Waar kunnen wij een goede startershypotheek afsluiten?

Waar kunnen wij een goede startershypotheek afsluiten?Ik heb ruim vijf jaar een relatie met mijn vriendin en wij wilden graag samen een huis kopen. Wij huurden al een paar jaar een appartement in Tilburg, maar het leek ons een logische en verstandige stap om iets te kopen. Ik kom zelf uit een klein stadje niet ver van Tilburg en het leek ons leuk om daar te gaan wonen. Wij wilden graag een onafhankelijk advies over een startershypotheek en kwamen toen uit bij Hypadvies. Wij werden erg goed door dit bedrijf geholpen en met hun adviezen en hulp hebben wij nu samen ons eerste huis gekocht. Mijn vriendin en ik hebben iets meer dan vijf jaar een relatie en wonen drie jaar lang samen. Wij leerden elkaar kennen op de universiteit en begonnen al snel met daten. Ik woonde destijds samen met twee huisgenoten, maar toen zij het appartement verlieten, trok mijn vriendin bij mij in. Wij hadden toen al twee jaar een relatie, maar samenwonen was totaal iets anders, gelukkig ging dit erg goed. Wij zijn ondertussen allebei afgestudeerd en hebben al een paar jaar een baan in Tilburg. Het leek ons het juiste moment om iets te gaan kopen en ik wilde graag terug naar mijn geboortestad. In dit stadje zijn de prijzen veel lager, waardoor je meer waar voor je geld krijgt, bovendien is het slechts dertig minuten met de auto naar Tilburg. Het leek ons verstandig om bij een onafhankelijke hypotheekadviseur langs te gaan voor advies over een startershypotheek. Het is ook mogelijk om een hypotheek direct bij een bank af te sluiten, maar wij wilden graag een onafhankelijk advies ontvangen, dat krijg je niet bij een bank. 

Advies over een startershypotheek

Online zochten wij naar onafhankelijk hypotheekadviseurs en vonden een aantal adviseurs in de omgeving. Wij lazen online veel goede verhalen over Hypadvies en zagen dat wij een gratis kennismakingsgesprek konden aanvragen. Tijdens het gesprek werden wij netjes ontvangen en wij vertelden dat wij ons eerste huis wilden kopen en interesse hadden in een startershypotheek. Wij leerden veel over het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een huis tijdens dit gesprek en merkte dat de adviseur veel over onze wilde weten. De beste startershypotheek is afhankelijk van veel verschillende dingen en er is er niet eentje die het beste voor iedereen is. Wij waren erg positief over het gesprek met de adviseur en besloten om met dit bedrijf verder te gaan.

Veel hulp van Hypadvies

Hypadvies heeft ons erg goed geholpen met het kopen van een huis en wij zijn nu eigenaar van ons eerste huis. Wij konden via de adviseur een goede startershypotheek afsluiten en zij hadden ons veel tips gegeven over het koopproces. De adviseur stond altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en nam echt de tijd voor ons. Wij zijn erg blij met onze aankoop en kunnen niet wachten om in ons eigen huis te wonen. Voor advies over een startershypotheek raden wij Hypadvies aan.

  • Bij dit bedrijf krijg je een onafhankelijk advies
  • De adviseur stond altijd klaar om ons te helpen
  • Wij hebben met hun hulp een goede startershypotheek afgesloten
  • Wij zijn nu eigenaar van ons eerste huis
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn