Vierwielaandrijving

Zoekt u een auto met vierwielaandrijving? Dan bent u vast en zeker heel wat van plan want over het algemeen worden auto’s voor of achter aangedreven. Dit hangt af van het merk, het type en het model. Vierwielaandrijving ziet u vooral bij terreinwagens want terreinwagens rijden niet alleen over mooie geasfalteerde wegen maar ook door wegen waar nog geen nette weg is aangelegd maar die bestaat uit zand, modder, stenen of klei. Als u vierwielaandrijving hebt dan hebt u veel meer grip op de weg want alle vier de wielen worden direct bestuurd. Ook hellingen kunt u daardoor veel beter aan laat staan offroad rijden. Want als u offroad gaat rijden en u rijdt een heuvel op dan bestaat de kans dat wielen niet de grond raken. Dat gaat u energie en brandstof kosten. Daarnaast loopt u de kas dat u zonder vierwielaandrijving vast komt te zitten. Stel dat uw voorbanden enkel worden aangedreven, de helling is te steil en uw voorbanden raken de grond niet meer. Dan wordt het duwen geblazen. Verschrikkelijk als het terrein moerassig is en u daardoor wegzakt en niet meer loskomt. Als uw achterwielen dan ook aangedreven worden zijn dit soort problemen vele malen minder aan de orde. Dat klinkt u, als ware offroad rijder, vast en zeker als muziek in uw oren. Neemt u dan ook eens contact met ons op als u op zoek bent naar auto’s met vierwielaandrijving. Kijkt u eerst rond op onze website: lesscher4wd.nl. Bij ons vindt u vele wagens met vierwielaandrijving voor zeer aantrekkelijke prijzen. We hopen dan ook van harte dat u bij ons zult vinden waar u al zo lang naar op zoek bent. De vierwielaandrijving is natuurlijk niet alleen voor mensen die offroad gaan rijden. Ook tijdens slecht weer zoals in de sneeuw en ijzel heeft vierwielaandrijving veel nut. U hebt meer grip en u voelt zich niet alleen veiliger, u bent daadwerkelijk veiliger! Daarom zult u ook in bewoonde gebieden veel van dit soort auto’s aan kunnen treffen en we raden u dit dan ook alleen maar aan.

Auto’s met vierwielaandrijving vindt u bij ons

Een auto met vierwielaandrijving is aldus wel zo veilig. Is dit dan ook wat u graag wilt? Dan hopen we dat u bij ons op de site komt kijken. U vindt er vele bekende merken die terreinwagens produceren en we leggen u graag het een en ander uit over vierwielaandrijving. Daarom vindt u ook een aparte pagina met daarop veel informatie over vierwielaandrijving en wat de voor- en nadelen zijn. Nadelen zijn er eigenlijk vrijwel niet behalve dat een terreinwagen vrij groot kan zijn en het daarom een beetje eng kan zijn om er eentje te besturen. De huidige auto’s met 4×4, zoals het ook wel genoemd wordt, zijn overigens erg zuinig dus het is een fabeltje dat mensen denken dat vierwielaandrijving slecht voor het milieu is. Wel kan het zo zijn dat de auto vrij veel weegt waardoor de belasting aan de hoge kant kan zijn. Maar als u kiest voor een erg zuinige auto met vierwielaandrijving dan zullen ook die kosten weer erg meevallen en zo ziet u maar weer dat een wagen met vierwielaandrijving zeker veel voordelen heeft, al was het alleen al doordat u nu uw kinderen erg veilig naar school kunt brengen. Ook al krijgt u een ongeluk, de wagens zijn erg veilig en altijd uitgerust met een kreukelzone en vele airbags. Natuurlijk hopen we van harte dat u nooit zoiets hoeft mee te maken maar het kan geen kwaad om in ieder geval te weten dat u geen gevaar op de weg meer hoeft te zijn. Dat komt ook mede door alle technische snufjes die bij deze auto’s komen kijken. Zo hebt u assistentie tijdens het remmen en natuurlijk de altijd geweldige stuurbekrachtiging. Naast 4×4 biedt een dergelijke auto dus nog veel meer. Veel meer ruimte, niet alleen kunnen er meer passagiers in, ook kan er veel meer bagage in. Auto’s met vierwielaandrijving zijn dan ook goede bedrijfswagens of auto’s om mee op vakantie te gaan.

Meer weten? Kijk dan snel op onze website

Zoekt u dus een auto met vierwielaandrijving? Dan bent u bij ons welkom. Kijkt u maar eens op onze website, u vindt bij ons zowel nieuwe auto’s uit Azië alsmede tweedehands auto’s. Over het algemeen hebben we enkel auto’s met vierwielaandrijving in huis. Ook voor het onderhoud van uw wagen met 4×4 bent u natuurlijk bij ons welkom. Onze monteurs zijn van alle markten thuis en kunnen vast en zeker uw problemen aan uw voertuig met vierwielaandrijving in een handomdraai oplossen. Voor voornamelijk:

  • Nissan
  • Toyota
  • of een ander Aziatisch merk

Bent u bij ons aan het juiste adres voor de inkoop en verkoop van deze voertuigen. We hebben ons dus duidelijk gericht op de Aziatische markt en kopen ze vol passie in. Wilt u dan ook eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Dan bent u van harte welkom in Saasveld, in Twente om wat preciezer te zijn. U vindt ons adres op de site net als handige manieren om met ons in contact te komen. Het is dan ook aan te raden om eerste eens een afspraak met ons te maken. Dan weet u zeker dat er op de dag iemand voor u klaar staat om u rond te leiden. Bij ons zult u absoluut waar voor uw geld krijgen, een prachtige offroad auto, veiliger kan haast niet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn