We leveren sanitaire artikelen in Amsterdam

Zoek niet langer naar een bedrijf voor het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam, want het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Het is een belangrijk onderdeel voor een goedlopend bedrijf, ook al staat u er als medewerker van dat bedrijf misschien maar zelden bij stil. Hoe moeten de toiletten schoon blijven? Hoe blijft de kantoorvloer netjes en glad? En wie vult de zeepdispensers bij? Dat zijn natuurlijk de schoonmakers van Schoonpand. Kijkt u eens op schoonpand.nl als u als werkgever op zoek bent naar schoonmakers of een bedrijf zoekt voor het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam. Wij kunnen zowel dergelijke producten leveren als de kantoren in de omgeving van Amsterdam onderhouden. Het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam voor kantoren en bedrijven doen we op basis van gemaakte afspraken die we altijd nakomen. Het is vrij gebruikelijk om tevens ons personeel in te huren maar als u daar geen gebruik van wenst te maken dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Neemt u in ieder geval even contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via de mail bereiken zodat u direct uw wensen en vragen kunt doorgeven. Reken er maar op dat we u snel te woord zullen staan.

Denk aan het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam

Het is belangrijk dat u een bedrijf dat schoonmaakproducten en sanitaire producten kan bezorgen vindt. Wij leveren sanitaire artikelen in Amsterdam in de kwantiteit die u wenst. Het ene kantoor is immers de ander niet. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk een schone werkplaats is. Dat geldt overal, zowel in fabrieken als op kantoor. Kleine stofdeeltjes zijn op de langere termijn niet enkel schadelijk voor mensen met een stofallergie maar voor iedereen. Het is al een hele vooruitgang dat men niet meer op de werkplaats mag roken. Ook toiletten en wastafels moeten elke dag gereinigd worden. Dat geldt niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor scholen, universiteiten, overheidsinstellingen, dagcentra en ga zo maar door. Wij zijn van alle markten thuis en leveren sanitaire artikelen in Amsterdam aan alle genoemde instellingen. We leveren sanitaire artikelen in Amsterdam voor diverse facilitaire diensten zoals:

  • Vloeronderhoud,
  • Praktijken van huisartsen, tandartsen en andere specialisten,
  • Voor evenementen en galerijen,
  • Maar ook voor kantoren.

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. We zijn een totaalleverancier in de zin dat we niet enkel voor de artikelen zorgen maar ook uw schoonmakers kunnen zijn. Het is namelijk tijdrovend als uw werknemers dat zelf doen. En het kost u meer geld als u hier een apart schoonmaakbedrijf voor inhuurt.

We maken tevens graag uw kantoor schoon

Zoek dus niet langer naar een bedrijf dat uw kantoor kan onderhouden want Schoonpand helpt u van begin tot eind, elke dag weer. Het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam is onze dagelijkse bezigheid net als het schoonmaken van panden. Wilt u graag onze referenties bekijken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Haast u dan naar de website. Misschien hebt u zin om dit werk te gaan doen. We bieden diverse vacatures aan, het hele jaar door. Bookmark onze website zodat u af en toe een kijkje kunt nemen. Een andere manier om de vacatures te volgen is door ons te liken op Facebook. Een aantal voordelen van Schoonpand willen we niet onbenoemd laten. Zo komen we alle afspraken na. En mag u een scherpe prijs verwachten voor het leveren van sanitaire artikelen in Amsterdam. U krijgt niet te maken met langslepende contracten. Geïnteresseerd? Neem dan snel even contact met ons op. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn