Wil jij op rondreis door Molukken en Indonesië?

Als je een beetje van reizen houdt, heb je ongetwijfeld een droombestemming. Er zijn zoveel plekken te ontdekken en te bezoeken in de wereld, dat het vaak erg lastig is om een keuze te maken. Vooral wanneer je bereid bent aardig te sparen voor een mooie, grote reis, dan wil je zeker weten dat alles op rolletjes loopt en dat je niet ineens tegen al te rare of onverwachte dingen aanloopt. Het probleem is dat je vaak wel wil dat het is georganiseerd door mensen die weten wat ze doen, zonder dat het dan voorspelbaar wordt en een vast sjabloon volgt dat andere toeristen vóór jou ook al allemaal hebben gevolgd, gezien en gedaan. Neem nou een rondreis door Molukken en Indonesië: waar begin je met boeken en organiseren zonder professioneel advies en gespecialiseerde ondersteuning? Maar hoe vermijd je tevens een rondreis door Molukken en Indonesië die bij wijze van spreken voorverpakt uit de reiswinkel komt? Het verkennen van de wereld was nog nooit zo eenvoudig en wijdverbreid als tegenwoordig. We zijn echter inmiddels al wel in het post-Lonely-Planet-tijdperk aangekomen: veel reizigers willen niet meer het pad volgen dat anderen vóór hen al duizend keer eerder hebben bewandeld. Tegenwoordig wil een reiziger geen toerist meer zijn, maar een ontdekker van lokale culturen en gebruiken: men wil een zo authentiek mogelijke beleving van het land waar men zich als reiziger in bevindt. CouchSurfing is een initiatief dat hier heel erg op inspeelt. Maar probeer maar eens een rondreis door Molukken en Indonesië rond te krijgen op basis van het slapen op de toevallige vrije bank van vreemden: dat is nog vrij lastig te organiseren. Hoe kun je op een rondreis door Molukken en Indonesië dan toch die authentieke lokale ervaring combineren met een professioneel en comfortabel georganiseerde reis?

Jouw ideale rondreis door Molukken en Indonesië boek je bij Dari-Java

Heb je al eens gehoord van de reisorganisatie Dari-Java? Mogelijk (nog) niet, en dat is zonde, want Dari-Java organiseert reizen op maat door allerlei Aziatische landen (waaronder Vietnam, Laos, Thailand, Sri Lanka, Myanmar, Maleisië, Cambodja en meer) met als belangrijkste reisdoel Indonesië. Achter de oprichting en organisatie van Dari-Java zit het echtpaar Feddes, dat samen een hoop ervaring heeft met het reizen in en door Indonesië. Dat beviel hen zo goed, dat ze hebben besloten deze ervaring(en) te delen met anderen. Daarom hebben ze de reisorganisatie Dari-Java opgericht. Dari-Java is een erg kleinschalige organisatie, waardoor er voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid is voor gasten en reizigers. Zo kunnen ze voor iedereen reizen op maat maken – dus ook jouw ideale rondreis door Molukken en Indonesië! Dari-Java is er trots op dat ze net anders werkt dan de meeste andere reisbureaus. Vraag je bij Dari-Java een offerte aan voor een rondreis door Molukken en Indonesië, dan vragen ze wat je voorkeuren en wensen zijn, waarna ze op basis daarvan en in combinatie met hun jarenlange ervaring en lokale netwerk de ideale reis voor je samenstellen. Niet alleen vertellen ze je waar je op jouw rondreis door Molukken en Indonesië de meest bijzondere bezienswaardigheden kunt vinden of de spannendste activiteiten kunt doen, maar tevens worden verblijfadressen en reisbegeleiders uitgezocht – nog steeds uit het eigen lokale netwerk – die qua specialisatie en interesses het beste bij jouw reisplan passen. Zo wordt jouw rondreis door Molukken en Indonesië daadwerkelijk uniek: niemand ging je precies voor en niemand zal je ooit meer precies nadoen. Jouw eigen inbreng is fundamenteel voor hoe jouw rondreis door Molukken en Indonesië eruit gaat zien. In ieder geval wanneer je ‘m boekt bij Dari-Java.

Hoe werkt Dari-Java?

Dari-Java organiseert uitsluitend rondreizen op maat. Wil jij dus op rondreis door Molukken en Indonesië, dan kun je een offerte aanvragen bij Dari-Java en op basis van wat jij graag wil zien en meemaken stellen zij dan een perfect op maat gemaakt reisschema voor je samen, inclusief overnachtingen, routes, bezienswaardigheden, gids(en) en chauffeur(s). Dari-Java is kleinschalig, hanteert korte communicatielijnen en organiseert alles zelf, waardoor een heleboel mogelijk is. Dat maakt een rondreis door Molukken en Indonesië, zelfs al ben je wekenlang onderweg, een flexibele onderneming. Kies je voor een rondreis door Molukken en Indonesië van Dari-Java, dan kun je rekenen op chauffeurs en reisbegeleiders die je niet uitsluitend van A naar B brengen, maar die je ook tips geven, bepaalde bezienswaardigheden willen laten zien, je graag tips geven en vertellen over hun land, hun regio en de bijbehorende geschiedenis. Bovendien bezoekt het echtpaar Feddes alle bezienswaardigheden en verblijfplaatsen die ze aanbieden aan hun gasten eerst zelf. Zo bouwen ze een extensief en zeer betrouwbaar netwerk op, waar jij voor jouw rondreis door Molukken en Indonesië dan weer gebruik van kunt maken. Het is bijna alsof je op bezoek gaat bij vrienden in een ver land, nog voordat je de beste mensen ooit eerder hebt ontmoet. Dus nog even kort op een rijtje, de voordelen van een rondreis door Molukken en Indonesië boeken via Dari-Java:

  • Het is een kleinschalige organisatie.
  • Er is veel persoonlijke aandacht en een zeer hoge betrokkenheid bij je reisplannen.
  • De organisatie heeft zelf enorm veel ervaring met reizen in en door Indonesië.
  • De organisatie heeft een sterk en extensief lokaal netwerk.
  • De organisatie biedt uitsluitend diensten aan hun gasten aan die ze eerst zelf hebben getest en waar ze bekend mee zijn.

Of dit nu je eerste rondreis door Molukken en Indonesië wordt of dat je al een wat meer ervaren archipel-ganger bent, Dari-Java heeft ongetwijfeld ook voor jou de ideale rondreis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn