Waterfles

Waterfleswinkel - WaterflesDe feestdagen staan alweer voor de deur. Denkt u hierbij aan het Sinterklaasfeest, de kerstdagen, Oud en Nieuw en een eventuele verjaardag die er tussendoor nog wel eens gevierd dient te worden. Er is vast wel een gelegenheid uit dit lijstje dat u viert. Misschien met uw familie, uw gezin, op het werk, via de sportvereniging of wat dan ook. U wilt vast en zeker origineel uit de hoek komen en niet een cliché-achtig cadeau kopen. Dan raden we een waterfles aan. Het klinkt zo simpel maar kijkt u voor de grap eens om u heen in de klas, de collegezaal, de trein, het kantoor of misschien zelfs wel op het bureau in uw eigen huis. U zult zien dat er vele waterflessen staan. veel zijn gerecyclede flesjes water of flesjes waar een andere substantie in zat zoals frisdrank. Die flesjes gaan meestal niet zo lang mee en zijn moeilijk schoon te houden. Waarom koopt u dan geen waterfles dat daadwerkelijk als waterfles is geproduceerd? Een erg leuk cadeau voor een kennis of vriend dat u niet al te goed kent en dus niet enorme geldbedragen aan uit wilt geven. Maar ook is een waterfles een leuk cadeau voor in de zak van Sinterklaas. Of als u lotjes trekt en u iemand hebt getrokken die u niet dan wel nauwelijks kent. Een bon is dan zo saai om te geven. Een waterfles is daarentegen multifunctioneel en altijd erg relevant. Diegene zal er dan ook vast en zeker erg blij mee zijn. Terwijl u een net bedrag kwijt bent en binnen het budget een prachtige waterfles hebt weten te vinden. Dat zal u zeker lukken als u eens een kijkje op onze website komt nemen: waterfleswinkel.nl. De naam van de website laat dan ook weinig te raden over. We hopen dan ook dat u ons niet zo snel meer zult vergeten na het lezen van deze tekst. Als extra tip geven we u dan ook mee om ons te bookmarken, zeker als u het niet ook een goed idee vindt om een waterfles te kopen maar op dit moment niet in de gelegenheid bent om direct te gaan bestellen. Dankzij deze tip zult u ons in no time weer kunnen vinden.

Een waterfles kunt u altijd wel gebruiken

Een waterfles is voor diverse doeleinden een uitkomst. Even iets drinken tijdens het studeren, tijdens het reizen van of naar uw werk of tijdens sportactiviteiten. We verkopen dan ook allerlei verschillende soorten waterflessen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Zo hebben we onder andere de volgende producten in huis:

  • Glazen waterflessen. Geschikt op het werk of in huis.
  • Kunststof waterflessen. Deze zijn wat meer elastisch en meer geschikt voor onderweg.
  • Roestvrijstalen waterflessen voor lange reizen en lange tochten door de bergen.
  • En diverse accessoires voor bij uw waterfles zoals schoonmaakproducten, filters en vervangende doppen.

U leest het, op het gebied van de waterfles zijn wij van alle markten thuis. Natuurlijk hoeft u een waterfles helemaal niet weg te geven. Maar aangezien het alweer bijna december is wilden we u er graag attent op maken dat u hiermee iets unieks zult kunnen geven. U zou zelfs de waterfles kunnen ingraveren met de naam van degene die de waterfles krijgt. Hoe dan ook, u kunt zelf vast ook wel een waterfles gebruiken. Wist u trouwens dat we niet alleen flessen hebben voor gekoelde dranken? Ook thermostaatflessen kunt u bij ons aanschaffen. Allen van uitstekende kwaliteit zodat u over een zeer lange periode kunt beschikken over warme thee, koffie of soep. Een handig product voor lange reizen zoals vakanties of zakenreizen. Bestel dan ook vandaag nog een waterfles en probeer het eens uit. U hebt maar liefst 14 dagen retourrecht dus mocht het echt niet bevallen, dan kunt u het altijd nog vrijblijvend terugsturen. Ook daar doen we beslist niet moeilijk over.

Voor onderweg en op uw werk

Bestellen van een waterfles gaat net als bij vele andere websites als volgt. U kiest uw gewenste  waterfles uit. Vervolgens krijgt u een formulier te zien waarop u uw naam en adresgegevens op invult net als uw contactgegevens. Dan kunt u direct betalen via iDEAL, een overschrijving, via PayPal of met behulp van uw credit card. En dan is het al helemaal klaar. U krijgt natuurlijk een bewijs van betaling in uw inbox en we laten u weten wanneer we de waterfles hebben verstuurd. Over het algemeen kunt u de bestelling al binnen 24 uur van ons ontvangen! En als u meerdere flessen bestelt waardoor uw eindbedrag boven de 50 euro komt, dan zijn erg geen verzendkosten aan verbonden. Niet voor niets hebben we het Webwinkelkeurmerk en daar zijn we erg trots op. Hebt u toch nog op- of aanmerkingen over onze website? Of hebt u vragen over het online bestellen of een van onze producten en u vindt het antwoord niet weergegeven op de site zelf? Dan kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen. Kijkt u maar onder het kopje “contact”. Daar vindt u ons telefoonnummer, ons e-mailadres en het adres van ons kantoor in Leeuwarden. Ook kunt u het online formulier op deze pagina invullen. Vergeet daarbij niet om uw naam en e-mailadres achter te laten, dan komen we altijd zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw prangende vragen over onze waterflessen te beantwoorden. Ook kunt u een gratis account maken. Op die manier kunt u een verlanglijstje samenstellen.

Meer van Waterfleswinkel.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn