Volledig tuinontwerp Breda en omgeving

Het ontwerp van uw tuin volledig laten verzorgen in Noord-Brabant? Kies hiervoor tuinontwerp Breda door M. van Oorschot. Dit bedrijf voorziet klanten in omgeving Noord-Brabant al jaren van tuinen op maat. Het volledige ontwerpplan wordt van begin tot eind voor u opgesteld en uitgevoerd. Om deze reden is de service van het hoveniersbedrijf met recht ‘volledig tuinontwerp Breda’ te noemen. In het kort volgt M. van Oorschot altijd de volgende globale stappen:

  • Intakegesprek met volop ruimte voor persoonlijke wensen en eisen
  • Tuinontwerp opstellen geheel naar uw wens
  • Offerte opmaken en planning op papier zetten

Uiteraard is dit slechts het globale stappenplan voor tuinontwerp Breda en verschilt het per klant hoe de stappen in detail worden uitgewerkt. Medewerkers nemen iedere keer de tijd om een unieke tuin te ontwerpen die past bij de klant. Hierbij is volop ruimte voor persoonlijke aandacht en natuurlijk aanpassingen. U zit nergens aan vast, want de hoveniers zijn flexibel en denken graag met u mee als iets toch niet helemaal bevalt. Zo wordt samen het beste eindresultaat bereikt en kunt u jaren gaan genieten van uw nieuwe tuin. Natuurlijk kunt u ook na het ontwerp nog op M. van Oorschot rekenen voor tuinonderhoud.

Van tuinontwerp Breda tot tuinaanleg en onderhoud

U kunt bij Van Oorschot Hoveniers niet alleen terecht voor tuinontwerp Breda. Ook tuinaanleg en tuinonderhoud worden verzorgd door hoveniers en tuinmannen van het hoveniersbedrijf. Dit is wat deze hoveniersonderneming zo geliefd maakt onder klanten. Na tuinontwerp Breda, geheel op maat voor u, kunt u op de service van het hoveniersbedrijf blijven rekenen. Hierdoor zijn medewerkers bij iedere stap aanwezig, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Dit komt het eindresultaat ten goede, omdat de hoveniers weten wat er tijdens het intakegesprek besproken is. Ook verloopt het werk zo soepel en efficiënt. Er gaat geen tijd verloren aan overdracht van werk en onnodig veel overleg. Bovendien hoeft u uw wensen niet keer op keer door te geven aan andere medewerkers. Sterker nog, M. van Oorschot werkt met een handig online formulier om uw eisen en wensen direct en gemakkelijk op papier te zetten. Op de website, op de pagina ‘tuinidee’, kunt u eenvoudig en op uw eigen tijd eisen en wensen aangeven. Hierbij geeft u in een paar klikken aan welke beplanting en tuinstijl u wilt voor uw nieuwe tuin. Ook het type verharding, de doeleinden van uw tuin en andere wensen kunnen allemaal op het formulier aangegeven worden. Dankzij deze werkmethode is het tuinontwerpplan snel opgesteld.

Service en diensten voor de lange termijn

Zoals hierboven al genoemd werd, blijft het niet bij tuinontwerp Breda. Ook na het ontwerpen kunt u op de ervaren medewerkers van het hoveniersbedrijf rekenen. Hierdoor hebt u gelijk al kennis gemaakt met de mensen die vervolgens uw tuin gaan aanleggen. Naast tuinontwerp Breda verzorgt Van Oorschot Hoveniers ook graag het onderhoud. Ook het tuinonderhoud kan geheel naar wens ingevuld worden. Afhankelijk van het type voor- of achtertuin is er namelijk andere onderhoudsservice nodig. Is er veel beplanting, dan is onderhoud per kwartaal waarschijnlijk de beste optie. Maar voor andere tuinen is een voor- en najaarsabonnement al voldoende. De ervaren medewerkers helpen u graag met het meest geschikte onderhoudsplan opstellen voor uw tuin. Bekijkt u liever per moment wanneer u tuinonderhoud wilt? Ook op afspraak kunt u tuinmannen van het hoveniersbedrijf inhuren. Telefonisch, via de mail of via de website is een afspraak zo gemaakt. Bij M. van Oorschot vraagt u zo service aan die past binnen uw agenda en levensritme. De medewerkers helpen u graag aan een unieke en geheel verzorgde tuin, geheel naar uw persoonlijke smaak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn