Uw gewassen slaat u tijdelijk op in een sleufsilo

simbeton - SleufsiloVoor het opslaan van diverse gewassen kunt u een sleufsilo gebruiken. Dit is een verplaatsbaar en demonteerbare silo opgebouwd uit keerwanden en sleufsiloplaten. Deze wanden en platen verkopen wij van simbeton.nl per stuk maar kunnen ook als pakket worden geleverd. We kunnen u uitleggen hoe u met deze betonnen platen een sleufsilo bouwt. Als agrariër hebt u waarschijnlijk maar een paar keer per jaar een sleufsilo nodig: als er geoogst wordt of wanneer u moet mesten. Want mest kunt u ook in een tijdelijke silo opslaan. Het voordeel van een sleufsilo is dat u het overal neer kunt zetten. Zo kunt u mest ver weg van uw woongebied opslaan terwijl u de oogst dichtbij de openbare weg neer kunt leggen zodat vrachtwagens niet ver hoeven te rijden. Omdat de sleufsilo’s onderling van elkaar moeten verschillen, hebben we verscheidene silo’s ontworpen. Zo kunt u bij ons de volgende silo’s kopen:

  • Mestsilo’s
  • Grassilo’s
  • En maissilo’s waarin u het voedsel voor uw vee in kunt opslaan.

Wilt u graag iets meer weten over de zogenaamde sleufsilo? Neemt u dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen en kantooruren. Een e-mail sturen kan ook. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Deze sleufsilo kan wel tegen een stootje

De sleufsilo is gemaakt van verschillende betonplaten. Dat maakt de sleufsilo bestand tegen allerlei weersinvloeden en houdt het ongedierte buiten de silo. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de silo te storten. Dat betekent dat er beton wordt gestort en de silo nadien niet meer verplaatsbaar is. Maar dat brengt problemen met zich mee als u liever wat mobieler werkt. U kunt het immers niet verplaatsen en dat brengt logistieke problemen met zich mee. De beste oplossing is daarom een demonteerbare silo, eventueel gecombineerd met een vaststaande silo. Wij kunnen de sleufsilo op diverse manieren voor u bouwen dus als u het niet vindt op onze website dan kan het vast wel op de manier zoals u wilt. Wij staan open voor dergelijke projecten dus laat ons weten wat uw wensen zijn. De kans dat we misschien wel uw design opnemen in ons standaardassortiment is best groot. Wat kunt u allemaal kwijt in een sleufsilo? We hebben mest, mais en gras al genoemd. Maar ook diverse andere gewassen, veevoer, suikerbieten en kuilvoer kunt u nu efficiënt opslaan.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Kijkt u ook eens naar onze andere producten. Misschien hebt u binnenkort een verbouwing gepland en bent u daarom op zoek naar betonplaten. Onze betonplaten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. U kunt ze gebruiken in uw tuin als ondergrond maar ook in uw eigen huis als vloer. Veel gemeentes bestellen onze platen om snelwegen, parkeerplaatsen en speelplekken mee te bouwen. We leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven en diensten. U kunt via de website direct met ons in contact komen en u kunt op deze manier een offerte aanvragen. Dan hebt u dezelfde middag al een offerte in uw inbox. Overlegt u het rustig met uw team en pas eventueel nog iets aan. Dan kan de levering wat ons betreft niet snel genoeg beginnen. Op onze site ziet u diverse afgeronde projecten en we zijn erg trots met hun referenties. Wellicht zien we uw project nadien ook wel op onze website verschijnen. Wilt u graag langskomen om te praten over een bijzonder bouwproject? Dan kunt u uiteraard een afspraak met ons maken. Op de dag zelf staat de koffie en de thee voor u klaar bij ons in Markelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn