huis door de zon. Maar deze opties hebben ook een nadeel, namelijk dat ze uw huis helemaal donker maken. Als u overdag weg bent, dan is dat natuurlijk geen probleem, maar als u gewoon thuis bent is dit natuurlijk erg vervelend. U wilt immers niet de hele tijd in het donker zitten. Uitvalschermen zijn dan een veel betere oplossing. Met uitvalschermen zorgt u er voor dat het grootste gedeelte van het zonlicht buiten gehouden wordt, zonder dat het helemaal donker wordt in huis. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte buiten, zonder dat u zelf ook de hele tijd in het duister moet zitten. Dat is natuurlijk wel zo prettig, daarom zijn uitvalschermen ook voor zoveel verschillende situaties een goede oplossing. Niet alleen voor woningen zijn ze heel handig in gebruik, maar ook voor scholen en bedrijven zijn ze bijvoorbeeld ideaal. Zo blijft de temperatuur binnen zo optimaal mogelijk, zodat er gewoon doorgewerkt en geleerd kan worden, zonder dat dit betekent dat lichten aangedaan moeten worden vanwege het verduisterende aspect van de zonwering. Dit maakt uitvalschermen dus in veel situaties echt ideaal.

Uitvalschermen en andere zonwering

Naast uitvalschermen zijn er natuurlijk ook andere vormen van zonwering die dezelfde eigenschappen van het tegenhouden van de warmte en het toch binnenlaten van licht met elkaar combineren. Voorbeelden zijn het knikarmscherm en de markies. Wat is nu het verschil tussen deze verschillende producten? Bij uitvalschermen zijn de armen waar het doek aan bevestigd is lang en onbuigzaam, wat ze erg sterk maakt. Knikarmschermen daarentegen hebben armen waar een knik inzit. Dit is ideaal als er bijvoorbeeld veel onder de zonwering door gelopen moet worden. Door de knikarmen hoeft u zich dan niet te bukken als u hier onderdoor loopt. Markiezen hebben als grote verschil dat ze een bol of rond scherm hebben. Dit geeft de woning een wat nostalgische uitstraling. Zoekt u zonwering voor de bovenverdieping van een gebouw of voor een raam waar nooit of bijna nooit iemand voorlangs loopt, dan zijn uitvalschermen dus ideaal. In andere situaties hebt u meer aan knikarmschermen. Wilt u een nostalgische, romantische uitstraling bereiken, dan zijn markiezen de juiste oplossing. Kiest u voor uitvalschermen dan hebt u nog verschillende opties. In de eerste plaats zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden wat betreft de kleur van het zonnescherm. Daarnaast zijn er ook verschillende opties wat betreft de bediening van de schermen. Er zijn verschillende manieren om deze handmatig te bedienen, bijvoorbeeld met een slingerstang of een bandopwinder. Maar ook is er de mogelijkheid van elektrische bediening. De elektrische variant verdient de voorkeur, in de eerste plaats natuurlijk omdat het een stuk gemakkelijker in gebruik is, in de tweede plaats omdat het ervoor zorgt dat de uitvalschermen veel langer goed blijven. Bedient u ze handmatig, dan kan het gebeuren dat u het scherm net niet helemaal ver genoeg oprolt, waardoor wind, regen en andere weersomstandigheden het systeem kunnen beschadigen. Het elektrische systeem zorgt ervoor dat het scherm altijd volledig opgeruimd wordt, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

SunGo voor de beste zonwering

Bent u op zoek naar uitvalschermen of naar andere vormen van zonwering, dan bent u bij SunGo absoluut aan het juiste adres. U vindt in hun collectie:

  • knikarm zonneschermen
  • screens
  • markiezen
  • uitvalschermen
  • buitenjaloezieën

Naar wat voor vorm van zonnewering u dus ook op zoek bent, u zult het bij hen zeker kunnen vinden. Maar u kunt bij hen voor meer terecht dan alleen verschillende soorten zonweringen. Zij kunnen bijvoorbeeld ook de doeken van uw uitvalschermen vernieuwen, mochten deze door wat voor reden dan ook beschadigd worden. Doordat hun doeken van een hoge kwaliteit zijn, kunt u er zeker van zijn dat deze lang goed blijven en dat u er veel plezier van zult hebben. Naast deze zaken kunt u bij hen ook terecht voor horren die perfect binnen uw ramen en deuren passen, voor rolluiken om uw pand echt goed af te sluiten en voor raambekleding als gordijnen, shutters en jaloezieën. Ook hebben zij veel keus op het gebied van zaken voor uw terras, waardoor het buiten zitten aangenamer wordt. U kunt dan denken aan terrasoverkappingen en windschermen, maar ook aan parasols, tuinhekken en zonwering voor uw veranda. U kunt dus voor een ruime keus aan producten bij SunGo terecht. Een overeenkomst tussen de uitvalschermen en alle andere artikelen die zij in het assortiment hebben, is dat ze altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Bovendien rekenen zij altijd zeer gunstige prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met hen op voor advies of laat een offerte maken. Zo ziet u snel wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Voor uitvalschermen, zonwering en veel andere producten voor huis en tuin bent u bij SunGo dus aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn