Waar vind ik de kleine campings in Nederland?

Als je ooit op een camping bent geweest met heel veel toeristen en caravans die allemaal netjes op een rij staan, dan ben je nu misschien niet meer een groot fan van campings. Een slechte ervaring kan immers een smet werpen op het hele fenomeen en voor je het weet ben je van mening dat elke camping is zoals die een waar je het niet naar je zin had. Op die ene camping was het bijvoorbeeld heel druk, er waren veel te veel kinderen en allerlei stamgasten die elkaar weer komen. Het hele idee van de camping en kamperen, krijgen door een dergelijke ervaring een negatief stempel opgedrukt in jouw beleving. Zonder een contrast kun je zulke campings in Nederland dus zien als voorbeelden van alle campings in Nederland. Maar dat is uiteraard niet het geval. Je hebt, zoals met alles, verschillende soorten campings. Er zijn dus inderdaad locaties in Nederland die geschikt zijn voor deze stamgasten en andere plekken die juist uitstekend zijn voor kinderen dankzij alle faciliteiten. Maar je hebt ook kleine camping in Nederland die bij uitstek geschikt zijn voor rustzoekers en zij die de natuur waarderen. Nederland is in en rondom de grote steden flink volgebouwd, maar er zijn nog genoeg plekken waar je kunt genieten van de natuur. Friesland is 1 groot weiland en in Drenthe en Overijssel heb je heel veel heide, velden en bossen. Daarnaast heb je in Gelderland de Veluwe waar je heerlijk tot rust kunt komen. In alle provincies in Nederland vind je dus ook kleine campings. Deze vind je het makkelijkste via kgc.nl. kgc staat voor karaktervolle groene campings. Dat betekent dat je te maken hebt met kleine campings in Nederland die zich bevinden in de natuur en waar je nog ouderwets kunt genieten van een stukje rust en karakter. Door op zoek te gaan naar karaktervolle groene campings kun je het massatoerisme en de drukte dus vermijden. In plaats van gillende kinderen die joelen rondom een zwembad, hoor je op deze kleine campings in Nederland alleen de vogels fluiten. De kleine campings in Nederland lenen zich dan ook heel goed voor een weekje ontspanning. Je hoeft daardoor dus niet per se naar het buitenland te vluchten. Je vindt rust en natuur praktisch in je eigen achtertuin. Een paar tassen in de auto, een uur of 2 reizen en je bent al op een mooie groene camping in de buurt. Uiteraard kun je ook wat langer reizen dan 2 uur, maar Nederland is klein en dus ben je nooit echt langer dan 4 uur onderweg. En dat is alleen als je echt van zuid naar noord of andersom reist.

Vind de leukste kleine campings in Nederland op kgc.nl

 Het mooie aan kgc.nl is dat de leukste kleine campings in Nederland bij deze site zijn aangesloten. Daardoor vind jij dus makkelijk een geschikte camping als je zoekt via de site. De kleine campings in Nederland kenmerken zich door: 

  • Persoonlijke aandacht
  • Ouderwets gastvrij
  • Uitstekende en schone voorzieningen

Boek snel een camping via kgc.nl

Dus mocht je op zoek zijn naar een van de leuke kleine campings in Nederland, kijk dan snel op de site en boek de camping die past bij jouw wensen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn