Werkt u al met het juiste CRM systeem?

Ons bedrijf vindt het heel belangrijk om de relaties met onze klanten goed te onderhouden. Wij verkopen namelijk producten die herhaaldelijk opnieuw aangekocht moeten worden en dan is het goed om klanten die eenmaal bij je gekocht hebben, goed weet vast te houden. Wij deden dat vroeger altijd door regelmatig even een mailtje te sturen naar deze klanten, maar tegenwoordig hebben wij een andere strategie. Wij hebben namelijk gekeken of wij met een goed CRM systeem konden werken. Wij hadden namelijk onlangs een bedrijf gezien dat heel intensief gewerkt had aan een goed CRM systeem en dat sprak ons heel erg aan. Dit CRM systeem was uitzonderlijk goed gelukt en wij hebben toen gevraagd waar zij dit CRM systeem hadden gevonden. Eerst wilden deze mensen dat niet zeggen omdat wij namelijk in dezelfde branche werkzaam zijn en ik kan mij voorstellen dat zij bang waren dat zij de concurrentie zouden helpen. Vandaar dat ik zelf op zoek ben gegaan naar waar zij dit CRM systeem hadden gevonden. Ik heb toen allerlei sites bezocht omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik een bedrijf zou vinden dat ons aan een goed CRM systeem kon helpen. Het viel mij op dat heel veel bedrijven weliswaar een CRM systeem aanbieden, maar dat de recensies hierover niet altijd even goed zijn. Het is dus belangrijk om goed onderzoek te doen alvorens je met mensen in zee gaat omdat je anders snel in de problemen terecht kunt komen want als je eenmaal met een CRM systeem werkt, stap je minder eenvoudig over op een ander CRM systeem. Ik was dus blij dat ik de site van teamleader vond omdat ik op deze site heel veel interessante mogelijkheden las. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk uit te leggen wat je allemaal van een goed CRM systeem kunt verwachten. Ik heb daarom de informatie op deze tekst ook met heel veel plezier doorgenomen want ik wilde graag weten wat ik het beste voor ons eigen bedrijf zou kunnen kiezen. 

Deze site lichtte mij goed voor over wat een CRM systeem was

Het fijne aan de site van teamleader.nl is dat deze mensen er alles aan doen om je zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden die er zijn wanneer het gaat over een CRM systeem. Ik heb de informatie op deze pagina daarom met veel genoegen doorgenomen en uiteindelijk heb ik zo het juiste CRM systeem voor ons bedrijf weten te vinden. Met dit systeem werken wij nu al een tijd en dat bevalt ons echt heel erg goed. 

Ons klantcontact is beter dan ooit

Wij merken dat onze klanten het fijn vinden dat wij hun gegevens altijd snel bij de hand hebben. Wij kunnen daarom ook zeggen dat:

  • Wij heel veel baat hebben bij ons nieuwe systeem 
  • Wij merken dat onze klanten vaker bij ons komen bestellen 
  • Wij minder tijd kwijt zijn aan onze administratie 

Meer weten? Kijk dan ook nog eens even op de site van teamleader.nl. Daar kunt u namelijk heel veel interessante informatie vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn