Uw powerbank bedrukken? Het is voor ons geen enkel probleem

Wilt u graag een powerbank bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk? Of wilt u juist een powerbank bedrukken om aan uw medewerkers te geven als bedankje voor hun harde inzet? Het is de ideale manier van marketing in deze digitale tijden. Immers, iedereen is dagelijks in de weer met hun smartphone en tablet. Helaas raken de accu’s vrij snel leeg. Dankzij een dergelijke powerbank hebt u toch nog genoeg stroom zodat u tijdens lange reizen uw telefoon kunt blijven gebruiken. Anderen zullen de opdruk zien en dat wekt nieuwsgierigheid op. Dat kan al genoeg zijn om te informeren naar uw bedrijf. En wie weet hebt u er weer een potentiële klant bijgekregen! De tijd dat het bedrukken van een pen een goed idee is, is verleden tijd. Het loont veel meer om een powerbank te bedrukken. Waar kunt u een powerbank bedrukken? Bij Powerbank Wereld natuurlijk! We kunnen vrijwel elke powerbank bedrukken die u maar wenst. Hebt u een autobedrijf? Kies dan een powerbank uit in de vorm van een auto. Maar u kunt ook een powerbank laten bedrukken met een ingebouwde modem, een radio of met een spiegel. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Een powerbank bedrukken is voor ons de normaalste zaak van de wereld

Het kan nog een hele klus zijn om de juiste powerbank uit te zoeken voor het powerbank bedrukken. Daarom hebben we de diverse varianten onderverdeeld in handige categorieën. Klik de categorieën aan die u wenst en verklein daarmee uw zoekgebied. U kunt hierbij denken aan:

  • Kleur, merk, capaciteit,
  • Of features en u kunt uw minimum- of maximumbedrag aanvinken.
  • Wist u dat u zelfs een powerbank kunt bedrukken die wordt opgeladen met behulp van zonne-energie?

Nadat u een keuze hebt gemaakt is het tijd om aan te geven wat u op de powerbank wilt bedrukken. Hebt u een erg bekend bedrijf met herkenbaar logo of een goed in het gehoor liggende slagzin? Kies er dan voor om een slogan en afbeelding te gebruiken. Denkt u dat het verstandiger is om enkel uw bedrijfsnaam te noemen? Dan kan dat zeker een optie zijn, we raden dan wel aan om enkele contactgegevens toe te voegen. Dan weet u zeker dat geïnteresseerden u direct kunnen bellen of mailen. Het toevoegen van een adres of website naam kan ook zeker zijn vruchten afwerpen. Bent u niet helemaal zeker of u wel de juiste keuze hebt gemaakt? Vraag ons dan eerst om advies voor u de bestelling definitief maakt.

Vraagt u gerust om meer informatie

We staan namelijk graag voor u klaar. Samen kijken we naar de opties die u hebt om de juiste powerbank te bedrukken met de gegevens die uw bedrijf eer aan doen. U kunt contact opnemen door het online formulier in te vullen of door te bellen. Maar wilt u graag de diverse powerbanks met eigen ogen bekijken en kunt u wel wat hulp qua marketing gebruiken? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom, gelegen in de binnenstad van Utrecht. We willen graag helpen bij het selecteren van de juiste powerbank, de verpakking en eventuele promotionele artikelen. De powerbanks bevatten een oplaadbare accu van de hoogste kwaliteit zodat u het honderden keren kunt gebruiken zonder stroomverlies. En wist u dat u geen verzendkosten hoeft te betalen? Terwijl we al vanaf 50 stuks leveren. Gaat u er maar vanuit dat dit niet langer dan enkele werkdagen duurt voordat we klaar zijn met de bedrukking en de batch direct naar u toesturen. De set-up kosten komen tevens op ons conto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn