Wilt u een goede Amerikaanse vouwdoos laten maken?

Wilt u een goede Amerikaanse vouwdoos laten maken?Ons bedrijf moest laatst binnen korte tijd een grote hoeveelheid dozen bestellen. Wij hadden namelijk een grote klant binnengehaald en deze wilde bepaalde goederen bij ons bestellen, maar deze moesten allemaal in een doos geleverd worden. Wij hebben daarom gekeken waar wij op korte termijn een Amerikaanse vouwdoos konden vinden. Misschien heeft u nog nooit van de term ‘Amerikaanse vouwdoos’ gehoord, maar ik kan u verzekeren dat wanneer u deze doos eenmaal ziet, u meteen weet waar ik het over heb. Een Amerikaanse vouwdoos is namelijk een van de meest gebruikte dozen die er op deze wereld zijn. Het is in principe een heel simpele doos. Het voordeel van deze doos is ook dat je hem in alle maten kunt bestellen. Dat was voor ons heel ideaal want wij konden namelijk niet toe met de standaard Amerikaanse vouwdoos. Vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij moesten zijn om een dergelijke doos te bestellen. Wij hebben op het internet gekeken en toen zijn wij terechtgekomen op de site van dozenlatenmaken.nl. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier dozen op maat laten maken. Dat was precies wat wij nodig hadden. De enige vraag die wij nog hadden, was of zij ook op heel korte termijn dozen konden leveren die geheel op maat waren gemaakt.

Wij bestelden hier een Amerikaanse vouwdoos op maat

Toen wij eenmaal met de mensen van dit bedrijf in contact waren gekomen, hebben wij hen uitgelegd wat wij graag wilden. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed aan de gevraagde Amerikaanse vouwdoos konden helpen. Zij hadden namelijk nog wel een gaatje in de agenda en zij konden ons dan ook binnen de gevraagde termijn aan een Amerikaanse vouwdoos helpen. Zij vroegen ons nog of wij de Amerikaanse vouwdoos ook wilden bedrukken met een logo. Dat was namelijk mogelijk en het leek ons daarom goed om even met onze klant te overleggen over wat hij wilde. Deze was zeer enthousiast over dit voorstel en wij hebben de mensen van dozenlatenmaken.nl dan ook groen licht gegeven om het logo op de dozen aan te brengen. Na een zeer korte tijd kregen wij te horen dat onze dozen klaar waren en wij waren uitermate tevreden over het resultaat. Onze producten pasten er heel goed in en door het logo kreeg het geheel een zeer chique uitstraling. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het feit dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Mocht u ook dozen willen laten maken, dan kan ik u aanraden om een keer naar dozenlatenmaken.nl te surfen.

Wij komen hier zeer zeker nog een keer terug

Omdat wij regelmatig dozen nodig hebben voor ons bedrijf, zijn wij blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden. Wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen en wij hebben heel goede dozen kunnen bestellen. Kortom:

  • wij zijn hier heel goed geholpen
  • onze bestelling werd binnen de kortste keren geleverd
  • wij komen hier zeer zeker nog een keer terug

Als u ook dozen wilt bestellen, raad ik u aan om even naar de site te surfen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn