Van kinderliedjes naar een cursus zakelijk Engels in Rotterdam

Als moeder van twee kinderen ben ik lange tijd thuis geweest. Dat was mijn eigen keuze en gelukkig kon ik redelijk veel werk voor mijn werkgever vanuit huis doen. Maar je merkt na verloop van tijd toch dat bepaalde eigenschappen en kwaliteiten afgezwakt worden. Dankzij de kinderliedjes die we op YouTube draaien thuis, kon ik vooral heel goed tellen in het Engels en kende ik meer namen van dieren dan ooit tevoren. Aangezien ik het Engels verder niet of nauwelijks meer gebruikte, had ik het idee dat mijn kwaliteiten op dit gebied wegvielen. Na een gesprek met mijn man besloot ik om weer twee dagen per week op de zaak zelf te werken, maar niet voordat ik de mogelijkheden van een cursus zakelijk Engels in Rotterdam met mijn baas besproken had. Ik wilde het gewoon eens met hem doornemen om te zien of hij een deel van de kosten over wilde nemen. Hij wilde echter veel meer doen toen hij hoorde dat ik terug wilde komen. Hij boekte direct een cursus zakelijk Engels in Rotterdam voor me bij Browns Academy (brownsacademy.nl) en betaalde alle kosten die ik ervoor moest maken. De volledige cursus zakelijk Engels in Rotterdam dus, maar ook de reistijd. Alleen de uren werden niet vergoed, maar dat vond ik geen enkel probleem. Ik had er al op gerekend dat ik de volledige cursus zakelijk Engels in Rotterdam zelf moest betalen omdat het ook iets voor mezelf was en niet alleen voor het bedrijf.

Meer zelfvertrouwen door een cursus zakelijk Engels in Rotterdam

Het volgen van de cursus zakelijk Engels in Rotterdam heeft niet alleen gezorgd voor een beter niveau van mijn zakelijke Engels. Het heeft vooral gezorgd voor een enorme mate van zelfvertrouwen omdat ik me geen zorgen meer hoef te maken wanneer ik eens in het Engels moet praten of schrijven. Ik ken de woorden die ik nodig heb en zelfs zonder er te veel over na te moeten denken kan ik gemakkelijk in gesprek met de andere bedrijven waarmee we samenwerken op internationaal niveau. Voor mijn baas heeft dit grote voordelen gehad. De cursus zakelijk Engels in Rotterdam maakte het mogelijk om eindelijk die partner in Londen over te halen om meer samen te gaan werken. Zij hadden het idee dat ze eindelijk serieus genomen werden omdat het Engels ineens op niveau was. Heerlijk! Ik heb overigens alle opties rond een cursus zakelijk Engels in Rotterdam gedaan:

  • Cursus zakelijk Engels;
  • Overtuigend en motiverend communiceren en presenteren;
  • Effectief vergaderen;
  • Culturele verschillen.

Werken aan jezelf

De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta en meer zelfvertrouwen heb wanneer ik Engels moet gebruiken op persoonlijk of zakelijk vlak. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik me weer een zakenvrouw voel in plaats van uitsluitend een moeder. Ik ben overigens ook wat meer met het Engels gaan trainen met onze oudste zoon die hier veel interesse in heeft. Hij wil net zo goed Engels kunnen als Nederlands en nu ik meer zelfvertrouwen heb over het niveau van mijn Engels, is het voor mij makkelijker om hem hierbij te helpen. Daarnaast heeft het nog een voordeel gehad. Mijn man was zo trots op me dat hij een vakantie heeft geboekt naar Engeland. Heerlijk, want de vorige keer dat we er waren heb ik nauwelijks durven praten door onzekerheid. Maar nu weet ik zeker dat ik alles kan vragen, kan informeren en kan zorgen dat we alle leuke plekjes kunnen zien omdat we wel weten waar het is of hoe het heet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn