Wij hebben vochtbestrijding nodig!

Al jaren hadden wij last van vochtplekken in ons huis. Inmiddels hadden we er zelf alles aan gedaan wat we maar konden bedenken om te doen, maar niets scheen te helpen. We hebben het niet zo breed, dus iedere euro die we uitgeven aan iets als vochtbestrijding is een euro die we niet kunnen uitgeven aan de huur, boodschappen of andere dingen die we veel harder nodig hebben. De vochtproblemen werden echter steeds erger en erger. Het werd inmiddels pijnlijk duidelijk dat we er toch echt iets aan zouden moeten gaan doen. Ten eerste ben ik toen een zoektocht gaan ondernemen online. Hier hoopte ik genoeg informatie te vinden over bijvoorbeeld de prijzen die de verschillende bedrijven rekenen. Waar ik geen rekening mee had gehouden is dat ieder project voor vochtbestrijding er natuurlijk dusdanig anders uitziet, dat het voor deze bedrijven bijna onmogelijk is om hun prijzen online te vermelden. Er zijn teveel factoren die hierin meespelen. Gelukkig vond ik al snel een oplossing voor dit probleem. Ik voelde er weinig voor om ieder bedrijf op zich aan te spreken. Dit zou teveel tijd kosten en vaak blijven ze je dan maar bellen om je toch over te halen om de dienst bij hen af te nemen. Daar had ik eerlijk gezegd niet zo heel veel zin in en dus koos ik ervoor om het via de website Vochtbestrijding offertes aan te pakken. Op deze website vul je je postcode in en krijg je vijf offertes, gratis en voor niets, van vijf verschillende bedrijven.

  • H2O protect
  • d-service
  • Verstraeten

Van onder andere deze bedrijven kregen wij een offerte aangeboden en het was dus aan ons om hier een keuze in te gaan maken.

 

Meer informatie over vochtbestrijding

Ik heb deze drie bedrijven hierboven genoemd, omdat zij met kop en schouders boven de rest van de offertes uitstaken. De prijzen die zij rekenen zijn een stuk gunstiger en de lay-out van de offertes zag er veel professioneler uit. Dit vonden ik en mijn man toch ook wel een erg belangrijk punt. Als we dan toch geld gingen besteden aan de vochtbestrijding, dan wilden we dit wel in een keer goed laten doen. Je wilt niet nogmaals dit soort bedragen willen besteden. We hebben met alle bedrijven contact opgenomen om te zien wat ze precies voor ons konden betekenen. Hiermee viel een van de bedrijven meteen af. De dame aan de telefoon was zeer grof naar ons en daar wilden we dus absoluut niet mee samenwerken. Gelukkig hadden ze bij de andere twee bedrijven wel veel vriendelijkere medewerkers in dienst.

 

Aan de slag met de vochtbestrijding

Uiteindelijk hebben we dus onze keuze gemaakt en kwam het bedrijf langs om de vochtbestrijding in werking te zetten. Het was een hele klus en het probleem was veel groter dan dat we in eerste instantie gedacht hadden. Hier baalden we natuurlijk van, want je wilt veel liever dat het makkelijker verloopt, maar de vochtbestrijding werd in een keer helemaal goed gedaan en we hebben sindsdien geen enkel probleem meer gehad. Dit merken we in alles. Het hele huis is veel levendiger zonder al dat vocht erin! Het werd ook steeds benauwder en ook van dat probleem zijn we nu dus af! Het was ideaal dat we deze gratis en vrijblijvende offertes konden aanvragen via deze website. Dat heeft het hele proces een stuk makkelijker gemaakt voor ons en ik zou er dan ook niet over twijfelen om het weer op dezelfde manier aan te pakken. Wil jij dit ook? Ga dan naar de bovenstaande website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn