Wie is er goed in een explanimation maken?

Wij hebben een website gemaakt voor scholen die kinderen moeten helpen die moeilijk kunnen leren. Wij hebben gemerkt dat wanneer je een site voor deze doelgroep maakt, je moet werken met zoveel mogelijk visueel materiaal. Je kunt namelijk hele lappen tekst op zo’n site gooien, maar daar worden kinderen niet blij van en wij hebben daarom ook gemerkt dat het beter is om met filmpjes te gaan werken. Wij hebben toen gekeken of wij iemand in de arm konden nemen die voor ons een explanimation maken kon. Wanneer wij namelijk iemand zouden kunnen vinden die voor ons een explanimation maken kon, zouden wij daar heel veel aan hebben. Wij konden namelijk zelf geen explanimation maken en daarom wilden wij graag weten wie wij in de arm moesten nemen om een explanimation maken te laten. Wij hebben toen gezien dat de meeste mensen die een goede. explanimation maken laten wilden, naar de site van donkermedia.nl gingen. Deze mensen zijn heel bedreven in hun vak en wij hebben hun portfolio dan ook met veel bewondering bekeken. Wij hadden meteen in de gaten dat wanneer wij echt iets moois wilden laten maken, wij deze mensen in de arm moesten nemen. Wij hebben daarom al heel snel even contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij ons bovendien graag wilden helpen met het explanimation maken. Wij werden toen uitgenodigd om een keer bij hen langs te komen zodat wij onze wensen even op tafel konden gooien. Ik moet u zeggen dat ik blij was dat wij deze mensen gevonden hebben want wij hebben gemerkt dat wanneer je met donkermedia.nl om de tafel gaat zitten, je er zeker van kunt zijn dat je met experts aan de slag gaat. Wij hebben daarom ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij dit bedrijf benaderd hebben. 

Wij lieten hier voor een goede prijs een explanimation maken

Wij hadden niet een heel ruim budget voor het explanimation maken en wij waren daarom eerst even bang dat wij niet met de mensen van donkermedia.nl zouden kunnen samenwerken. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn want hier kun je voor een hele goede prijs een explanimation maken laten. Wij hebben gemerkt dat deze mensen meteen voor je aan de slag gaan en wij hadden al heel snel een proefanimatie in onze mailbox. Wij vonden dit er al heel goed uitzien en wij hoefden maar weinig veranderingen aan te geven. 

Dit bedrijf levert goede filmpjes af

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken want wij zijn echt heel goed geholpen. Kortom:

  • Wij konden hier snel een filmpje laten maken 
  • Wij hebben heel goede adviezen gekregen om een zo’n duidelijk mogelijk filmpje te maken 
  • Wij zijn zeer te spreken over de tarieven van dit bedrijf 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van donkermedia.nl. Daar kunt u dus ook voorbeelden van hun werk vinden. Dat is zeker de moeite van het bekijken waard.       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn