Wat is e-liquid?

Roken was mijn gewoonte voor meer dan dertig jaar. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Joe en ik ben een damper. Misschien heb jij daar nog nooit van gehoord. Dat is alleen maar goed, want ik vertel je graag hoe het dampen mijn leven verbeterde. Drie jaar geleden stopte ik met roken en startte ik met het dampen van e-liquid. E-liquid is de vloeistof die je in een elektrische sigaret plaatst. In deze e-liquid zitten bepaalde stoffen die er voor zorgen dat er damp ontstaat. Deze damp lijkt op de rook van een gewone sigaret, behalve dan dat hij vele malen minder schadelijk is. Zoals ik al zei ben ik lange tijd zeer verslaafd geweest aan sigaretten. Het was een gewoonte waar ik eigenlijk niet al te veel bij stil stond. Het was mijn beste vriend die uiteindelijk ziek werd en dat confronteerde me toch wel heel erg met de schadelijkheid van het roken. Je weet het natuurlijk wel, maar je negeert het en toen mijn beste vriend uiteindelijk ziek werd, lukte het me niet meer om mezelf voor de gek te houden. Dat deed ik dan ook niet meer. Het was tijd om te stoppen met roken en in mijn geval te starten met een andere gewoonte, namelijk het dampen van e-liquid. Overstappen op elektrisch roken was iets waar ik toe gezet door een vriendin van me die met succes gestopt was door over te stappen op het dampen van e-liquid. Laat ik eerlijk zeggen dat ik er nogal wat bedenkingen bij had. Voor degene die denkt dat elektrisch roken een vervanger van normaal roken is, die heeft het mis. Veel mensen die hun sigaretten in willen wisselen voor een elektrische variant, komen goed bedrogen uit. Het is namelijk een hele andere ervaring. Kies daarom ook niet voor het inwisselen van de ene gewoonte met de andere, maar ben je er bewust van dat elektrisch roken iets heel anders is. Dampen, ik moest er even aan wennen. Aanvankelijk startte ik met het kopen van e-liquid in tabaksmaak. Ik wilde namelijk het gevoel van roken behouden. Maar gaandeweg leerde ik meer smaken kennen van de e-liquid die ze verkopen bij de E-liquidwinkel. Ik leerde dat ik veel meer genoot van de fruitsmaken die ze verkopen bij e-liquidwinkel.nl. Gaandeweg ontdekte ik dus steeds beter wat mijn voorkeur had en genoot ik ook steeds meer van mijn nieuwe gewoonte. Het was geen vervanging meer van iets wat ik jaren gedaan had, maar een hele nieuwe ervaring die ik waardeerde voor wat het was. Ik koos er altijd voor om mijn nieuwe e-liquid te kopen bij de online winkel e-liquidwinkel om de volgende redenen:

  • Bij deze winkel kies je uit een zeer ruim assortiment
  • Bij deze winkel kun je op ieder moment terecht
  • Bij deze winkel geniet van je zeer goede prijzen

E-liquid en dampen in het openbaar

Ik ben iemand die graag buiten de deur koffie gaat drinken in de ochtend. Voordat ik overstapte op dampen, kon ik niet genieten van mijn koffie en mijn sigaret omdat het in mijn vaste kroeg niet meer was toegestaan om binnen te roken. Begrijp me niet verkeerd. Ik sta daar helemaal achter. Ik vind het helemaal oke dat roken niet meer is toegestaan. Ik vind het erg dat ik anderen er zo veel jaren mee heb belast, maar ik geniet er wel erg van dat ik zo vrij ben om overal waar ik wil te dampen.

Online bestellen

Ben jij op zoek naar een winkel waar je de beste e-liquid kunt bestellen, ga dan naar de e-liquidwinkel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn