Wilt u een workshop feedback geven volgen?

Als docent moet ik heel vaak studenten van commentaar voorzien wanneer zij een presentatie gegeven hebben of wanneer zij een artikel geschreven hebben. Ik heb gemerkt dat ik daar niet altijd even goed in ben. Ik heb namelijk soms de neiging om veel te eerlijk te zeggen wat ik van iets vind en met name de jonge studenten, kunnen dat vaak niet hebben. Ik heb daarom gekeken of ik hier iets aan kon veranderen want ik had niet echt in de gaten wat ik anders kon doen. Ik ben toen gaan kijken of ik misschien een workshop feedback geven kon gaan volgen. Het is namelijk zo dat wanneer je een  workshop feedback geven gaat volgen, je waarschijnlijk interessante inzichten zou opdoen en ook goede tips kon krijgen om te zorgen dat je je commentaar wat beter kon presenteren. Ik ben gaan kijken waar ik moest zijn om te zorgen dat ik een workshop feedback geven kon gaan volgen en ik heb gezien dat ik het beste een keer naar de site van feedbackgeven.nl kon gaan kijken. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die graag een  workshop feedback geven willen gaan volgen. Ik heb de informatie op deze site even goed doorgenomen en ik heb gezien dat ik hier voor een heel goede prijs een workshop feedback geven kon gaan volgen. Daarom heb ik mij ook meteen opgegeven want hoe eerder ik de  workshop feedback geven kon gaan volgen, hoe beter het voor mij zou zijn. Ik had namelijk steeds vaker problemen met studenten en dat was natuurlijk niet fijn, niet voor hen, maar ook niet voor mij. Ik ben daarom blij dat ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om een workshop feedback geven te gaan volgen. Ik heb gezien dat je via de site van feedbackgeven.nl heel veel kunt leren en ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb. Mocht u ook graag in de leer willen gaan, dan raad ik u aan om ook een keer een blik op deze site te werpen om te zien welke mogelijkheden u hier zou willen aangrijpen. 

Deze workshop feedback geven is mij heel goed bevallen 

Ik gemerkt dat wanneer ik een goede workshop feedback geven wilde volgen, ik dat via de site van feedbackgeven.nl moest gaan doen. Ik heb de workshop feedback geven inmiddels achter de rug en ik heb in een heel korte tijd heel veel geleerd. Ik ben daarom zeer te spreken over de mogelijkheden die ik nu heb om mijn commentaar goed over te brengen. Ik hou veel meer rekening met de ander wanneer ik nu mijn mening verkondig en dat levert mij goede resultaten op. Het werk van mijn studenten wordt er beter van en ik krijg betere beoordelingen. Ik ben daarom zeer te spreken over stap om een workshop feedback geven te gaan volgen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u:

  • Even naar de site van feedbackgeven.nl surfen 
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen via deze pagina 

Ik hoop dat u ook veel aan deze workshop zult hebben. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn