Verpakkingen nodig? Wij leveren in het groot en het klein

U hebt een distributiebedrijf, een fabriek, een groothandel of een winkel. Misschien bent u een zelfstandig ondernemer of een ZZP’er en werkt vanuit uw eigen huis. Misschien hebt u een megaconcern en maakt u vaak enorme bestellingen op het gebied van verpakkingsmateriaal en andere kantoorbenodigdheden. Als u verpakkingen zoekt, en daarmee willen we zeggen: alle verpakkingen denkbaar, dan bent u bij pellikaan.nl aan het juiste adres. Het moge duidelijk zijn dat verpakkingen enorm belangrijk zijn voor iedere onderneming en zelfs iedere dienstverlening. Want ook een apotheek kan niets beginnen zonder hun stripjes, hun flesjes, hun doosjes en ga zo maar door. Alles wordt in dit land verpakt. Zelfs fruit en groente dat u vers koopt gaat in een papieren zakje of kunststoffen zakje. Gelukkig wordt de nadruk in deze industrie steeds meer op duurzaamheid gelegd. Zo moet u in de winkel als consument al betalen als u een zakje van plastic wilt gebruiken. Binnen de handel worden vooral dozen gebruikt. En dozen worden gemaakt van karton, een product dat afkomstig is uit de papierindustrie. Karton is in principe al een gerecycled materiaal. Het wordt immers gemaakt van gebruikt papier. Dus in die zin kunt u karton en dergelijke verpakkingen vergelijken met gebruikte pallets. Misschien is deze industrie wel één van de eerste industrieën in de wereld die zijn begonnen met recycling.

Kies vandaag nog uw verpakkingen uit en rondt de bestelling af

Waar willen we eigenlijk naartoe met bovenstaand betoog over verpakkingen? We willen u graag wijzen op onze website want wij verkopen verpakkingen in alle soorten en maten. En ja, we verkopen ook plastieken producten zoals vulmateriaal en tape. Maar we zorgen er wel voor dat u zo min mogelijk plastic nodig hebt en we willen u op het hart drukken om uw eigen afval te scheiden. We hebben vele jaren ervaring in de productie en verkoop van verpakkingen. Kijkt u maar eens op onze website, daar vertellen we u alles over onze historie. Het zal u wellicht opvallen dat we verpakkingen in een nieuw jasje steken. Daardoor krijgt het een vlot uiterlijk dat ook voor de consument aantrekkelijk is. We zijn daarom een innovatief bedrijf maar we kunnen niet innovatief zijn zonder feedback. U wilt als producent misschien wel erg bijzondere producten verpakken in opmerkelijk doosje. Misschien moet u gevoelige handelswaar op een unieke manier zien te verpakken zodat u het naar alle uithoeken van de wereld kunt verschepen. Wij denken hier graag over mee en kunnen ideeën uitwerken tot kant-en-klare verpakkingen die u na ontvangst direct kunt gaan gebruiken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hopen we dat u uw specifieke wensen aan ons doorgeeft.

Hebt u hier nog verdere vragen over? Klim dan in de pen

U hebt wellicht nog heel wat vragen over onze verpakkingen. Dat kunnen we ons goed voorstellen. We hopen dan ook dat u de moeite neemt om contact met ons op te nemen:

  • Stuur een e-mail met uw prangende vragen, uw wensen en ideeën.
  • Natuurlijk kunt u onze klantenservice tijdens kantooruren telefonisch bereiken.
  • Of spreek een medewerker aan via de ingebouwde chatfunctie, ze staan u graag te woord.
  • Komt u liever langs zodat we op basis van uw wensen direct een offerte kunnen uitwerken? Maak dan wel van te voren even een afspraak. Dan staan op de dag zelf een medewerker en een kopje koffie of thee voor u klaar.

Met meer dan 5.000 producten waar u uit kunt kiezen en de mogelijkheid om op maat te maken hopen we dat u voor Pellikaan kiest.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn