Verschillende kluizen voor verschillende doeleinden

Heb je altijd al gedroomd van een geheime kluis verborgen achter een schilderij? Neem dan eens een kijkje op kluizenensloten.nl. Op deze website vind je namelijk verschillende soorten kluizen en je kunt er ook terecht voor een inbouwkluis. Als je deze laatste in een muur plaatst, dan kun je daar dus prima een mooi schilderij voor hangen. Maar het gaat er in eerste instantie natuurlijk om dat je eigendommen kunt beschermen. Wat voor kluis je nodig hebt is afhankelijk van het doel waarvoor je de kluis wilt gebruiken. Als je waardevolle eigendommen wilt beschermen tegen diefstal, dan is een braakwerende kluis een prima keuze. De gemiddelde dief is geen kluizenexpert en zal de kluis dus niet zomaar openbreken. Je waardevolle spullen zijn daardoor vrijwel altijd veilig in een braakwerende kluis. Als je iets in je bezit hebt dat van ongekende waarde is en als de onderwereld weet dat je dit in je bezit hebt, dan is het verstandig om dit object in een professionele kluis te bewaren, bijvoorbeeld in een beveiligde bank. Want in dat geval zullen professionele dieven zich richten op je kluis en dan kan het wel zo zijn dat er dieven langskomen die precies weten hoe ze de kluis open moeten breken. Dit is natuurlijk een vrij uitzonderlijke situatie die je vooral in films ziet. Dus als je gewoon normale waardevolle spullen wilt bewaren, dan zijn de reguliere braakwerende kluizen voldoende. Mocht je bepaalde spullen in een kluis willen bewaren om ze te beschermen tegen hitte, dan kun je kiezen voor brandwerende kluizen. Mocht je huis afbranden, dan zullen de spullen in de kluis de brand overleven. Hier kun je dan dus ook alles in bewaren dat je echt niet kwijt wilt raken. Denk bijvoorbeeld aan een originele foto van je grootvader uit de jaren 30 waar je geen kopie van kunt maken. De verzekering zal de brandschade weliswaar vergoeden, maar bepaalde objecten kun je gewoonweg niet opnieuw aanschaffen. Wil je je eigendommen beschermen tegen hitte én diefstal, dan kun je ook kiezen voor kluizen die zowel braakwereld als brandwerend zijn. Op kluizenensloten.nl vind je het volledige assortiment van alle kluizen die je kunt kopen via deze website.

Kluizen, safes en heel veel meer vind je op kluizenensloten.nl

Voor alles wat met beveiliging te maken heeft ben je bij kluizenensloten.nl aan het juiste adres. Dus voor kluizen en sloten kun je naar deze website, maar ook voor sloten. Je kunt kiezen uit tal van verschillende kluizen zoals:

  • Afroom kluizen
  • Autokluizen
  • Documenten/datasafes
  • Ladekasten – brandwerend
  • Vloerkluizen

Welke kluis je nodig hebt, hangt dus af van je eigen wensen en waartegen je de waardevolle spullen wilt beschermen (diefstal/brand). Daarnaast heb je natuurlijk ook een budget. Dus kijk ook goed naar de verschillende prijzen en selecteer op basis van al deze informatie een kluis die bij jou past. Mocht je vragen hebben over de verschillende opties, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een medewerker van kluizenensloten.nl. Je vindt op de website een chatfunctie waarmee je dus snel en digitaal een vraag kunt stellen. Tijdens het wachten op een antwoord kun je rustig verder zoeken. Maar wees gerust, vaak heb je binnen enkele minuten al een respons.

Bestel snel en vertrouwd

Als je wilt bestellen, dan kun je het artikel van je keuze eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je ofwel verder winkelen of de bestelling afronden. Als je de bestelling wilt afronden, dan kun je gelijk betalen via iDEAL, PayPal of creditcard. Vervolgens kun je ook nog kiezen voor een montagedienst zodat je zeker weet dat de kluis goed wordt gemonteerd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn