Veilingen bij NBD-auctions.com

Wij heten u van harte welkom op de website van NBD-auctions.com. Wij bieden op onze website de unieke mogelijkheid om allerhande producten aan te schaffen tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn een online veilinghuis. Veilingen worden iedere dag gedaan. Dat betekent voor u dat u altijd van unieke prijzen geniet. U bepaalt de prijs die u betaalt helemaal zelf op basis van de veilingen. Niet alleen kunt u tijdens veilingen producten aanschaffen, ook heeft u de mogelijkheid om op onze website zelf spullen aan te bieden waar u op uw beurt dan weer unieke prijzen voor kunt krijgen. Ons aanbod is waanzinnig en daarmee bedoelen we uitgebreid en zeer divers. Het bezoeken van onze website is altijd een goed idee en wel om de volgende reden. Het is zo dat we steeds weer nieuwe veilingen doen en daarom heeft u steeds weer opnieuw de kans om geweldige producten aan te schaffen tegen zeer scherpe prijzen. Houd onze website dan ook zeker in de gaten en betaal scherpe prijzen voor luxe producten! U kunt op onze website makkelijk uw weg vinden. Onze website is met andere woorden zeer gebruiksvriendelijk. Het mag dan ook geen wonder heten dat steeds meer mensen onze online veilingen bezoeken om te kijken of er producten te vinden zijn waar ze al naar op zoek waren voor scherpe prijzen. Bent u al tijden op zoek naar een whirlpool, een bepaald toilet, computeronderdelen, een laptop, kleding, bedden of wat dan ook? Dan raden wij u aan om onze veilingen goed in de gaten te houden. Te veel betalen komt in ons woordenboek niet voor. Hoe werken onze veilingen? Goede vraag. Wij hebben de stappen die u dient te nemen even voor u op een rijtje gezet:

  • Het eerste wat u te doen staat is het aanmaken van een account
  • U logt makkelijk en snel in met uw account wanneer u dat wilt
  • Bekijk het aanbod dat er op dat moment wordt gedaan
  • Doe een bod wanneer u een product ziet dat u wilt hebben
  • Uw bod is bindend, haal het product op wanneer het verkocht is

Veilingen online

Onze markt is verplaatst naar het wereldwijde web. Dat is een ontwikkeling die we de laatste jaren samen hebben doorgemaakt. Het is een ontwikkeling die onze manier van zaken doen, zoals we hem kenden, heeft veranderd. Wat is er dan veranderd? Als we het samenvatten dan is de verplaatsing van onze markt en veilingen naar het internet een stuk sneller, alsmede een stuk efficiënter geworden. Dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn ontstaan waar u als klant van kunt genieten. U kunt vaak gerichter op zoek gaan en minder betalen. Online veilingen zijn een mooie mogelijk om producten te vinden voor de beste prijs. Dat is geweldig, want wie wil er nou meer betalen dan nodig? Dat zijn maar weinig mensen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om een bod te doen dat past bij uw wensen. U betaalt alleen wat u over heeft voor een bepaald product en dat maakt het bezoeken van onze website zo uniek en net wat anders dan het kopen van producten met een vaste prijs. Met andere woorden; bij ons bepaalt u wat u betaalt! Wij vinden het heel erg leuk om u steeds weer een geweldig aanbod te kunnen bieden en dat is ook de reden dat wij in de eerste plaats ons veilinghuis op poten hebben gezet. Alles weten over ons veilinghuis en de producten die wij te bieden hebben, dan raden wij u aan om regelmatig onze veilingen te bezoeken en een bestelling te plaatsen wanneer u dat uitkomt!

Uw bod staat vast

Wanneer u veilingen online bezoekt, dan zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Ten eerste betekent een bod een bod. Daarmee bedoelen we dat wanneer u online een bod plaatst tijdens een van de veilingen, dat dit bod vaststaat en dat wanneer er op uw bod wordt ingegaan u ook tot aanschaf van het product waar u op geboden heeft over dient te gaan. Sommige mensen die onze veilingen bezoeken denken dat dit niet het geval is, en om misverstanden te voorkomen, maken wij onze bezoekers nog graag extra attent op dit feit. Heeft u interesse om te bieden tijdens een van onze veilingen? Dan nodigen wij u uit om een account aan te maken. Dat is makkelijk en snel en biedt u volop voordelen! Met een account kunt u onbeperkt producten bekijken en zelf een bod plaatsen wanneer u dat uitkomt. Het plaatsen van een bod doet u door op de ‘doe bod’ knop te drukken en klaar is kees. Zo makkelijk kan het dus zijn. Onze veiling is helemaal gedigitaliseerd. U kunt dus te alle tijden zien wat het bedrag is dat u moet doen om een bod te doen. Het hoogste bod is altijd het bod dat geldig is. Zodra iemand anders een hoger bod plaatst, geldt het lagere bod niet meer en zult u opnieuw moeten bieden om de eigenaar van het product te worden. Onze website bezoeken en producten aanschaffen of aanbieden is makkelijk en snel. Bekijk de mogelijkheden en ons aanbod. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder als er iets niet duidelijk voor u is of bedienen u van advies op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn