Wat moet u weten over het zelf verhuren van een bedrijfspand?

Wij hebben tien jaar geleden een extra pand gekocht voor ons bedrijf, maar in de loop der jaren hebben wij steeds meer werk uitbesteed omdat dit goedkoper was. Wij hebben daarom een pand over en wij willen dit pand liever niet van de hand doen omdat wij nooit weten of wij het in de toekomst nog nodig hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden voor het zelf verhuren van ons bedrijfspand omdat wij geen zin hadden in hoge kosten voor een makelaar. Wij hadden echter weinig ervaring met het zelf verhuren van een bedrijfspand en wij hebben daarom gekeken hoe wij het zelf verhuren van een bedrijfspand het beste konden aanpakken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet op zoek konden gaan naar mogelijkheden om meer informatie te vinden over het zelf verhuren van een bedrijfspand. Wij hadden namelijk gehoord dat wanneer je dit goed en slim aanpakt, je er veel geld op kunt besparen. Het is dan echter wel belangrijk dat je je goed inleest over het zelf verhuren van een bedrijfspand. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een site te vinden waar wij meer informatie konden vinden en wij hebben toen uiteindelijk de pagina van debedrijfsmakelaar.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel erg interessant omdat je hier namelijk van mensen met verstand van zaken, kunt lezen wat je moet doen om een pand zelf in de verhuur te zetten. Wij hebben de informatie over het zelf verhuren van een bedrijfspand doorgenomen en hoe meer wij lazen over het zelf verhuren van een bedrijfspand, hoe meer wij ontdekten dat het helemaal niet zo moeilijk is dan het soms kan lijken. Wij hebben daarom ook met veel enthousiasme gelezen over het zelf verhuren van een bedrijfspand en wij hebben toen al heel snel besloten dat wij graag met dit bedrijf in zee wilden gaan. Wij hebben daarom besloten om te kijken hoe wij het zelf verhuren van ons bedrijfspand konden verwezenlijken en wij hebben dit toen gedaan aan de hand van de informatie die wij op deze site gevonden hebben. Ik kan u zeggen dat dit heel prettig was omdat wij zo snel spijkers met koppen konden slaan.

Het zelf verhuren van een bedrijfspand hoeft niet moeilijk te zijn

Wanneer u ook zelf verantwoordelijk wilt zijn voor het verhuren van uw bedrijfspand, dan kunt u dit goed regelen. Het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn om het zelf verhuren van een bedrijfspand te regelen. Wij hebben een huurder weten te vinden die een goede prijs voor ons pand wilde betalen en wij hebben met hem de juiste contracten opgesteld. Daardoor konden wij een goede deal sluiten waar wij goed mee uit de voeten konden. 

Wij hebben onze zaakjes goed geregeld

Wij zijn blij dat wij onze zaakjes inmiddels goed geregeld hebben. Mocht u ook een pand hebben dat u graag zou willen verhuren, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar debedrijfsmakelaar.nl te gaan 
  • Te lezen wat u hier allemaal aan informatie kunt vinden 
  • Uw pand vandaag nog in de verhuur te zetten 

Ik hoop dat u iets aan mijn advies heeft gehad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn