Voor energiezuinige sfeerverlichting koopt u een led kubus

Ledoutletshop - led kubusBent u ook zo dol op een sfeervolle omgeving? Een prettige sfeer in uw huis, tuin en werk is er belangrijk om u goed te voelen. De meeste mensen doen dan ook erg hun best om hun huis zo mooi mogelijk in te richten. Hier wordt veel tijd en moeite ingestoken. Het is immers niet eenvoudig om een mooie collectie meubels die ook nog eens goed op elkaar zijn afgestemd bij elkaar te krijgen. Wat sommige mensen echter vergeten is hoe belangrijk de rol van verlichting is bij het creëren van een fijne ambiance. Daarnaast denken veel mensen dat mooie lampen een erg dure investering zijn. Niets is echter minder waar. Met een led kubus haalt u voor weinig geld prachtig sfeervol licht in huis. Niet alleen is deze led kubus al voor weinig geld aan te schaffen, hij gebruikt ook nog eens een minimale hoeveelheid stroom. U zult het dus niet aan uw energierekening merken als u er een in huis haalt. Bovendien betekent dit dat de led kubus nauwelijks belasting legt op het milieu. U hoeft zich dus niet schuldig voelen over stroom vretende sfeerlampen, zoals dat met gloeilampen vaak wel het geval is. Gloeilampen zetten een groot deel van de stroom om in warme en zijn daarmee niet alleen erg inefficiënt maar vaak hebben z ook nog eens een dimmer. Een dimmer zorgt ervoor dat de lamp minder fel schijnt. Dit helpt natuurlijk erg goed voor een fijne sfeer in huis, maar het stroomverbruik wordt erg hoog omdat de lamp veel meer energie verbruikt dan wat er nodig is voor de hoeveelheid licht die hij produceert. Een led kubus verbruikt in alle gevallen veel minder energie dan een gloeilamp met een dimmer, maar zorgt altijd voor sfeer in huis. Een led kubus is dus de ideale vorm van sfeerverlichting. Bovendien heeft de led kubus meerdere kleuren en kunt u de kleur licht die deze geeft perfect afstemming op uw eigen gemoedstoestand. U kunt kiezen voor fris blauw licht om beter wakker te worden in de ochtend, of warm oranje licht om een extra knus gevoel te creëren op een koude winteravond.

Een led kubus: sfeervol licht voor binnen en buiten

Een led kubus geeft niet alleen mooi licht, maar is ook nog eens erg praktisch. Dit is niet alleen te merken aan te kleine hoeveelheid stroom die deze gebruikt, maar hij is ook nog eens bestand tegen de meeste invloeden van buitenaf. Bent u al geruime tijd op zoek naar mooie sfeervolle verlichting voor op uw terras maar heeft u nog geen lamp kunnen vinden die mooi licht geeft en die ook buiten kan staan? Een led kubus zou voor u de ideale uitkomst kunnen bieden. U hoeft zich niet druk te maken over snoeren want de led kubus is oplaadbaar en kan overal staan waar u hem het liefste wilt hebben. Door de kubusvorm is de led kubus weerbaar tegen regen en zelfs sneeuw. Zoals u zelf allicht ook al kunt bedenken scheelt dit enorm in gebruiksgemak, want u kunt de led kubus gewoon buiten laten staan. Mocht de led kubus een hoosbui over zich heen krijgen is er niets aan de hand, want led kubussen zijn waterbestendig. Een led kubus is dus ook ideaal als u kleine kinderen heeft die wel eens drinken morsen of dingen omgooien. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw mooie, dure sfeerverlichting kapot gaat omdat de led lamp dit gewoon kan hebben. Ook uw kinderen kunnen naar volle lust spelen in de woonkamer. En dit alles geeft u geen enkele reden tot stress, want de led kubus zal niet kapot gaan. Naast dat de led kubus waterbestendig is, heeft deze de volgende eigenschappen:

  • Hij wordt geleverd inclusief afstandsbediening
  • Ook wordt de led kubus geleverd inclusief adapter, met een snoerlengte van 1.5 meter
  • De led kubus is oplaadbaar, de accu werkt tot 8 uur
  • De led verlichting is dimbaar via de afstandsbediening
  • De led kubus is weersbestendig
  • Hij heeft een afmeting van 30 x 30 centimeter
  • Het kleurenpalet bestaat uit 256 kleuren
  • Het moderne design biedt energiezuinige LED verlichting
  • De maximale draagkracht is 100 kg

Bent u geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie verder rond op de website

Led kubussen zijn dus de ideale vorm van sfeerverlichting. Bovendien kunt u deze eenvoudig bestellen via ledoutletshop.nl. Niet alleen heeft deze website de scherpste aanbieding op het gebied van led verlichting, u heeft uw product ook nog eens binnen enkele werkdagen in huis. Zo kunt u binnen een week al genieten van uw nieuwe sfeervolle licht. Als u overweegt om meerdere led kubussen aan te schaffen, is dat via ledoutletshop.nl alleen maar voordeliger. Wanneer u meer producten aanschaft, gaat de prijs per stuk namelijk omlaag. Bovendien hebt u een garantie van 14 dagen. Mocht het product niet bevallen, dan kunt u het zonder problemen terug sturen via PostNL en u krijgt gegarandeerd het volle bedrag terug. U kunt dus met een gerust hart bestellen bij ledoutletshop.nl. U kunt uw led lampen eenvoudig bestellen via de webwinkel en betalen kunt op maar liefst zes verschillende manieren. Hieronder vallen iDeal, MisterCash, Giropay, of betalen met uw credit card. U kunt ook vooruit betalen door het bedrag van uw bestelling vooraf over te maken naar EU Shopping Network te Zwolle. Hierbij moet u alleen opletten dat u gebruik maakt van uw ordernummer. Graag tot ziens bij ledoutletshop.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn