Werken bij de belastingtelefoon

Hebt u geen baan en ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zo vreselijk veel vacature-opties te vinden zijn, zo veel websites en zoveel uitzendbureaus? Niet getreurd want u kunt ook gaan werken bij de belastingtelefoon. Werken bij de belastingtelefoon is voor iedereen. Of u nu een hoge dan wel een lage opleiding hebt, daar kijken we eigenlijk nauwelijks naar. Als u wilt werken bij de belastingtelefoon dan is de kans groot dat we ook u in overweging nemen. Zeker aan het begin van het jaar hebben we hard nieuwe mensen nodig. En dat is niet alleen maar omdat contracten aflopen, sterker nog, de kansen op verlenging en de doorgroeimogelijkheden zijn niet te onderschatten. Wat we bedoelen is dat dit een drukke tijd is voor de Belastingdienst omdat mensen hun aangifte op gaan sturen en daar natuurlijk erg veel vragen over hebben. Dat weten we natuurlijk als geen ander uit ervaring en daarom zijn we op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Werken bij de belastingtelefoon brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Ten eerste een mandsalaris waar u op kunt rekenen. Ten tweede een leuk team met diverse mensen zodat u vele leuke gesprekken tussen de belletjes door kunt hebben. En ten derde vaste werktijden. Weinig stress zorgt er voor dat het werk leuk blijft en ook erg gevarieerd. Kijk, u zult natuurlijk veel mensen helpen met vragen over de belastingen en dat is natuurlijk steevast het onderwerp waar u het over hebt. Maar u weet maar nooit wat voor vragen het zijn zodat u zelf ook door blijft leren. Daarnaast kunnen sommige bellers behoorlijk n de problemen zitten, agressief of juist verdrietig worden terwijl het ook erg leuk kan zijn. Het is natuurlijk maar net of dit iets is voor u. Wat we wel kunnen stellen is dat u wel een aantal sociale vaardigheden nodig zult hebben als u wilt werken bij de belastingtelefoon.

Wilt u werken bij de belastingtelefoon?

Als u gaat werken bij de belastingtelefoon dan komt u aldus in een leuk team terecht. Het is eerst zaak om het systeem en de werkwijze te leren. Voor de diverse onderwerpen binnen de Belastingdienst en de vragen die er over gesteld kunnen worden zijn verscheidene protocollen opgeteld zodat men snel bij de kern van het probleem terecht komt en dientengevolge ook bij een duidelijk antwoord. Het is niet zo dat u al die protocollen uit uw hoofd moet leren als u wilt werken bij de belastingtelefoon. Het computersysteem loopt met u samen door deze stappen. Natuurlijk hangt dit wel af van de snelheid van het gesprek dus dit moet u wel goed aanvoelen bij de beller. De ene is immers sneller van begrip dan de ander en het kan dan ook zijn dat een gesprek luttele minuten duurt tot wel een half uur of langer. U maakt dan ook van alles mee. Van emotionele gevoelige en zeer persoonlijke gesprekken tot aan droge standaardgesprekken die u waarschijnlijk niet lang bij zullen blijven maar die de tijd wel sneller voorbij doen gaan. Afijn, werken bij de belastingtelefoon is uitdagend en doet een beroep op uw inzicht en sociale vermogens. Bent u juist mensenschuw of hebt u moeite met telefoneren? Dan kunt u dit bij ons al snel afleren. Is dat iets wat u waarschijnlijk niet gaat lukken en bent u bang om ook na een 15e keer dicht te klappen aan de telefoon? Dan is werken bij de belastingtelefoon misschien toch niet iets voor u. Wie weet hebben we dan nog wel andere taken maar we raden het u dan voornamelijk aan om even verder te zoeken. Een aantal belangrijke eigenschappen van werken bij de belastingtelefoon zijn als volgt:

  • Bij ons werken enkel vakkundige medewerkers. Maar wees niet bang, we transformeren u ook in no time om tot professional
  • U krijgt steevast als beller professioneel advies van ons
  • We zijn altijd bereikbaar per telefoon en mail
  • En beschikken over alle actuele informatie.

Vraagt u alles aan onze uitgebreide klantenservice

Hebt u nog vragen over het werken bij de belastingtelefoon? Wilt u bijvoorbeeld weten wat u dit allemaal gaat opleveren, wat de uren zijn en waar u wezen moet? Dan kunt u natuurlijk op onze website rondkijken om te zien of er bij u in de buurt een mooie vacature beschikbaar is. Die kans is trouwens aanzienlijk groot dus het gaat vast en zeker wel goed komen daarmee. De Belastingdienst is er zowel voor de particulieren als voor zakelijklieden en hier zijn verschillende telefoonnummers voor. Diensten en commerciële bedrijven zijn verplicht om jaarlijks hun aangifte te doen. Voor particulieren is dit niet altijd noodzakelijk maar we raden het u wel heel erg aan. Voornamelijk omdat u juist veel geld terug kunt krijgen door uw aangifte op tijd in te sturen. Dat maakt werken bij de belastingtelefoon ook vaak een dankbaar beroep. Want tijdens het werken bij de belastingtelefoon komt u er achter dat u veel mensen erg blij kunt maken als u ten minste goed nieuws voor hen hebt. Een financiële meevaller is immers erg prettig. Kom dus eens werken bij de belastingtelefoon als u niet op zoek bent naar een baan waar u voor opgeleid bent maar als u vindt dat het tijd is voor een carrièreswitch. Wilt u graag met mensen werken en hen goed kunnen helpen? Dan is werken bij de belastingtelefoon absoluut iets voor u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn