Verbeter je gezondheid door over te stappen op elektrisch roken

Wanneer je tabak rookt en geen vrede meer hebt met de impact die tabak heeft op je gezondheid, dan is het uiteraard verstandig om te stoppen. Het probleem is dat je niet zomaar even kunt stoppen met het roken van tabak. Je moet daar enige moeite voor doen en de verslaving zorgt ervoor dat dit zeker niet zonder slag of stoot gaat. Je krijgt dus te maken met obstakels in de vorm van ontwenningsverschijnselen en een flinke drang of hunkering om toch een sigaret op te steken. Je moet dan wel heel erg gemotiveerd zijn om toch te kunnen stoppen en zelf met een hele sterke motivatie, kan het toch misgaan. Een verslaving is een soort van pact tussen het lichaam en de geest en je hebt vervolgens alleen je geest om daar tegen in te gaan. Het is dan ook verstandig om zelf ook een pact te sluiten met een hulpmiddel van ea-sigaret.nl. Op deze manier kun je de balans tussen beide krachten als het ware herstellen. Daarom is het geen slecht idee om elektrisch te roken. Door elektrisch te roken verminder je de impact van de ontwenningsverschijnselen. Je kunt namelijk elektrisch roken via een e liquid waar nicotine inzit. Dat betekent dat je lichaam nog steeds nicotine binnenkrijgt als je elektrisch gaat roken. Daardoor houd je je lichaam als het ware tevreden waardoor het niet in opstand zal komen. De hunkering naar echte tabak is er dan nog wel, maar deze gaat niet langer gepaard met die intense ontwenningsverschijnselen. Dus daar waar je eerst alleen tegen twee tegenstanders vocht, heb je nu nog maar 1 tegenstander over. Deze is echter makkelijker te weerstaan, want dat gaat puur om de smaak van tabak waar je zo aan gewend bent. Ook dit verlangen kun je temperen door e liquid met tabakssmaak te gebruiken. Je hebt zelfs e liquid die is gemaakt van echte tabaksbladeren. Door elektrisch te roken kun je de verslaving dus te boven komen. Het is uiteraard niet zo dat elektrisch roken altijd tot succes leidt. Zelfs mensen die al jaren gestopt zijn kunnen immers terugvallen in hun verslaving. Als je afkickt van een verslaving, dan ben je de rest van je leven een bezig met stoppen. Dat betekent dat je de keuze moet blijven maken om niet te roken. Maar elektrisch roken kan je wel die eerste zware periode door helpen. Daarna kun je het elektrisch roken gaan afbouwen tot je helemaal niet meer de behoefte voelt om te roken. Als je dus gebruik wilt maken van een elektrische sigaret, dan kun je terecht op de site van ea-sigaret.nl. 

Start met elektrisch roken via de artikelen van ea-sigaret.nl

Via de website van ea-sigaret.nl kun je alles kopen dat je nodig hebt om elektronisch te kunnen roken. Denk bijvoorbeeld aan artikelen zoals: 

  • E sigaret
  • E liquid
  • Batterijen 
  • Coils 

Al deze artikelen kun je eenvoudig online bestellen. Je hoeft dus niet naar 1 of andere speciale winkel te reizen. Alles is online te bestellen. 

Vragen? Neem contact op met de klantenservice

Als je vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de klantenservice. De contactdetails vind je op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn