Wil jij een draaimolen huren?

Bij attractieverhuur Moonen kun je een draaimolen huren. De organisatie heeft een eigen website. Door de volgende link aan te klikken, kom je op hun site terecht: attractie.com. Bij attractieverhuur Moonen worden ontzettend veel attracties verhuurd. Vrijwel alles wat je tegenkomt op de kermis, vind je ook op de website van attractieverhuur Moonen. Het is dé organisatie voor je evenementen. Als je binnenkort een feest geeft of dit voor een organisatie moet organiseren, dan ben je voor de invulling en aankleding hiervan bij attractieverhuur Moonen aan het juiste adres. In dit artikel zal uitgelegd worden wat je kunt verwachten als je er voor kiest om een draaimolen te huren bij attractieverhuur Moonen. Zelf heb ik dit ook gedaan. Natuurlijk zal ik jullie vertellen hoe mij en de kinderen dit is bevallen. 

Draaimolen huren bij attractieverhuur Moonen

De organisatie heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het verhuren van spellen, sporten en attracties. Je kunt niet alleen bij ze terecht om een draaimolen te huren. Ook biedt attractieverhuur Moonen je de mogelijkheid om zeskamp spellen te huren. Of bijvoorbeeld luchtkussens, sport-attracties, klimwanden, partyverhuur, fietsen, benodigdheden en andere artikelen. attractieverhuur Moonen weet haar service precies aan te sluiten op jouw wensen en behoeftes. Vorige maand stond ons familieweekend gepland. We hebben een erg grote familie. De kleinste neefjes en nichtjes mogen zelfs mee, dus het is elk jaar weer een groot succes. Wel is het lastig om steeds maar weer met nieuwe ideeën te komen. Je wil immers niet ieder jaar hetzelfde familieweekend. Dit jaar zat ik in de organisatie, samen met twee andere stellen. De andere stellen bekommerden zich om de activiteit voor volwassenen en ik regelde een leuke activiteit voor de kinderen. Hoe ik dit deed? Ik dacht simpelweg terug aan vroeger. Wat vond ik nou eigenlijk leuk? En toen wist ik het al direct: we moeten een draaimolen huren! De jeugd bestaat uit elf kinderen tussen de vijf en negen jaar. Daarnaast hebben we nog drie échte kleintjes in het ons gezelschap (twee baby’s en een peuter). Voor hen heb ik gewoon een klein balletje meegenomen om mee te spelen. De draaimolen huren ging erg gemakkelijk. Op de website van attractieverhuur Moonen tref je eigenlijk bijna alle informatie aan die je nodig hebt. Ik koos voor “draaimolen, beestjes op aanhanger (tot 12 jaar)”. Er staat bij dat deze €484 kost. Ik vroeg me af of dit per dag is of dat de prijs misschien op een andere manier berekend wordt. Daarom heb ik contact opgenomen met attractieverhuur Moonen.

Vragen stellen mag altijd

Ik nam telefonisch contact op met de organisatie. Ik gaf aan dat ik wat vragen had omtrent een draaimolen huren. Vervolgens werd ik doorverwezen naar de juiste persoon en hij kon me helpen met al mijn vragen. Het was een erg vriendelijke medewerker en hij nam zeker de tijd voor me. Vooraf dacht ik dat het heel ingewikkeld zou zijn om een draaimolen te huren, maar het tegendeel is bewezen. Voor iedereen die binnenkort een evenement moet organiseren, raad ik aan om een draaimolen te huren bij attractieverhuur Moonen. Ik heb een rijtje met positieve ervaring opgeschreven:

  • Gegarandeerde laagste prijs
  • Vriendelijke medewerker
  • Kwalitatief goede draaimolens
  • De kinderen vonden het super
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn