UV zwemkleding voor Stoere kinderen

Ik heb zelf twee kinderen en een hele grote tuin! Daar genieten ik en mijn man en de kinderen heel erg van, maar een jaar geleden is onze kleine flink verbrand en daar zijn wij enorm van geschrokken. Ik zag mezelf helemaal niet als een moeder die onverantwoord of onbewust met de zon omging. Sterker nog, ik was altijd behoorlijk druk aan het smeren maar vorig jaar in de zomer, tijdens een paar hele warme dagen ging het toch mis. Mijn kleinste speelde in het badje en ik had haar van te voren ingesmeerd maar het was een uur of twee en doordat ze zo druk in de weer was en lekker aan het spetteren moet de crème er toch sneller af zijn gegaan dan op de verpakking vermeld stond. Ik wist dat iedere twee uur smeren raadzaam was, maar dat had ik ook gedaan. Ik was me er niet van bewust dat door het zwemmen de crème toch minder lang werkzaam was. UV zwemkleding voor kindjes is dan ook een noodzaak als je je kinderen echt goed wilt beschermen tegen de zon. Een bevriend stel verwees naar de webshop Stoere Kindjes UV zwemkleding. Mijn man en ik zijn meteen gaan kijken. Niet alleen bieden ze op deze website www.stoerekindjes.nl een groot aantal UV zwemkleding aan, ook kun je op de website heel erg veel bruikbare informatie en tips vinden over hoe je kindje te beschermen. Nadat het bij ons zo was misgegaan zat de schrik er natuurlijk goed in. Ik voelde me zo schuldig. Die kleine schat met dat rode huidje. Ik ben toen lekker rond gaan kijken in de webwinkel van Stoere Kindjes UV zwemkleding en vond daar precies wat ik nodig had. Wat mijn man en ik heel erg leuk vonden om te zien is dat er een aanbod wordt geboden aan UV zwemkleding dat niet alleen maar functioneel en beschermend is, maar ook hip. Met andere woorden; de beschermende zwemkleding ziet er gewoon heel erg leuk uit. Het zijn stukken die je kinderen graag aantrekken en dat is super belangrijk. Je wilt namelijk dat je kinderen graag in een broek of shirt schieten zonder dat je ze moet dwingen. Mijn kleine draagt haar zonnehoed en bril bijvoorbeeld heel erg graag. Ik hoef er helemaal niet om te bedelen. Ze vindt ze zo leuk dat ze het hoedje en het brilletje zelf opzet. Bij Stoere Kindjes UV zwemkleding:

  • Geniet je van een ruim assortiment aan beschermende kleding;
  • Geniet je van een overzichtelijke website met een goede zoekfilter;
  • Geniet je van de beste online service en een vriendelijke sfeer.

UV zwemkleding; prettige online service

Wil je graag een leuk en beschermend product voor je kindje kopen zoals UV zwemkleding in leuke modellen; dan is Stoere Kindjes de online shop bij uitstek waar je dit kunt realiseren. Ik merkt meteen dat het zoeken en vinden van de producten waar ik naar op zoek was makkelijk ging. De website heeft namelijk een uitgebreide zoekfilter waarmee je de vraag die hebt heel specifiek kunt maken. Verder vind ik de website gewoon prettig en overzichtelijk en als je vraag hebt kun je altijd even bellen om met een medewerker te spreken. Voor mij is dat ook altijd erg belangrijk.

Op tijd bestellen

Stoere Kindjes levert je UV zwemkleding snel. Als je voor acht uur bestelt, dan heb je de kleding al de volgende dag in huis. Ook betaal je bij een bestelling vanaf vijfenzeventig euro helemaal geen verzendkosten. Ik vind dit een hele leuke website om voor mijn kleine en voor mezelf te shoppen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn