Wij bouwen ambachtelijke dakbedekkingen

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Zeker als u een monumentaal pand hebt, want dan zijn dit soort ambachtelijke dakbedekkingen van bijzondere materialen vervaardigd. We denken aan ambachtelijke dakbedekkingen van zink, vergulde daken of met ouderwetse pannen. JVK beschikt over de kennis om uw dak te renoveren zodat uw dak er weer als nieuw uitziet. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u deze investering graag maken? Dan hopen we dat u uw ambachtelijke daken door ons laten opknappen. Leest u meer over het bedrijf op jvkdaken.nl en maak vandaag nog een afspraak. Natuurlijk speelt bij dit handwerk de prijs een rol. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan proberen we een balans te vinden tussen de prijzen en kwaliteit. Zo bent u nooit een dief van uw portemonnee als u om ambachtelijke dakbedekkingen vraagt terwijl wij ons werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Tegenwoordig worden huizen van te voren deels gefabriceerd in de fabriek. Dat geldt ook voor de daken van woonhuizen. Dat was vroeger echter een heel andere zaak. Op de bouwplaats zelf werd het huis letterlijk uit de klei getrokken. Er was sprake van een echte ambacht en een dak kon op diverse manieren worden gebouwd en versierd. Hebben uw ambachtelijke dakbedekkingen de tand des tijds niet doorstaan? Is het noodzakelijk dat bepaalde metalen of leien pannen vervangen worden? Dan zit er maar één ding op en dat is direct contact opnemen met JVK Ambachtelijke Dakbedekkingen.

JVK ambachtelijke dakbedekkingen kan veel voor u betekenen

Als u een oud pand hebt met veel emotionele waarde dan wilt u natuurlijk uw huis niet zo maar verkopen. Wellicht kunt u het in uw testament laten opnemen. Het is uw eigen huis, u hebt er waarschijnlijk geen hypotheek meer op zitten. Dat betekent dat u verantwoordelijk bent voor reparaties en het renoveren. Hebt u een monumentaal pand? Dan kan het u flink wat geld kosten omdat de gemeente u kan dwingen om bijvoorbeeld het dak te repareren. Veel monumentale panden zijn in handen gevallen van bedrijven voor wie het een kleine moeite is om hierin te investeren. Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar een bedrijf dat ambachtelijke dakbedekkingen kan aanleggen, JVK is van geen kleintje vervaard. Jurgen van Keulen is een professional en kan u onder andere helpen bij:

  • Koperen, zinken, loden en leien daken,
  • Platte daken aanleggen,
  • En ook pannendaken,
  • Zelf uw design ambachtelijke dakbedekkingen ontwerpen en laten uitvoeren? We horen graag wat uw ideeën zijn,
  • En ten slotte onderhouden we uw dakornamenten en kunnen we uw ontworpen ornamenten in onze werkplaats op maat maken.

Voor alle ambachtelijke dakbedekkingen bent u aldus bij ons aan het juiste adres.

Kijkt u eens op onze website naar een aantal voorbeelden

Op onze website kunt u een blog over ambachtelijke dakbedekkingen bijhouden. U vindt tevens momenten van JVK daken in de media en vele foto’s van afgeronde projecten. U zult zien dat de bouw van ambachtelijke dakbedekkingen uiteenloopt van kastelen tot aan kleine schippershuisjes en van kerken tot aan overheidsgebouwen. We hebben niet enkel een afdeling in Nederland maar u kunt ons ook inhuren voor werkzaamheden in België. Bent u benieuwd wat de kosten zijn of wilt u enkel informeren naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar ons bedrijf in Breda of bel ons direct even op. Ten slotte is het wellicht een leuk idee om ons te volgen via Facebook. U vindt er vele voorbeelden van ons werk en u kunt er veel inspiratie opdoen. Like ons daarom en dompel u onder in de wereld van dakbedekkingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn