Uw haar verven? Waarom doet u dat niet zelf?

Het is al jaren mogelijk om zelf uw haar te verven. Maar met de goedkopere drogisterijverven krijgt u geen natuurlijke en langdurige dekking dan wanneer u het bij de kapper laat doen. Men is bereid om iets meer te betalen voor een beter resultaat. En dat is niet zo vreemd want u wilt er iedere dag weer goed uitzien. Toch willen we het u aanraden om het haar verven vanaf nu zelf te doen. Want wij van Wecolour leveren haarverf van zeer hoge kwaliteit en wordt zodoende door diverse kappers in het land gebruikt. U kunt deze producten zelf als particulier eenvoudig bestellen in onze webwinkel. Sterker nog, als u morgen uw haar verven wilt, dan kunt u maar beter vandaag nog bestellen. De kans dat we het morgen hebben afgeleverd is vrijwel 100 procent. Maar wat maakt onze producten nu eigenlijk zo bijzonder? Ten eerste zijn wij een zeer duurzaam bedrijf. We testen onze verf niet op dieren en we maken geen gebruik van gevaarlijke synthetische producten die bij langdurig gebruik voor gebleekt haar zorgen. U kunt denken aan het ontbreken van onder andere parabenen, ammonia en ppd in onze verf. Ten tweede bieden we een goede verzorging van uw haar aan plus een grijsdekking van maar liefst 100 procent. Keer op keer bewijzen we dat dit daadwerkelijk het geval is. En omdat u online bestelt, bent u geen dief van de portemonnee. Ten derde zijn onze kleuren natuurgetrouw en kunt u met de handige tool zelf bepalen welke kleur het beste bij u past.

U kunt snel uw haar verven met onze haarverf

Natuurlijk kunt u de simpele instructie even doorlezen voordat u uw haar verven gaat. Deze instructies kunt u op de website terugvinden en natuurlijk ook op de verpakking van uw bestelde producten. U wilt uw haar verven zonder het risico te lopen dat u uw haar beschadigd. Omdat uw haar niet gebleekt wordt zal na verloop van tijd uw oorspronkelijke haarkleur terugkomen en blijft uw haar gedurende de dekking gezond. Het kan daarom ook geen kwaad om het een tweede of derde laag te geven na een paar maanden. U kunt een gratis account aanmaken zodat u bij een volgende bestelling niet nogmaals al uw adres- en contactgegevens in hoeft te vullen. Wist u trouwens dat u op uw eerste bestelling van ons maar liefst 10 euro korting krijgt? Dus tel uit uw winst en vergeet niet om onze website https://www.wecolour.com/ te bookmarken.

  • Onze producten worden ontwikkeld en gefabriceerd in onze eigen fabriek in Italië.
  • Waarmee we het haar verven in de kapperssalon in Noordwijk. U kunt er ook eens langskomen als u nieuwe verf wilt proberen. Daar zult u de ontwikkeling van onze nieuwste producten absoluut mee helpen!
  • U kunt niet alleen u haar verven met onze producten. Want we sturen u direct een heel pakket toe inclusief verzorgende shampoo en conditioner. Deze middelen dragen er zorg bij dat uw haar gezond blijft.

Doorloop eerst de handige kleurentool

Hebt u nog vragen over het haar verven, onze producten of onze werkwijze? Neem dan contact op door het formulier in te vullen, door te mailen of te bellen of door langs te gaan in onze zaak in Noordwijk. Ook via de sociale media kun u een vraag achterlaten en daar kunt u uitleg krijgen over het haar verven en u kunt er inspiratie opdoen. We zijn lid van onder andere Facebook, Pinterest en Twitter dus vergeet niet om ons te volgen. Beloont u ons ook met een cijfer? We hebben een 8,4 gemiddeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn