Voer eens een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit

duomarketresearch - MedewerkerstevredenheidsonderzoekUw medewerkers zijn als het ware de motor van uw bedrijf. Als er het even niet goed gaat met een aantal collega’s, als ze gedemotiveerd raken of oververmoeid zijn dan zal uw productie direct terugvallen. Het is daarom verstandig om een goede band met hen te onderhouden. Daarnaast kunt u regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren, dat geldt zeker voor bedrijven met te veel mensen in dienst om persoonlijk allemaal te kennen. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek kunt u namelijk meten hoe het staat met de sterktes en de zwaktes van uw bedrijf. Misschien komt u er zelfs achter dat er collega’s zijn die verzinnen dat ze ziek zijn zodat ze niet hoeven werken en toch betaald krijgen. Dan komt pas echt de aap uit de mouw en dat is voor hen, en ook voor u, zeer onprettig. Want daar ligt iets aan ten grondslag en dat kunt u hen over het algemeen niet eens kwalijk nemen. U als leidinggevende gaat namelijk over de sfeer en de impressies die uw werknemers krijgen over de “bazen” en het bedrijf an sich. Misschien is de werkdruk te hoog, vinden ze dat ze te weinig verdienen en durven ze er niet voor uit te komen of zijn er andere aanwijsbare redenen voor hun verzuim. Dit is een wat extreem voorbeeld maar het komt helaas meer voor dan u denkt. De meeste mensen maken gewoon hun uurtjes. Wilt u daarom weten wat u kunt verbeteren? Laat dan een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Hulp nodig met uw medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Als u graag een medewerkerstevredenheidsonderzoek wilt doen dan kunt u dit het beste uitbesteden. Hier zijn diverse redenen voor te bedenken:

  • Ten eerste krijgt u een objectief beeld, zeker als u dit door ons laat doen. Kijkt u maar eens op duomarketresearch.nl. U zult zien dat we een onafhankelijk onderzoeksbureau zijn die zich niet laat leiden door vooroordelen.
  • Ten tweede is het veel werk om een medewerkerstevredenheidsonderzoek te doen. Dus het is verstandig om dit uit te besteden, zeker als de werkdruk al erg hoog ligt.
  • En ten derde kost het u minder geld. Anders moet u een intern team samenstellen die waarschijnlijk veel overuren gaat maken. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een ervaren team dat dagelijks bezig is met het opstellen en uitvoeren van een goed medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Hopelijk is het u duidelijk dat het zo nu en dan absoluut geen kwaad kan om een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder uw personeel te laten doen. Ze durven eindelijk te zeggen wat ze denken en voelen. Er ontstaat een win-win situatie want met deze gegevens kunt u aan de slag! U kunt de werkdruk verlagen en de sfeer verbeteren. Maar dat kan ook de winst ten goede komen. Men is meer gemotiveerd en doet er bijvoorbeeld niet zo moeilijk over als er een halfuurtje langer gewerkt moet worden zodat die ene opdracht toch afkomt!

We helpen u graag met het analyseren van de data

Dankzij een medewerkerstevredenheidsonderzoek zal uw personeel zich meer gewaardeerd voelen. Men krijgt het idee dat er naar hun wordt geluisterd en dat is veel geld waard. Daar kan geen loon tegenop. Als u wilt kan dit medewerkerstevredenheidsonderzoek geheel anoniem worden uitgevoerd. Dat heeft als voordeel dat men eerlijker en opener is. Men durft eindelijk zijn hart te luchten. Immers, er worden geen namen genoemd. Bent u niet op zoek naar een medewerkerstevredenheidsonderzoek maar wilt u een ander type bevolkingsonderzoek laten uitvoeren? Kijkt u dan even op onze website want wij zijn van alle markten thuis. Als u nog vragen hebt dan hopen we dat u even de tijd neemt om een e-mail te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn