Website analyse laten maken

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een goede website. Veel startende ondernemers hebben echter weinig geld om een goede website te laten bouwen. Het is zeker mogelijk om zelf aan de slag te gaan, maar dan is het zeker aan te raden om een professional in te schakelen om een website analyse uit te voeren. Bij een website analyse wordt er gekeken hoe de website op het publiek overkomt. Is het bijvoorbeeld duidelijk genoeg om snel te vinden wat de klant zoekt? En wordt alle nodige informatie weergegeven? Deze vragen blijken vaak te snel met ja te worden beantwoord. U heeft zelf namelijk een heel ander beeld van uw website dan een bezoeker. Juist hierom is website analyse zo belangrijk en dus ook zeker aan te raden. Overigens is het uiteraard niet alleen voor startende bedrijven van belang om een goede website te hebben, ook gevestigde bedrijven kunnen de fout ingaan met een onoverzichtelijke of ouderwetse website waardoor het bedrijf klanten misloopt. Dit is natuurlijk heel vervelend en omdat tegenwoordig internet niet meer weg te denken is, ziet men een website vaak als eerste indruk van het bedrijf. Laat dus vooral snel een goede website analyse uitvoeren door bedrijven die weten wat ze doen en ga hier niet zelf mee aan de slag. Het is de bedoeling om er bij een website analyse achter te komen waar de klant zoal tegen aan kan lopen. Een gebruiksvriendelijke interface is belangrijk, maar ook snelheid. Wanneer er lang gezocht moet worden op een website haken mensen af en gaan ze op zoek naar de concurrent. Dit is natuurlijk zonde en heel goed te verhelpen. Door een website analyse komen deze problemen naar voren en zijn ze snel op te lossen. De beste websites komen hoger in de zoekresultaten bij de grote zoekmachines te staan en worden dus eerder geraadpleegd. Een goede, maar vooral ook snelle website werkt dus in uw voordeel.

Een goede website door website analyse

Een goede website moet gebruiksvriendelijk zijn. Voor mensen die niets weten van het bedrijf of het product dat ze tijdens het zoeken op het internet tegenkomen, moet in enkele seconden duidelijk worden hoe de klant zijn informatie kan vinden. Als het te lang duurt om de website door te nemen zal de aandacht terug gaan naar de zoekresultaten. Bij een website analyse worden deze problemen opgemerkt en kunnen ze verholpen worden. Ook moet het goed duidelijk zijn waar de informatie op een website te vinden is, een goed menu is hierbij van groot belang. Het beste is om in het menu aan te blijven geven waar de klant zich bevindt door bijvoorbeeld met kleurverschillen te werken. Hierdoor is het teruggaan naar de hoofdpagina en het navigeren door de website veel makkelijker. Wanneer u vindt dat uw website verbeterd moet worden is het goed om een bedrijf in te schakelen om een website analyse uit te voeren en met hen aan de slag te gaan om uw website te verbeteren. Blink Reviews zorgt voor een goede website analyse. U krijgt een rapport waarin door meerdere mensen verschillende meningen duidelijk worden gemaakt over hoe gebruiksvriendelijk uw website is. De website analyse geeft ook meteen aan waar de verbeterpunten liggen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede website die aan alle eisen voldoet. Hier haalt u ook voor de latere termijn veel voordeel mee in huis. Wanneer u nog niet zeker weet of een website analyse iets voor u is kunt u bij Blink Reviews ook kijken naar eerdere rapportages, zodat u een duidelijk overzicht krijgt en ongetwijfeld begrijpt hoe belangrijk het is dat ook uw website door middel van een website analyse up to date wordt gemaakt.

Verschillende meningen bij elkaar

Een website moet voor veel verschillende mensen goed bruikbaar zijn en dat kan nog wel eens voor problemen zorgen. Want hoe bouw je een website die voor zowel jongeren als ouderen en voor mensen uit veel verschillende landen te gebruiken is? Om problemen te voorkomen is een duidelijk overzicht dus van het grootste belang. Met een website analyse worden deze zaken aangekaart. Uw website wordt bekeken door een groep mensen met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden. Hierover krijgt u een rapport waarin meteen duidelijk wordt wie wel met uw website weet om te gaan en wie niet. Hierdoor kunt u ook met een paar kleine aanpassingen verbeteringen aanbrengen na de analyse en hoeft niet de hele website overnieuw te worden gemaakt. Het laten maken van de website analyse is niet duur en dus ook voor de kleine bedrijven zeker aan te raden. Bij vragen over het laten uitvoeren van een goede website analyse kunt u gemakkelijk contact opnemen met Blink Reviews. Via de mail of door telefonisch contact kunt u al uw vragen stellen. U krijgt snel antwoord en de reviewers kunnen dus ook meteen voor u aan de slag. Daarnaast is het mogelijk om zelf te kiezen hoeveel mensen u uw website wilt laten beoordelen. U krijgt de verschillende rapporten snel toegestuurd en dus hoeft u niet lang te wachten op advies voor de verbeteringen. Wanneer u van te voren geen vragen heeft is het makkelijk om meteen de aanvraag digitaal op te sturen door de website in te vullen waar het om gaat en het gewenste pakket te kiezen. U kunt kiezen voor 10 of 15 reviews per website, waardoor een duidelijke, professionele mening naar voren zal komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn